DE CE MERITĂ ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ SĂ FIE VOTATĂ ÎN 6 DECEMBRIE 2020?

PETER COSTEA - AVOCAT AMERICAN DE ORIGINE ROMANA

PENTRU CĂ ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ DEJA A FĂCUT PENTRU CREȘTINII ROMÂNIEI MAI MULT CA ORICE ALT PARTID POLITIC DE DUPĂ 1989!

Nici un partid politic din România nu a făcut mai mult pentru valorile creștine și interesele comunităților creștine din România ca fondatorii Alianței Renașterea Națională. ARN merită voturile milioanelor de creștini din România care nu mai votează de mulți ani pentru că NU AU CU CINE, se simt înstrăinați de politicile anti-valori ale partidelor la putere și SUNT ÎNGRIJORAȚI PENTRU VIITORUL COPIILOR LOR.

ARN nu este în Parlament dar fondatorii lui au făcut, din afara Parlamentului, mai multe pentru valorile creștine decât oricare alt parlamentar din România, din 1989 încoace. Asta este garanția cea mai mare că ARN va promova în Parlament ceea ce fondatorii lui deja au făcut de mulți ani din afara lui.

Am onoarea să fiu Președintele ARN. În grupul nostru și printre candidații noștri se află bărbați și femei care de mulți ani au promovat, din afară, ceea ce prețuiți: valorile creștine și normalitatea în societate. Demersurile pe care le-am făcut, multe și de mulți ani, sunt deja bine cunoscute. Unele le-am făcut prin intermediul unor parlamentari creștini cu care am avut onoarea să colaborez în trecut. Am făcut-o prin intervenții scrise în Parlament, fie singur, fie, de cele mai multe ori, cu colegi din alte grupuri și organizații pro-familie și pro-viață din România, în special Pro-Vita. Le-am făcut în scris și la Consiliul Europei, în Parlamentul Europei, la CEDO, și chiar la ONU. De nenumărate ori, de zeci de ori. De 15 ani.

În 2006-2007 am lansat primul proiect de revizuire a Constituției pentru menținerea firescului în Articolul 48 din Constituție, căutând să instituim căsătoria naturală (biblică) în Constituție. Am sprijinit a doua încercare de revizuire a Constituției începută în 2016. În septembrie și octombrie 2018 am străbătut drumurile României distribuind sute de mii de fluturași, ținând discursuri în aer liber, dând interviuri pentru presa străină în sprijinul referendumului. Am fost vocea care a informat societatea globală, în engleză, privind proiectul constituțional.

Cea mai importantă realizare, însă, a fost Articolul 277 din Codul Civil, când am reușit să scriu cuvânt cu cuvânt alineatele 1, 2 și 3 ale articolului. Printr-un miracol al lui Dumnezeu și accesul la parlamentari creștini, în 2009 aceste alineate au fost adoptate, iar acum constituie legea României. Sunt articolele care au prevenit instituționalizarea revoluției sexuale în România din 2009 încoace. Nu o spun din laudă, ci ca dovadă care vorbește de la sine: fondatorii ARN deja au făcut ceva tangibil pentru interesele creștinilor din România. Suntem mândri de această reușită pe care o vom proteja ca pe ochii noștri odată ajunși în Parlament. Este, deci, important să ne ajutați să intrăm în Parlament.

Votați Alianța Renașterea Națională!

SURSA:
https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/posts/2902324129870964

ATENȚIE! ARN ARE CANDIDAȚI DOAR ÎN 21 DE JUDEȚE! AUTORITĂȚILE AU BLOCAT ȘI AU ÎNTÂRZIAT CU UN AN DE ZILE ÎNFIINȚAREA ACESTUI PARTID CONSERVATOR ȘI N-A FOST TIMP PENTRU STRÂNGEREA SEMNĂTURILOR ÎN BUCUREȘTI ȘI ÎN RESTUL JUDEȚELOR!

Click pe două linkuri utile pentru a afla care sunt candidații ARN din zonele următoare:
Alba, Arad, Bihor, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița, Galați, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Suceava, Timiș, Bistrița

aliantarenastereanationala.ro/harta-candidati

aliantarenastereanationala.ro/m-harta-candidati

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow