EURODEPUTATUL CLAUDIA ȚAPARDEL – CAZUL BODNARIU TREBUIE SĂ AJUNGĂ PE MASA DECIDENȚILOR EUROPENI

CLAUDIA TAPARDEL - EURODEPUTAT - PARLAMENTUL EUROPEAN

“Ziua Unirii Principatelor Române îmi dă oportunitatea să transmit
un mesaj de susținere pentru reîntregirea familiei Bodnariu.
Să găsim împreună soluții pentru a reuni o familie de români care, deși departe de țară, trebuie să beneficieze de susținerea noastră!”

(Europarlamentar Ana Claudia Țapardel – Parlamentul European)

Reporter Politic Scan:

Pentru că ai vorbit despre drepturile românilor:
Autoritatea pentru protecția copilului din Norvegia a deposedat o familie de români de cei cinci copii. Se poate interveni în Parlamentul European în favoarea familiei Bodnariu?

Europarlamentar Claudia Țapardel:

Răspunsul meu este clar: DA!

Uniunea Europeană, prin toți reprezentanții săi, are datoria să intervină în acest caz, pentru că noi știm că este vorba de o dramă a unei familii europene.
Tatăl copiilor este român și prin urmare, și copiii săi sunt români, deci cetățeni ai Uniunii Europene.

Trebuie să aducem acest caz pe masa decidenților europeni prin scrisori și adrese către președintele Parlamentului European Martin Schulz sau către președintele Consiliului European Donald Tusk. Este o gravă nedreptate care se petrece în Norvegia la adresa unei familii respectabile și foarte decente.
Ține de noi să dăm, acestui caz, anvergura necesară pentru a reîntregi o familie care suferă enorm acum. Acolo vorbim despre UN ABUZ și din păcate nu este primul. Norvegia nu este membră a Uniunii Europene, dar ceea ce am transmis și în comunicarea mea către autoritățile centrale ale UE, este că respectul și protejarea cetățenilor europeni trebuie să fie garantată și protejată de Uniunea Europeană oriunde s-ar afla aceștia.

Sunt sigură că Parlamentul European nu își va feri privirea de la acest caz, doar pentru că este vorba despre Norvegia. Avem nevoie de transparență, avem nevoie de soluții clare care să reîntregească familia Bodnariu, și nu oricum, ci foarte rapid. Trăim în Uniunea Europeană, suntem membri cu drepturi și obligații depline și cred că familia Bodnariu trebuie să beneficieze nu numai de sprijinul Statului Român în lupta pe care o duc pentru a-și îmbrățișa din nou copiii, dar și de sprijinul și susținerea Uniunii Europene.

Claudia Tapardel - apel in Parlamentul European pentru familia Bodnariu si celelalte familii europene care trec prin drame si momente dificile

SURSA:
(Autor: Irina Ursu)

https://www.tomthecat.ro/2016/01/22/cazul-bodnariu-va-fi-dezbatut-in-parlamentul-european/

FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA

1 thought on “EURODEPUTATUL CLAUDIA ȚAPARDEL – CAZUL BODNARIU TREBUIE SĂ AJUNGĂ PE MASA DECIDENȚILOR EUROPENI”

  • Mulțumim, Claudia Țapardel. Mulțumim pentru că am simțit că avem pe cineva și noi cei din România și din Europa. Ar trebui să fim foarte atenți atunci când sunt momente importante și să nu uităm cine este de partea noastră.

    Sperăm că hotărârea pe care o va lua Parlamentul European în cazul Bodnariu, va fi una favorabilă și știm că în toate timpurile au existat oameni deosebiți care au schimbat istoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow