DUMITRU CORNILESCU – UN LUTHER AL ROMÂNIEI – UN FILM DOCUMENTAR EXCEPŢIONAL CARE TREBUIE VIZIONAT DE TOŢI ROMÂNII

DUMITRU CORNILESCU (1891-1975)

Românii au o mare problemă atunci când e vorba să-şi aprecieze adevăratele valori. În schimb, generaţia de astăzi este atrasă de nimicurile şi mizeriile pe care le vedem la tot pasul în jurul nostru. Asistăm la manelizarea, ferentarizarea, secularizarea şi ateizarea României. Minuni, vijelii, pirande, dansatoare din buric, ghicitoare, vrăjitoare, flăcări violet şi alte fenomene de felul acesta care îmbâcsesc şi otrăvesc spaţiul cultural şi spiritual al României. Ca un blestem şi ca o nenorocire, în ultimii 20 de ani au apărut tot felul de personaje non-valoroase nu numai în viaţa politică dar şi în teatru, film, muzică, etc… După Revoluţia Română din 1989 am avut ocazia să văd câteva filme româneşti care mi-au produs silă… Vorbe murdare, un limbaj trivial, obscen, infect, actori care joacă rolurile unor personaje de mahala, expresii de care te ruşinezi numai să le asculţi darămite să le mai şi redai.

Am mai văzut “artiste” şi “artişti” pe care-i vedem “făcând show” adică îndemnând la imoralitate, depravare, sexualitate fără limite şi prostituarea progresivă a acestui popor român care se bate cu pumnul în piept că e “creştin de 2000 de ani” dar care trăieşte în orbire şi întuneric spiritual, fără Hristos şi fără Dumnezeu !

Blogul meu are o altă politică şi promovează ADEVĂRATELE VALORI, încurajând românii să se orienteze spre rarele puncte de reper moral fără de care acest neam s-ar prăbuşi definitiv şi ireversibil. Nu putem trăi fără credinţă şi fără Cuvântul lui Dumnezeu ! Nu trebuie să rămânem nişte animale raţionale care se îndreaptă spre nicăieri ! (vorba marelui filozof Petre Ţuţea)

Vă invit să faceţi cunoştinţă cu DUMITRU CORNILESCU – un adevărat Luther al României ! Cine a fost Dumitru Cornilescu ? De ce a fost comparat cu marele reformator Martin Luther ? Ce a însemnat Dumitru Cornilescu pentru poporul român şi care este bogata moştenire spirituală pe care a lăsat-o în urma sa ?

Veţi putea primi răspunsuri la toate întrebările de mai sus dar mai întâi vă rog să vizionaţi un film documentar excepţional despre viaţa şi lucrarea marelui om al lui Dumnezeu care a trăit printre români şi pentru români, închinându-şi viaţa, Aceluia care a murit la cruce acum 2000 de ani… Vizionaţi filmul chiar acum iar apoi vă rog să vă exprimaţi opiniile şi concluziile la care aţi ajuns…

[polldaddy poll=”4519047″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

2 thoughts on “DUMITRU CORNILESCU – UN LUTHER AL ROMÂNIEI – UN FILM DOCUMENTAR EXCEPŢIONAL CARE TREBUIE VIZIONAT DE TOŢI ROMÂNII”

  • Un mare creştin a cărui viaţă şi orientare religioasă s-a schimbat în urma întâlnirii cu BIBLIA şi care ne face şi pe noi să ne întrebăm :

    CE AM FI FOST FĂRĂ TRADUCEREA ACEASTA A BIBLIEI, CE S-AR FI ALES DE BIETUL POPOR ROMÂN ŢINUT DEPARTE DE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU CARE – CREŞTIN FIIND – CONFUNDĂ CRĂCIUNUL CU PAŞTELE DAR SE CALCĂ ÎN PICIOARE SĂ ATINGĂ “RĂMĂŞIŢE” ALE LUTULUI ?!?

    DOAMNE, AI MILĂ DE NOI ŞI TREZEŞTE-I PE CEI CARE NE-AU LUAT ŞI NE IAU ŞI AZI CUVÂNTUL TĂU !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow