CRISTIAN DAVID, FOSTUL MINISTRU DE INTERNE, S-A BOTEZAT ÎN BISERICA PENTICOSTALĂ

CRISTIAN DAVID - FOSTUL MINISTRU DE INTERNE S-A BOTEZAT IN BISERICA PENTICOSTALA HARUL

Cristian David, fostul ministru al Afacerilor Interne, fost membru al Partidului Național Liberal, s-a botezat duminică 19 aprilie 2015 la Biserica Penticostală Internațională “Harul” din București, unde slujește pastorul Ioan Ceuță.

“Simplul fapt că mă aflu astăzi, aici, în fața dvs., este o minune a Domnului! […] Astăzi este prima zi în care mă bucur din nou de întreaga și deplina libertate. […] Îmi pun întreaga soartă și Justiția, în ceea ce mă privește, în mâna Domnului”, a spus Cristi David în fața credincioșilor prezenți la ceremonie, adăugând că merge la Biserica Penticostală “Harul” încă din octombrie 2012. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins definitiv vineri cererea DNA privind prelungirea arestului la domiciliu în cazul fostului ministru de Interne, Cristian David, urmând ca acesta să fie judecat sub control judiciar.

Acum se pune întrebarea: CINE SUNTEM NOI ca să-l judecăm pe acest om?!?
Vor începe să sară în sus tot felul de așa ziși “creștini ortodocși”, vor începe cu tot felul de mizerii, de calomnii, de acuzații… Vor începe să urle și să întrebe: “L-a apucat și pe ăsta pocăința, acum, după ce a furat, a făcut și a dres?!?
I-a venit acum mintea la cap? Vrea să se spele de multele păcate?!?”

Răspunsul la întrebările de mai sus: DA! FOARTE BINE A FĂCUT!

Decât să fure în continuare, decât să ia șpagă, decât să facă tot felul de alte prostii, ESTE DE 1000 DE ORI MAI BINE SĂ-ȘI BAGE MINȚILE ÎN CAP ȘI SĂ SE POCĂIASCĂ, să înceapă o viață nouă cu Hristos, să înceapă să umble cu Dumnezeu în fiecare zi! Ce-i rău în asta? Care-i problema?!? E rău să înceapă să trăiască o altfel de viață? E rău să nu mai fure? E rău să nu mai mintă? E rău că dorește o schimbare radicală în viața dumnealui? E rău că s-a hotărât să-L urmeze pe Domnul nostru Iisus Hristos și nu a amânat acest pas decisiv? Era mai bine să rămână în starea în care se afla? Era mai bine să nu facă nimic și să riște să-și piardă mântuirea sufletului?!?

Acum are pace și liniște în suflet… Indiferent dacă va fi condamnat la închisoare sau dacă va fi declarat nevinovat (procesul dumnealui se derulează în continuare în justiție), Cristian David știe că Hristos a murit la cruce și pentru el, că Dumnezeu îl iubește și pe el, că Sfântul Duh dorește să se coboare și peste el. CINE SUNTEM NOI ca să oprim lucrarea lui Dumnezeu în inima și în viața acestui om?!? Decât să mârâim și să cârâim, noi, ăștia “creștinii ortodocși” care suntem apăsați de atâtea păcate grele, decât să ne batem joc și să ridiculizăm, mai bine ne rugăm la Domnul pentru îndreptarea lui Cristian David, pentru ca viața acestui om să sufere o transformare clară și ireversibilă, pentru bucuria îngerilor și pentru lauda, slava și onoarea lui Dumnezeu.

Eu voi face acest lucru și voi îngenunchea chiar acum, Îl voi ruga pe Dumnezeu să reverse harul Său nemărginit și peste acest suflet pentru care a murit Domnul nostru Iisus Hristos… Măcar atât să fac și eu!

Tagged with:

6 thoughts on “CRISTIAN DAVID, FOSTUL MINISTRU DE INTERNE, S-A BOTEZAT ÎN BISERICA PENTICOSTALĂ”

 • E adevărat că noi nu-l putem judeca mai bine decât Dumnezeu dar “noi” îi putem încasa zeciuiala de la o șpagă de 5 milioane de euro adică numai 500 mii de euro care e un chilipir, așa-i?

  Acum vorba aceea… Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, dar, totuși, treaba asta cam sună a spălare de bani.

  În concluzie, să o lăsăm mai moale cu propaganda că în toate arestările astea, nu s-au arătat niciodată beneficiarii finali și cum spunea și Ion Cristoiu cu Rareș Bogdan la RTV, banii ăștia circulau în plase și mita individuală era foarte-foarte mică pentru că banii erau dați din mână în mână mai departe ca să li se piardă urma.

  Banii și sângele, apă nu se fac… încheind așadar!

  • PENTRU CETĂȚEANUL TURMENTAT:

   Vezi că ai scris Dumnezeu cu “d” în loc de “D”
   și a trebuit să-ți corectez pentru că aici te afli
   pe un blog creștin, nu pe unul ateist.

   Apropo… când spui “noi îi putem încasa zeciuiala”
   la cine anume te referi?!?

   Dacă domnul Cristian David a încălcat legea cu ani de zile în urmă (când trăia fără Hristos și fără Dumnezeu), să fii sigur că dânsul va intra sub incidența justiției omenești, va plăti cu privarea de libertate și va trebui să returneze prejudiciul (știi procedurile judiciare, se pune sechestru pe toate conturile bancare și pe toate proprietățile iar ulterior, se scot la licitație toate bunurile și proprietățile). Nu va mai apuca nimeni să se bucure de acei 500 mii de euro pe care i-ai menționat, din simplul motiv că acești bani vor fi blocați și confiscați de DNA (eu cred că deja toate conturile lui Cristi David sunt blocate). Justiția își va face treaba chiar dacă Cristian David s-a întors la Dumnezeu și s-a botezat…

   Tu îți dai seama ce prostii spui?!? Tu crezi că pastorul Ioan Ceuță este un om fără minte??? Crezi că dânsul are nevoie de vreun ban de la un om care este în atenția DNA-ului, a judecătorilor și a întregii prese? Crezi că pastorul Ceuță este într-o ureche ca să se bucure de zeciuiala lui Cristi David și să intre sub incidența Codului Penal pentru spălare de bani?!? Chiar atât de lipsit total de înțelepciune îl crezi? Crezi că dânsul n-are nicio frică de Dumnezeu??? De unde le scoți, omule?!? Nu mai are voie omul să se întoarcă la Domnul și să se boteze că imediat este acuzat că va spăla bani negri în Biserica în care L-a primit în inima lui pe Domnul Iisus Hristos?!? Grea boală e “scenarita” asta…

   Te rog să nu-mi mai trimiți linkuri ale EVZ (publicație băsistă) și să nu mi-i mai citezi pe niște indivizi de genul lui Ion Cristoiu și Rareș Bogdan despre care am o impresie deosebit de proastă și nu mă interesează absolut deloc.

   Știm noi CINE au fost beneficiarii finali (sau BENEFICIARUL FINAL) în cei 10 ani de băsism care a distrus țara și a produs atât de multă suferință… Spitale închise aiurea, fără sens, bolnavi în stadiu terminal fără morfină, pensii și salarii tăiate, manipularea și inducerea în eroare a populației neinformate, influențarea justiției, batjocorirea principiilor democratice, nerespectarea separării puterilor în Stat, susținerea grupurilor infracționale la cel mai înalt nivel al Statului, cei din “antimafia” erau chiar Mafia în persoană (vezi șefa DIICOT și șeful ANI care acum stau la răcoare și folosesc WC Turcesc în celulă)

   Dacă vrei să vezi doi jurnaliști care spun lucrurilor pe nume, cu subiect și predicat, uite aici, sunt tare curios să văd ce mai ai de zis, sunt sigur că vei fi deosebit de “încântat”:

   https://www.tomthecat.ro/elena-udrea-sub-control-judiciar-videanu-a-fost-arestat-analistul-emil-hurezeanu-comenteaza/

 • Ca și în Vechiul și Noul Testament, ăștia se întorc la Dumnezeu când au intrat atât de tare în noroi, încât numai Dumnezeu îi mai poate scoate.

  Ioana Maria Vlas, SOV (Vântu), Ungureanu (fost prim ministru), Petre Roman, Ponta, Băsescu, Crin Antonescu și alte nume celebre, din păcate, au avut și au același tip de comportament.

  Nu crezi? Vom trăi și vom vedea! Pun pariu cu tine că în momentul când anii mulți de pușcărie și umilința vor pune gheara pe ei, vor da năvală la Biserică și vor apare mediatic că s-au pocăit, călugărit…

  Știi unde este fariseismul și minciuna?

  Răspuns: Un adevărat creștin face lucrurile acestea în mare taină și umilință, cu smerenie și low profile. Un creștin adevărat nu face circ mediatic pentru că un creștin e bucuros să știe doar Dumnezeu că numai cu El se socotește și numai de El îi este frică.

  Ce vezi tu cu toți ăștia e circ și show popagandistic pt ca justiția să fie mai clementă și să le mai reducă din pedeapsă iar societatea să-i ierte și să aibă șanse să pună din nou mâna pe ciolan.

  Privește la Gigi Becali ce era înainte de pușcărie și ce este după pușcărie! Eu aș spune că în sfârșit, Gigi Becali e pe drumul cel bun, deși am totuși mari îndoieli că nu joacă încă un joc de imagine și nu urmărește alte scopuri!

  Doamne ajută!

  • Bun Român,

   Și tu ai intrat tare de tot în noroi și cu toate acestea, bunul Dumnezeu a avut milă de sufletul tău pierdut și te-a scos de-acolo din mizeria în care trăiai.

   Și eu am intrat tare de tot în noroi și cu toate acestea, bunul Dumnezeu a avut milă de sufletul meu pierdut și m-a scos de-acolo din mizeria în care trăiam.

   Și Cristian David a intrat tare de tot în noroi și cu toate acestea, bunul Dumnezeu a avut milă de sufletul lui pierdut și l-a scos de-acolo din mizeria în care trăia.

   “Bunule Român”, tu ai citit CU ATENȚIE articolul meu sau ai sărit direct la materialul video fără să-ți pese de ceea ce am scris și explicat în mod foarte clar în articol?!?

   Ai citit întrebarea pe care am adresat-o public?
   Ai citit cu atenție pasajul de mai jos în care anticipam și le sugeram tuturor celor de genul tău SĂ NU ÎNCEAPĂ CU TOT FELUL DE ACUZAȚII ȘI MIZERII LA ADRESA UNUI OM CARE A DECIS SĂ-L URMEZE PE HRISTOS?!? Tu știi să citești cu atenție sau nu?

   Ia sapă aici un pic și după aceea mai stăm de vorbă:

   CINE SUNTEM NOI ca să-l judecăm pe acest om?!? Vor începe să sară în sus tot felul de așa ziși „creștini ortodocși”, vor începe cu tot felul de mizerii, de calomnii, de acuzații… Vor începe să urle și să întrebe: „L-a apucat și pe ăsta pocăința, acum, după ce a furat, a făcut și a dres?!? I-a venit acum mintea la cap? Vrea să se spele de multele păcate?!?”

   Pune mâna și citește încă o dată și încă o dată și încă o dată și încă o dată, articolul meu, până o să începi să termini odată cu judecarea aproapelui tău, cu osândirea unui om care a luat decizia vieții lui. Dacă vrei să faci un lucru bun și înțelept, mai bine ROAGĂ-TE PENTRU CRISTIAN DAVID!!! Demonstrează că ești un om înțelept!

  • Bun Român,

   Știi unde este fariseismul și minciuna?!?

   FARISEISMUL și MINCIUNA sunt acolo unde un om pretinde că este născut din nou, pretinde că este un copil al lui Dumnezeu, răscumpărat prin jertfa fără de preț a Domnului nostru Iisus Hristos, și în acest timp, se duce în lumea fără Hristos și fără Dumnezeu și ÎȘI IA DE-ACOLO O SOȚIE NECREDINCIOASĂ/ATEISTĂ cu care se căsătorește, face un copil cu ea și după aceea divorțează de ea… Acolo este FARISEISMUL și MINCIUNA!!! Oare cum e posibil să iei de soție O ATEISTĂ, o femeie nenăscută din nou, neregenerată și necălăuzită de Duhul Sfânt?!? Oare cum e posibil să te căsătorești ÎN AFARA BISERICII CREȘTINE, să te duci într-o Biserică așa zis “creștină” în care popii dau “binecuvântarea” și oficiază nunțile unui politician care a divorțat de PATRU ORI și s-a însurat de CINCI ORI??? Ce cauți tu acolo într-o asemenea “biserică” ca să te căsătorești în lumea fără Dumnezeu cu o femeie care n-are nicio tangență cu credința biblică în Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos???

   Și după aceea, vii și țipi aici despre FARISEISM și despre MINCIUNĂ?!? Nu cumva tu trăiești în fariseim/minciună?!?
   Întoarce-te cu toată ființa ta la Dumnezeu, pocăiește-te cu adevărat până nu va fi prea târziu și nu se va mai putea face nimic pentru sufletul și pentru mântuirea ta! Nu-ți bate joc de viața ta și nu mai întârzia! Trezește-te, omule!!!!!!

  • Bun Român,

   Citez din operele tale alese (prin care te referi la botezul lui Cristian David, un act biblic normal):

   “Un adevărat creștin face lucrurile acestea în mare taină și umilință, cu smerenie și low profile.
   Un creștin adevărat nu face circ mediatic”

   Măi, omule! Tu nu știi că BOTEZUL CREȘTIN NOU-TESTAMENTAR este un act PUBLIC, o mărturie a unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu și ÎNAINTEA OAMENILOR, în fața lumii nevăzute și a celei VĂZUTE?!? N-ai citit Biblia niciodată în viața ta??? Sugerezi că întoarcerea unui om la Dumnezeu și botezul său efectuat AȘA CUM SPUNE BIBLIA, trebuie să se realizeze într-o secretomanie totală?!? Asta recomanzi tu? De unde ai mai scos-o și pe-asta???

   Biblia spune că botezul creștin NU ESTE o curățire de întinăciunile trupești (NU TE SPALĂ de păcate, cum în mod greșit spun ortodocșii și catolicii), ci este mărturia unui cuget curat, o mărturie dată ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU ȘI A ÎNGERILOR, precum și ÎNAINTEA OAMENILOR!!!!! Deci botezul este UN ACT PUBLIC, nu este o lucrare misterioasă făcută în ascuns, pe furiș, cu discreție și cu secretomanie.

   Dacă tu vrei neapărat să răstălmăcești litera și spiritul Evangheliei, dacă vrei neapărat să distorsionezi Cuvântul Sfânt al Domnului, e problema ta dar fii foarte atent că Dumnezeu te vede și există riscul să primești o grea pedeapsă pentru deviațiile tale care nu sunt deloc puține.

   “Privește la Gigi Becali ce era înainte de pușcărie și ce este după pușcărie!
   Eu aș spune că în sfârșit, Gigi Becali e pe drumul cel bun”

   Un om poate fi pe drumul cel bun NUMAI ATUNCI CÂND ÎNȚELEGE CU ADEVĂRAT NECESITATEA POCĂINȚEI FAȚĂ DE DUMNEZEU. Un om poate fi pe drumul cel bun NUMAI ATUNCI CÂND CADE ÎN GENUNCHI CU O INIMĂ ZDROBITĂ ȘI SMERITĂ și recunoaște înaintea lui Dumnezeu că se află în starea de om pierdut în fărădelegi și păcate. Un om poate fi pe drumul cel bun NUMAI ATUNCI CÂND DECIDE SĂ-L URMEZE PE DOMNUL HRISTOS, să fie un ucenic al Mântuitorului, să calce pe urmele Domnului, să se identifice cu Acela care și-a dat viața la cruce pentru fiecare dintre noi. Din nefericire, nu cred că Gigi Becali se află în această situație, nu cred că dorește să accepte Cuvântul Domnului, nu cred că dorește să asculte glasul Duhului Sfânt. Este un om prea orgolios și prea mândru ca se smerească până acolo încât să se pocăiască. Fără o pocăință reală, sinceră și profundă, NU SE POATE INTRA în Împărăția lui Dumnezeu. Nu există altă soluție… E singura șansă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow