CUM SE CREAZĂ O LISTĂ DE DIFUZARE CĂTRE DESTINATARI ÎN WHATSAPP?

CREARE LISTA DE DIFUZARE DESTINATARI WHATSAPP

Poate că veți râde până veți cădea pe spate dar fiind mereu în viteză maximă, grăbit, nedormit și în general extrem de obosit, am încurcat borcanele de vreo două ori în ultimele șase luni.
În loc să creez o listă de difuzare către destinatari WhatsApp, fără să vreau, am creat un grup WhatsApp deși n-am nevoie de niciun grup și nu vreau să fiu administratorul niciunui grup pentru că n-am timp de așa ceva. Nu mai discutăm că dacă faci un grup pe WhatsApp (chiar și accidental cum am pățit eu) vei avea surpriza extrem de neplăcută să constați că unii vor părăsi aproape instantaneu grupul fără ca măcar să te întrebe de ce l-ai creat, ce îți propui sau care este tema abordată, subiectul sau motivul înființării acestui grup. Cu ocazia aceasta, am tras o concluzie. Am observat că există două categorii de prieteni/cunoștințe în lista mea:

1) Cei care au avut totuși un pic de bunăvoință și măcar mi-au pus o întrebare absolut normală (ce-i cu acest grup? despre ce e vorba? care e tema? cu ce se ocupă acest grup?)
Acești prieteni mi-au făcut o impresie foarte bună în sensul că măcar au interacționat cu mine și mi-au dovedit un minimum de interes și chiar de respect. Am fost onorat să văd oameni care chiar țin la mine. Mai există și așa ceva pe acest pământ. Îi îmbrățișez cu drag.

2) Cei care au ieșit rapid/instantaneu din grupul creat (fără să vreau) de mine, fără ca măcar să-mi pună o întrebare despre ce intenție am, despre ce fel de grup este acesta, despre care este obiectivul sau tema grupului. M-a cam durut un pic când am văzut că unii au ieșit din grup la doar câteva secunde sau minute după ce l-am creat (accidental și involuntar așa cum v-am mărturisit cu toată sinceritatea). Îi îmbrățișez cu drag și pe acești prieteni/cunoștințe.

Deci e foarte bine că mai pățesc câte un „accident” tehnic din când în când pentru că mai observ și eu cine mă apreciază, cine mă prețuiește și cine mă respectă măcar cât de cât.

Acum voi publica metoda standard prin care se crează o listă de difuzare către destinatari pe WhatsApp în primul rând PENTRU MINE ca să nu mai uit și să nu mai greșesc altădată (dacă voi uita, voi citi acest articol pe blogul meu! 😉 ) iar în al doilea rând, pentru oricine citește aceste rânduri ca să nu încurce crearea unui grup cu cea a unei liste de difuzare WhatsApp.

CUM SE CREAZĂ O LISTĂ DE DIFUZARE CĂTRE DESTINATARI ÎN WHATSAPP?

1. Se deschide smartphone-ul! (poate unii cred că nu-i nevoie… 😉 )
2. Se pornește Wi-Fi sau Date Mobile (sper că oricine știe cum 😉 )
3. Se deschide aplicația WhatsApp
4. Se atinge (cu degetul pe touchscreen, poate unii nu știu 😉 ) butonul virtual CONV. (conversații) situat în partea stângă a barei de meniuri (de sus) a aplicației WhatsApp
5. Se ating (cu degetul pe touchscreen, poate unii nu știu 😉 ) cele 3 puncte (dispuse vertical) situate în colțul dreapta sus al aplicației WhatsApp
6. Se atinge (nu mai zic nimic de deget și de touchscreen) opțiunea Difuzare nouă
7. Din lista de Contacte WhatsApp SE BIFEAZĂ UNUL CÂTE UNUL FIECARE CONTACT adică fiecare prieten sau cunoștință. De fapt, nu adăugăm chiar pe oricine în lista de difuzare ci îi selectăm doar pe cei care ne sunt cu adevărat prieteni sau cunoștințe apropiate despre care credem (cel puțin teoretic/ipotetic) că ar putea fi interesați de mesajele, articolele, linkurile pe care dorim să le transmitem cu mult drag, gândindu-ne că ar putea să le fie și lor de folos.
8. După ce am terminat de bifat ultimul Contact selectat/dorit, atingem cerculețul verde
(cu bifă albă în interiorul lui) BIFA WHATSAPP PENTRU SALVARE CONTACTE SELECTATE PENTRU LISTA DE DIFUZARE CATRE DESTINATARI situat în colțul dreapta jos al aplicației WhatsApp

Notă: (pentru cei începători) touchscreen = display smartphone = ecran telefon inteligent

DIFUZARE PLĂCUTĂ PE WHATSAPP! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow