DE CE SĂRBĂTORESC NAȘTEREA DOMNULUI?!?

MARIA, IOSIF SI PRUNCUL IISUS CARE S-A NASCUT INTR-O IESLE

Știu că ziua de 25 Decembrie nu este exact ziua Nașterii Domnului Hristos dar mai știu că și Magii au ajuns cu o întârziere destul de mare să-L sărbătorească pe Hristos, n-au ajuns fix în ziua nașterii Lui și totuși s-au închinat cu mare bucurie ca Regelui Suprem și I-au adus daruri. Maria și Iosif nu i-au dat afară supărați că au ajuns prea târziu sau în altă zi, ci orice om care-L sărbătorește pe Hristos, e primit cu bucurie. Nu vă supărați când Hristos e sărbătorit pe 25 Decembrie sau în altă zi, ci supărați-vă și plângeți când Hristos nu mai e sărbătorit!

Știu că ziua de 25 Decembrie este ziua în care romanii îl sărbătoreau pe zeul lor suprem, zeul soarelui. Era ziua cea mai importantă a unui dumnezeu fals în care romanii aduceau închinare unui astru ceresc și nu Creatorului. Însă primii creștini au fost dați la lei, arși pe rug și tăiați în două cu fierăstraie pentru că au luptat să anuleze această sărbătoare față de un Dumnezeu fals și să-i facă pe oameni să I se închine singurului Dumnezeu adevărat. Dacă nu-L mai sărbătorim pe Hristos pe 25 Decembrie sau în orice altă zi, acel loc nu va rămâne gol, ci Diavolul va pune acolo o sărbătoare în cinstea lui și deja a început să o facă.

Îngerii au cântat la nașterea lui Hristos, păstorii L-au colindat la ieslea săracă din Betleem, Simeon și Ana au venit cu bucurie la Pruncul adus în Templu și s-au minunat, văzându-L. Oare ce mândrie și ce fel de ignoranță este în inima ta astfel încât să zbieri împotriva unei zile în care ai ocazia să le vorbești tuturor despre cine este Hristos și aproape nimeni să nu-ți întoarcă spatele?

„Unde scrie în Biblie că noi trebuie să sărbătorim naṣterea lui Hristos pe data de 25 decembrie?!?”

Multe lucruri nu sunt scrise negru pe alb în Biblie. Spre exemplu: Arată-mi în Biblie termenul „suveranitate”! Nu este! Asta înseamnă că Dumnezeu nu-i suveran?!? La fel, nu scrie în Biblie că pe 25 decembrie trebuie sărbătorită nașterea lui Hristos! Nu este! Dar asta nu înseamnă că nu trebuie sărbătorită!

De ce?

Pentru că:
1. Îngerii au sărbătorit nașterea Lui
2. Magii au sărbătorit nașterea Lui cu fața la pământ
3. Păstorii s-au bucurat de naṣterea Lui
4. Simeon ṣi Ana s-au bucurat de nașterea Mântuitorului

Atunci de ce nu L-aṣ sărbători/celebra ṣi eu cu laude pentru că S-a născut ca să moară pentru păcatele mele?!?

A, pe tine te încurcă data?!? Atunci sfatul meu este să celebrezi/sărbătorești Întruparea lui Dumnezeu ÎN FIECARE ZI și astfel dispar toate problemele – „chichițele” – care te împiedică să te bucuri de naṣterea Mântuitorului!

NAȘTEREA LUI HRISTOS SĂ ÎȚI FIE DE FOLOS!

SURSA:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0DbM47pznm6HMwG7ktf415n7qUbRVYh2nTFjq7XA6g3MB5sQoWKFgpyBAJLP8rr9Rl&id=100090638854995

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow