EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ DE PISICI LA VERANDA MALL

EXPOZITIE INTERNATIONALA DE PISICI LA VERANDA MALL BUCURESTI - OCTOMBRIE 2022

Tom the Cat vă invită la un eveniment excepțional! 🥰 Vino la VERANDA MALL (Strada Ziduri Moși Nr.23, Sector 2, București) ca să vezi peste 130 de pisici de rasă din România, Ungaria, Italia, Serbia, Bulgaria și SUA!

➡️ Clubul Felin Magnificats organizează Expoziția Internațională de Feline WCF (World Cat Federation) pe 8 și 9 octombrie 2022, în intervalul 11:00 – 18:00, la Nivelul 1.

CE FELINE POȚI ADMIRA?

🐈 Exotica cu părul scurt, Persana, Maine Coon, Ragdoll, Siberiană , Bengaleză, Scottish Fold, Highland Fold, Scottish Straight, Highland Straight, Abisiniana, British Shorthair, British Longhair, Cornish Rex, Minuet, Munchkin Shorthair, Munchkin Longhair, Neva Masquerade, Don Sphynx, Sphynx, Transylvanian.

Atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc arbitraje tradiționale și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate, pui/juniori și rase în curs de aprobare.

➡️ În prima parte a fiecărei zile se vor desfășura arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea pisicilor selecționate pentru a participa în finală. Ulterior, va fi arbitrajul de ring, separat pentru adulți, adulți castrați și pui/juniori.

➡️ În a doua parte a zilei te așteaptă BEST IN SHOW. Finaliștii celor patru categorii se vor prezenta în fața juriului, care va alege câștigătorii zilei.

Categorii: Categoria 1 – persane și exotice, Categoria 2 – păr semilung, Categoria 3 – păr scurt și Categoria 4 – orientale și siameze

Juriu:
Kaai du Plessis, Olanda
Beverly Elian, România
Marilee Griswold, USA
Fabrice Calmès, Franța
Brigitta Redford, Germania
Martyna Dziemidowicz-Jedrzejowska, Polonia
Mateusz Jedrzejowski, Polonia

Participarea vizitatorilor este gratuită.

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow