FAMILIA BODNARIU ÎMPLINEȘTE UN AN DE ZILE DE CÂND A PRIMIT COPIII ÎNAPOI ȘI LE MULȚUMEȘTE TUTUROR CELOR CARE AU FOST ALĂTURI DE EI

MARIUS SI RUTH BODNARIU DIN NORVEGIA

Cu ocazia împlinirii unui an de zile de când cei cinci copii Bodnariu au fost eliberați din ghearele autorităților norvegiene ateocrate, părinții acestora (Marius și Ruth) au adresat public un impresionant mesaj de mulțumire, tuturor celor care au fost alături de ei, nu prin vorbe, ci prin fapte și acțiuni concrete.

După cum știți, din cauza nenorocirii prin care au trecut (vezi acțiunile iraționale, inumane și inimaginabile ale odioasei instituții “Barnevernet” din Norvegia) Marius și Ruth Bodnariu au hotărât să renunțe definitiv la Țara Fiordurilor (un “colț de rai” din care Dumnezeu lipsește complet) și s-au stabilit în România împreună cu toți cei cinci copilași ai lor. Între timp, fiind foarte fericiți că Domnul i-a ajutat și i-a salvat, Marius și Ruth n-au stat deloc pe gânduri și au mai făcut încă un copilaș, adică AL ȘASELEA și ce frumos ar fi să-l facă și pe al șaptelea. Spun acest lucru pentru că din câte știu eu, cifra 7 reprezintă cifra desăvârșirii. 😉 Dacă am avea multe familii gen Bodnariu în România, problema gravei crize demografice s-ar rezolva rapid și n-am mai risca dispariția națiunii române (cam aceasta este direcția actuală pentru că românii nu se întorc la Dumnezeu și trăiesc în materialism, egoism și ateism).

FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA

Vă invit cu drag să urmărim împreună acest mesaj de mulțumire al soților Marius și Ruth Bodnariu care pentru mine reprezintă o frumoasă mărturie a unor oameni care și-au încredințat soarta în mâna lui Dumnezeu și au biruit prin credință. Sunt foarte fericit când văd că ei sunt din nou fericiți!
Domnul să-i binecuvânteze atât pe ei doi, cât și pe toți cei șase copilași ai lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow