DE CE NU VOTEZ USR? IOAN CIOBOTĂ EXPLICĂ FOARTE CLAR CA SĂ ÎNȚELEAGĂ TOȚI CEI CARE PRETIND CĂ SUNT CREȘTINI.

IOAN CIOBOTA - DIRECTOR RADIO VOCEA EVANGHELIEI TIMISOARA

Domnul Ioan Ciobotă este directorul postului Radio Vocea Evangheliei Timișoara. Este un om serios și un adevărat slujitor al lui Dumnezeu pentru care am un respect deosebit. A scris recent un articol care merită atenția tuturor românilor care pretind că sunt creștini. Din nenorocire, există și creștini închipuiți care în lipsa lor de înțelepciune și maturitate vor să voteze USR. Au ocazia să deschidă ochii până nu-i prea târziu, citind articolul de mai jos.

DE CE NU VOTEZ USR?

Sunt celelalte partide mai bune, fără hoție, corupție, etc? Eu nu fac aici apologia vreunui partid, nici măcar nu scriu împotriva USR, ci împotriva unei ideologii distructive, profund anti-familie, anticreștine.

1. USR a inițiat legea educației sexuale obligatorii, fără acordul părinților. Știți ce înseamnă această “educație sexuală”? Pur și simplu nu o să vă vină să credeți…

2. USR a fost singurul partid care s-a opus în mod oficial, vocal și agresiv Referendumului pentru Familie. Nici alte partide nu s-au înghesuit să susțină Referendumul pentru Familie, însă măcar nu s-au opus.

3. USR nu s-a dezis de una dintre “ideoloagele” partidului, care propunea că ar trebui să avem totul la comun – neveste, averi, copii, etc. Un sexo-comunism “cu față USR”…

4. Dacian Cioloș este foarte agresiv de partea homosexualilor, la Parlamentul European. Acasă este tăcut, dar acolo taie și spânzură.

5. USR și-a exclus fondatorul (Nicușor Dan) când acesta s-a exprimat pro-familie. De ce urăsc oamenii aceștia familia normală?!?

6. USR este o comunitate mică, însă foarte bine organizată, foarte agresivă și extrem de vocală. Modelul vine de la Lenin, de la bolșevici, de la promotorii legii avorturilor în SUA, etc. Astfel de comunități mici, neînsemnate, însă foarte organizate, bine finanțate și foarte vocale au adus distrugeri incomensurabile rasei umane.

7. Senzația de desconsiderare față de “ceilalți”, alura de “guru”, de “mesia”, de “salvați Romania” este o chestie sectară foarte perfidă. Ideea inoculată este că unii sunt elite, restul sunt pleavă. Unii sunt deștepți, curați și frumoși, alții sunt proști, murdari, hoți, corupți si urâți.

PS
8. Dacă vor face reclamații la Facebook ca să-mi șteargă această postare sau să-mi blocheze contul, atunci e vorba despre dictatură, lipsă de demnitate în dialogul uman, înjosire de cea mai joasă speță, mârlănie de haită.

9. Candidatul USR de la Timișoara, Dominic Fritz, mi-a trimis un pliant în poștă. Pe e-mail-ul găsit pe pliant, i-am trimis câteva întrebări, legate de poziția lui vis-a-vis de avort, homosexuali și familie. Știu că funcția de Primar este mai degrabă administrativă, economică, politică, socială, etc, însă moralitatea bate filmul. Marile imperii s-au prăbușit nu datorită administrației, economiei sau politicii proaste, ci în momentul când au pus răul la rang de bine. Dar ce credeți că mi-a răspuns Dominic Fritz? Nimic. Dumnezeu să-l binecuvânteze!

10. Nu m-a plătit nici Putin, nici Soroș, nici Dragnea, nici Lenin sau Maica Tereza să scriu aceste gânduri, ci pur și simplu cred că trebuie să iau atitudine, așa cum probabil și bunicii sau străbunicii noștri luau atitudine în anii 1948, înainte de a se lăsa întunericul comunismului peste România. Ceva asemănător cred că se vrea și acum.

CONCLUZIE

Eu continui să mă rog pentru toți cei înălțați în dregătorii, așa cum mă învață Biblia, inclusiv pentru USR. Mă rog ca toți să se întoarcă la Biblie și la Dumnezeu, din toate partidele, iar Dumnezeu să le dea înțelepciune tuturor celor înălțați în dregătorii, ca să slujească și să conducă treburile cetății în acord cu principiile lui Dumnezeu.

Ioan Ciobotă

SURSA:
https://www.facebook.com/ioan.ciobota/posts/3900815259935060

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow