ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

DONALD TRUMP – DISCURS PATRIOTIC ANTIANARHIST FULMINANT CU OCAZIA ZILEI INDEPENDENȚEI STATELOR UNITE ALE AMERICII – 4 IULIE 2020

DONALD TRUMP - PRESEDINTELE STATELOR UNITE ALE AMERICII

Mulți români au auzit despre Donald Trump, președintele actual al Statelor Unite ale Americii dar nu știu câți dintre compatrioții mei au ascultat vreodată măcar un singur discurs al dumnealui. Eu am ascultat mai multe și a meritat. Domnul președinte Trump vorbește liber în fața publicului și în fața camerelor de luat vederi și n-are nevoie să citească de pe prompter un text deja redactat și pregătit de vreun consilier al său. Știți de ce? Pentru că este un excelent orator și un adevărat președinte așa cum ar trebui să avem și noi în România dacă am fi o țară de oameni normali. Domnia sa niciodată nu bate câmpii atunci când se adresează națiunii americane și întotdeauna subliniază aspecte esențiale și vitale pe care le prezintă în fața cetățenilor americani. Donald Trump nu uită niciodată să vorbească despre adevăratele valori și principii care trebuie să guverneze viața fiecărui om indiferent de poziția sa socială sau de preferințele sale politice. Nu uită niciodată să ne amintească faptul că există un Standard Divin care este mai presus decât orice alt standard omenesc și la care trebuie să ne raportăm în viața de zi cu zi. Președintele Statelor Unite are un discurs foarte bun din care au de învățat chiar și românii. Ce păcat că România nu are un asemenea tip de președinte plin de demnitate și onoare! Cât de mult ar avansa această țară dacă în fruntea ei am avea un om de calitatea lui Donald Trump! Nu credeți că am dreptate? Vă las să citiți mai jos ca să vă convingeți! După ce terminați de citit textul de mai jos, vă invit să vedeți înregistrarea video integrală a discursului președintelui Donald Trump din ziua de 4 Iulie 2020. Vă asigur că merită să alocați maximum 13 minute din timpul dumneavoastră. Le mulțumim din suflet celor de la PRODOCENS MEDIA prin grija cărora avem la dispoziție subtitrarea în limba română a acestui material. Trimiteți acest discurs, tuturor prietenilor și cunoscuților pentru ca românii să vadă ce înseamnă să fii cu adevărat președintele unei națiuni! Aștept comentarii…

Fragmente din discursul președintelui Donald Trump cu ocazia Zilei Independenţei Statelor Unite ale Americii – 4 Iulie 2020

Traducerea şi adaptarea: Prodocens Media

“Părinții noștri fondatori au lansat nu doar o revoluție în guvern, ci o revoluție și în căutarea dreptății, egalității, libertății și prosperității. Nici o națiune nu a făcut mai mult pentru a susține condiția umană decât Statele Unite ale Americii și nici un popor nu a făcut mai mult pentru avansarea progresului uman decât cetățenii măreței noastre națiuni. Toate acestea au fost posibile prin curajul a 56 DE PATRIOȚI care s-au întâlnit la Philadelphia acum 244 de ani și au semnat Declarația de Independență.

Părinții fondatori au consacrat un adevăr divin care a schimbat lumea pentru totdeauna când au spus „Toți oamenii sunt creați egali”. Aceste cuvinte nemuritoare au pus în mișcare marșul nestăvilit al libertății. Fondatorii noștri au declarat cu îndrăzneală că toți suntem înzestrați cu aceleași drepturi divine, date nouă de Creatorul nostru din Ceruri și că ceea ce ne-a dat Dumnezeu, nu vom permite nimănui să ni le ia niciodată!
Anul 1776 a reprezentat apogeul a mii de ani de civilizație occidentală și triumful nu numai al spiritului, ci al înțelepciunii, filozofiei și rațiunii.

Și totuși, pe măsură ce ne adunăm aici, în această seară, există un pericol tot mai mare care amenință fiecare binecuvântare pentru care strămoșii noștri au luptat atât de mult, chinuit și însângerat ca să le garanteze. Națiunea noastră asistă la o campanie necruțătoare pentru a ne șterge istoria, pentru a ne defăima eroii, pentru a ne șterge valorile și a ne îndoctrina copiii. Anarhiștii încearcă să distrugă statuile fondatorilor noștri, să vandalizeze cele mai sacre monumente ale noastre și să dezlănțuiască un val de infracționalitate violentă în orașele noastre. Mulți dintre acești oameni nu au habar de ce fac acest lucru, dar unii dintre ei știu ce fac. Ei cred că poporul american este slab, moale și supus, dar nu, poporul american este puternic și mândru și nu va permite ca țara noastră și toate valorile ei, istoria și cultura să le fie luate.

Una dintre armele lor politice este anularea culturii, alungarea oamenilor de la locul de muncă, rușinarea dizidenților și pretenția supunerii totale a oricărui nu este de acord. Aceasta este însăși definiția totalitarismului și este complet străină de cultura noastră și de valorile noastre și nu are ce căuta absolut deloc în Statele Unite ale Americii! Acest atac asupra libertății noastre, magnifica noastră libertate, trebuie oprit și va fi oprit foarte repede! Vom expune această mișcare periculoasă, vom proteja copiii națiunii noastre de acest atac radical și vom conserva îndrăgitul nostru mod de viață american!

În școlile noastre, în redacțiile noastre, chiar și în consiliile noastre există un nou fascism de extremă stânga care cere loialitate absolută. Dacă nu vorbești limba lui, dacă nu execuți ritualurile sale, dacă nu reciți mantrele și dacă nu urmezi poruncile sale, atunci vei fi cenzurat, alungat, pus pe lista neagră, persecutat și pedepsit. Dar nu ni se va întâmpla nouă. Nu vă înșelați! Această revoluție culturală de stânga are ca scop să anuleze Revoluția Americană. Făcând asta, ar distruge însăși civilizația care a salvat miliarde de oameni de sărăcie, boli, violență și foamete și care a ridicat umanitatea la noi culmi de realizare, descoperire și progres. Pentru a realiza asta, ei sunt hotărâți să distrugă fiecare statuie, simbol și amintire a patrimoniului nostru național.

Vom afirma întreg adevărul fără scuze. Declarăm că Statele Unite ale Americii sunt cea mai dreaptă și excepțională națiune existentă vreodată pe Pământ! Suntem mândri că țara noastră a fost întemeiată pe principiile iudeo-creștine și înțelegem că aceste valori au avansat dramatic cauza păcii și a dreptății în întreaga lume.

Știm că familia americană este fundația vieții americane. Recunoaștem dreptul solemn și datoria morală ale fiecărei națiuni de a-și asigura granițele. Și noi construim un zid! Ne amintim că guvernele există pentru a proteja siguranța și fericirea propriilor cetățeni. O națiune trebuie să poarte de grijă propriilor săi cetățeni. Mai întâi trebuie să avem grijă de America. Este timpul!

Credem în egalitatea de șanse, dreptatea echitabilă și tratamentul egal pentru cetățenii de fiecare rasă, istorie, religie și crez. Fiecare copil de fiecare culoare, născut și nenăscut, este creat după chipul sfânt al lui Dumnezeu.

Ne dorim dezbateri libere și deschise, nu coduri de limbaj și anularea culturii. Îmbrățișăm toleranța, nu prejudecățile. Susținem bărbații și femeile curajoase ale forțelor de ordine. Nu vom aboli niciodată poliția sau mărețul nostru al Doilea Amendament, care ne dă dreptul să avem și să purtăm arme.

Credem că copiii noștri ar trebui învățați să-și iubească țara, să-și onoreze istoria și să respecte mărețul nostru steag american. Stăm drepți, stăm mândri și îngenunchem doar în fața Atotputernicului Dumnezeu. Acestea ne reprezintă. În asta credem și acestea sunt valorile noastre care ne vor ghida pe măsură ce ne străduim să construim un viitor mai bun și mai mare. Cei care încearcă să șteargă moștenirea noastră, vor ca americanii să uite de mândria noastră și de marea noastră demnitate, astfel încât să nu ne mai putem înțelege pe noi înșine sau destinul Americii.

În vandalizarea eroilor din 1776, ei încearcă să dizolve legăturile de dragoste și loialitate pe care le simțim pentru țara noastră și pe care le simțim unul pentru celălalt. Scopul lor nu este o Americă mai bună, scopul lor este să pună capăt Americii! În locul ei, ei doresc putere pentru ei înșiși, dar la fel cum au făcut patrioții secolelor trecute, poporul american va sta în calea lor și vom câștiga și o vom face rapid și cu mare demnitate. Nu îi vom lăsa niciodată să smulgă eroii Americii de pe monumentele noastre sau din inimile noastre. Dărâmându-i pe Washington și Jefferson, acești radicali ar distruge însăși moștenirea pentru care oamenii și-au dat viața pentru a câștiga Războiul Civil, ar șterge memoria care i-a inspirat pe acești soldați să moară cântând aceste cuvinte ale Imnului de Luptă al Republicii: „Așa cum a murit pentru a-i face pe oameni sfinți, să murim pentru a-i face pe oameni liberi, cu Dumnezeu mergând mai departe!”.

Radicalii ar distruge principiile care au propulsat abolirea sclaviei în întreaga lume, punând capăt unei instituții malefice care a afectat omenirea de mii și mii de ani. Oponenții noștri ar distruge chiar documentele pe care Martin Luther King le-a folosit pentru a-și exprima visul și ideile care au stat la baza mișcării juste pentru Drepturile Civile. Aceștia ar distruge credințele, cultura și identitatea, care au făcut din America societatea cea mai vibrantă și tolerantă din istoria pământului. Compatrioții mei americani, este timpul să vorbim tare și puternic și să apărăm țara noastră cu putere și integritate!”

Traducerea şi adaptarea: Prodocens Media


SURSA:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1559950227496745&id=100004453486819

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!