DAN ANDRONIC SPUNE CĂ NEOMARXISMUL NU PRINDE ÎN ROMÂNIA. SĂ DEA DOMNUL SĂ FIE AȘA!

DAN ANDRONIC - JURNALIST EVENIMENTUL ZILEI

DAN BARNA ȘI NEOMARXISMUL EXPIRAT.
EXPLICAȚIILE UNUI EȘEC RĂSUNĂTOR ȘI A UNEI VICTORII MODESTE.

Neo-marxismul nu prinde în România. Mesajele de tip progresist lansate de USR au avut cârlig doar pentru o generație care nu a cunoscut ce înseamnă comunismul cu față umană pe care ni-l propunea Moscova în perioada gorbaciovistă. O generație ușor răsfățată, obișnuită să fie considerată plină de genialitate și total lipsită de responsabilitate. Ca să-l ai ca idol pe un radical cu mesaje fascistoide de tip Andrei Caramitru, să propui soluții care implică eliminarea adversarilor și stârpirea celor care gândesc și votează altfel, este cea mai bună soluție pentru gâtuirea entuziasmului care te-a propulsat. După cum isteriile televizate ale lui Cristian Tudor Popescu reprezintă piperul cu care o televiziune (Digi 24) așa-zis fidelă principiilor BBC speră să adune audiența care adoră înjurăturile la adresa celor care gândesc altfel.

Violența verbală nu convinge pe nimeni, ba mai mult, nu aduce voturi!

Prestația domnului Mircea Diaconu, decentă, cu argumente și viziuni proprii asupra modului în care se conduce o țară, a fost în contrast cu discursurile liderilor politici care-i susțineau și care nu se pot rupe de trecut. Ceea ce s-a dovedit a fi un balast. Ca să dau un singur exemplu, aseară, l-am auzit pe Victor Ponta cum a făcut-o „proastă” în direct pe Viorica Dăncilă de vreo patru ori. Fără ca nimeni să intervină! Un exemplu final de ceea ce înseamnă prea multă patimă pusă în politică.

Votul din diaspora contează, dar nu este suficient.

Peste 600.000 de oameni au votat în afara granițelor. Timp de trei zile! Un procent care raportat la prezența din România nu poate schimba rezultatul unor alegeri. Mai ales atunci când diferența arătată de sondaje era atât de mare între Iohannis și Dăncilă, între Dăncilă și Barna. Absența unei campanii clasice l-a costat pe candidatul USR care nu s-a hotărât până în ultima zi ce voturi vrea să adune. Era mult mai hotărât să arate ale cui voturi vrea să le piardă…

CITEȘTE TOT ACEST ARTICOL EXCELENT PE LINKUL DE MAI JOS:
https://evz.ro/dan-barna-si-neo-marxismul-expirat-explicatiile-unui-esec-rasunator-si-a-unei-victorii-modeste.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow