FLORIILE – INTRAREA TRIUMFĂTOARE A DOMNULUI IISUS HRISTOS ÎN IERUSALIM

FLORIILE - INTRAREA TRIUMFALA A DOMNULUI HRISTOS IN IERUSALIM

Sărbătorim Floriile dar oare care este valoarea şi semnificaţia intrării Domnului Iisus Hristos în Ierusalim pentru noi, românii? Ce înseamnă aceste Florii pentru tine şi pentru mine? Înseamnă să-i sărbătorim pe cei care se numesc Florin sau Florina? Adică un nou prilej de benchetuială (bairam)? O nouă ocazie în care curge în pahare cât mai multă băutură alcoolică? Tone de mâncare ca să ne îmbuibăm până ajungem la spital în Reanimare? O sărbătoare în care desfrânarea este ridicată la rang de virtute? Un nou prilej de a asculta manele mizerabile? Oare asta să însemne pentru noi, intrarea triumfătoare a Domnului nostru Iisus Hristos în Ierusalim? Oare asta ne învaţă Biblia – Sfânta Scriptură – Cuvântul lui Dumnezeu? Nu cumva ne batem degeaba cu pumnul în piept că suntem „creştini de 2000 de ani”? Nu cumva poporul român se îndepărtează din ce în ce mai mult de Hristos şi se abate în mod grav de la Cuvântul Sfânt? Nu cumva secularismul, ateismul şi satanismul se abat ca nişte urgii asupra poporului român?

Există în România (dar nu numai aici) ideea că dacă eşti un om cumsecade, „un om de treabă” şi dacă ai credinţă în „ceva” (nu contează în ce sau în cine), atunci totul e ok. N-are importanţă cum crezi sau în ce crezi, ci important e să crezi în ce-o fi şi „să nu faci rău”. Aud din ce în ce mai mult în jurul meu, teza conform căreia „eu nu fac niciun rău” sau „n-am omorât pe nimeni” sau „n-am spart casa nimănui”, etc. Alţii spun: „toată viaţa mea am făcut numai bine şi i-am ajutat pe toţi cei din jurul meu”.

Nu contestă nimeni că aceşti oameni sunt nişte persoane cumsecade, respectiv nişte oameni de treabă. Nu spune nimeni că n-au făcut şi lucruri bune de-a lungul vieţii lor. Nu-i acuză nimeni că au omorât pe cineva sau că au spart casa cuiva. Dar ştiţi ce uită toţi aceşti oameni?!? ACEŞTI OAMENI UITĂ CE SPUNE BIBLIA – SFÂNTA SCRIPTURĂ !!! Ei uită (sau unii se prefac că uită) că noi toţi suntem PĂCĂTOŞI PIERDUŢI şi că nu putem să ne răscumpărăm singuri doar prin cumsecădenia noastră sau prin faptul că suntem nişte oameni de treabă, bine intenţionaţi. Nu putem să obţinem mântuirea sufletului prin faptul că facem nişte fapte bune (milostenii), ajutăm pe X sau pe Y, etc.

NU AŞA SE CAPĂTĂ IERTAREA PĂCATELOR ŞI NU AŞA SE OBŢINE MÂNTUIREA!

Vă spun un lucru care s-ar putea să vă şocheze:

IADUL VA FI PLIN DE OAMENI CUMSECADE! IADUL VA FI PLIN DE OAMENI DE TREABĂ! IADUL VA FI PLIN DE PERSOANE BINE INTENŢIONATE CARE N-AU MAI APUCAT SĂ-ŞI PUNĂ ÎN PRACTICĂ BUNELE ŞI FRUMOASELE INTENŢII! CA SĂ SCAPI DE IAD, NU E SUFICIENT SĂ FII UN OM BUN, CI TREBUIE SĂ FII UN OM NOU, UN OM TRANSFORMAT!

Faptul că tu crezi în ceva sau faptul că eşti un om moral, manierat şi educat, nu te mântuieşte în mod automat şi obligatoriu. Un vechi proverb englezesc spune că IADUL ESTE PARDOSIT CU INTENŢII BUNE („hell is paved with good intentions”). Faptul că „am de gând” să-L primesc cu adevărat pe Domnul Iisus Hristos, nu mă salvează de pedeapsa veşnică. Faptul că „am de gând” să ascult şi să împlinesc Cuvântul lui Dumnezeu, nu mă scuteşte de osândă. Faptul că „am de gând” să primesc cu toată inima mesajul simplu şi curat al Evangheliei, NU MĂ SALVEAZĂ DE IAD !!! Faptul că „am de gând” să mă întorc din căile mele rele, greşite şi rătăcite, NU ESTE SUFICIENT PENTRU A OBŢINE MÂNTUIREA SUFLETULUI OMENESC. Degeaba ai de gând să faci dacă nu faci! Tot în iad vei ajunge, omule! Degeaba ai nişte intenţii bune care rămân doar la stadiul de intenţii… tot îţi vei pierde mântuirea şi tot vei fi pierdut!
CREDINŢA CREŞTINĂ ESTE O APLICARE PRACTICĂ A CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU.
Nu există „creştini practicanţi” şi „creştini nepracticanţi”. Aceste idei au o origine demonică. Tu trebuie să iei O DECIZIE care să-ţi schimbe în mod fundamental viaţa. Asta înseamnă că trebuie SĂ FACI PRIMUL PAS pe Calea Mântuirii.

Acum te invit cu toată dragostea să începi şi tu să înţelegi care este valoarea şi semnificaţia intrării triumfătoare a Domnului Iisus Hristos în Ierusalim. Te rog să-ţi deschizi inima pentru Cuvântul lui Dumnezeu şi să mă asculţi: DOMNUL IISUS HRISTOS VREA SĂ INTRE ACUM ÎN INIMA TA. Tu poţi să-L primeşti şi să-I spui „OSANA, FIUL LUI DUMNEZEU!” Tu poţi să-L slăveşti, să-L onorezi şi să-L glorifici prin viaţa ta, prin modul cum gândeşti şi prin modul cum trăieşti. Tu poţi să cazi în genunchi, să I te închini cu toată fiinţa ta şi să-L recunoşti ca DOMNUL TĂU ŞI DUMNEZEUL TĂU aşa cum a făcut Toma Necredinciosul. Tu poţi să-L accepţi ca DOMN ŞI MÂNTUITOR AL SUFLETULUI TĂU şi de-acum înainte să-I acorzi primul loc în inima şi în viaţa ta. Vrei ca Domnul Iisus Hristos să intre triumfător în inima ta chiar acum?!? Spune-I DA!

Spune-I așa cu toată sinceritatea:

„Doamne Iisuse Hristoase, EU SUNT UN OM PĂCĂTOS ŞI FĂRĂ TINE SUNT PIERDUT !!! Până astăzi, am crezut că sunt un om de treabă, o persoană cumsecade… Am crezut că faptele mele bune, milosteniile mele, pomenile, acatistele, mătăniile şi alte lucruri, mă vor ajuta să ajung în Rai… Am crezut că prin ceea ce fac eu, voi putea fi mântuit. Dar acum am înţeles că NUMAI PRIN TINE, DOMNUL MEU IISUS HRISTOS, POT FI MÂNTUIT! Numai prin credinţa în ceea ce ai făcut TU la cruce pentru mine, voi putea fi salvat de osânda veşnică. Cad umilit şi zdrobit în genunchi înaintea Ta şi Te recunosc chiar acum ca DOMNUL MEU ŞI DUMNEZEUL MEU şi vreau să Te urmez toată viaţa mea. Nu mă interesează ce va spune lumea, nu mă interesează ce vor spune marii preoţi, cărturarii şi fariseii, nu mă interesează nimic altceva decât să fac voia lui Dumnezeu Tatăl şi să domneşti Tu, Fiul lui Dumnezeu, în inima şi în viaţa mea. Te rog să-mi dai putere şi să fii în fiecare clipă cu mine de-acum înainte, să nu mă părăseşti niciodată şi să torni Duhul Tău Cel Sfânt peste mine. Te cinstesc, te onorez, te slăvesc, te glorific şi te primesc cu toată fiinţa mea şi Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut, pentru tot ce faci şi pentru tot ce vei face pentru mine. AMIN!”

ASCULTAȚI O PREDICĂ EXCEPȚIONALĂ CARE AR TREBUI AUZITĂ DE TOȚI ROMÂNII!
Prezbiter Valentin Giuroiu – Intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim
(click pe butonul triunghiular al audio-player-ului de mai jos: )

https://www.tomthecat.ro/hristos-a-inviat-si-este-viu-in-vecii-vecilor/

ROMÂNII SE BAT CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ SUNT „CREŞTINI DE 2000 DE ANI” DAR NU CUNOSC CUVÂNTUL SFÂNT AL LUI DUMNEZEU ŞI HABAR N-AU CE ÎNSEAMNĂ CREDINŢA CREŞTINĂ BIBLICĂ:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow