EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ WCF DE PISICI DE RASĂ LA VERANDA MALL

EXPOZITIA DE PISICI DE RASA - WCF - VERANDA MALL BUCURESTI - DECEMBRIE 2022

Tom the Cat vă invită la un al doilea eveniment marca Magnificats. 😻
Te așteptăm să admiri din nou felinele pe 10 și 11 decembrie 2022, între orele 11:00-18:00, la Veranda Mall-ul tău de zi cu zi.

🐈 Te așteaptă peste 150 de pisici de rasă din România, Ungaria, Italia, Serbia, Bulgaria și Statele Unite. Printre rasele acestora menționăm: Exotica cu părul scurt, Persana, Maine Coon, Ragdoll, Siberiana, Bengaleza, Scottish Fold, Highland Fold, Scottish Straight, Highland Straight, Abisiniana, British Shorthair, British Longhair, Cornish Rex, Minuet, Munchkin longhair, Munchkin Shorthair, Neva Masquerade, Don Sphynx, Sphynx, Transylvanian.

În ambele zile se vor desfășura atât arbitraje tradiționale, cât și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate, pui/juniori și rase în curs de aprobare. Câștigătorii vor fi desemnați de un juriu compus din 4 arbitri internaționali: Daniel Counasse (Belgia), Walter Baraldi (Italia), Eva Kalman (Ungaria) și Edina Csora (Ungaria).

Programul expoziției:

➡️ În prima parte a zilei are loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea pisicilor selecționate pentru a participa în finală.

➡️ În a doua parte a zilei, în BEST IN SHOW, arbitrii se reunesc într-un complet, prin fața căruia vor trece finaliștii celor patru categorii (categoria 1 – persane și exotice, categoria 2 – păr semilung, categoria 3 – păr scurt și categoria 4 – orientale și siameze).

Participarea vizitatorilor este gratuită.

SURSA:
https://www.facebook.com/events/828403421603520/828403424936853

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow