GABRIELA FIREA CERE GUVERNULUI LIBERAL SĂ RENUNȚE SĂ-I APERE PE PEDOFILI ȘI SĂ REVINĂ ASUPRA DECIZIEI DE A CONTESTA LA CCR LEGEA CARE ÎNĂSPREȘTE PEDEPSELE ÎMPOTRIVA PEDOFILILOR

GABRIELA FIREA ESTE MAMA SI ARE AUTORITATEA MORALA SA VORBEASCA DESPRE PROTECTIA COPIILOR

(foto: https://www.facebook.com/gabifirea/)

Orice țară civilizată normală îi tratează cu maximă severitate pe cei care îndrăznesc să comită agresiuni sexuale asupra minorilor. Din nenorocire, nu este și cazul României zilelor noastre pentru că Guvernul Ludovic Orban este „pe invers” adică în loc să aibă o poziție foarte dură față de pedofili, LE IA PARTEA ȘI ÎI APĂRĂ, AVÂND GRIJĂ DE EI CA DE NIȘTE BIBELOURI!!!

Guvernul Orban este foarte preocupat ca pedofilii să aibă toate drepturile respectate și să nu cumva să fie discriminați. Sunt și ei oameni, nu-i așa?!? Nu trebuie să ne gândim și la ei? Ba da, cum să nu? Trebuie să ne gândim cum au batjocorit copii și cum au distrus viețile unor ființe inocente lipsite complet de apărare! Trebuie să ne gândim la câtă umilință, durere, suferință și uneori chiar moarte au produs unor copii care aveau viața înainte dar au avut ghinionul să întâlnească asemenea ANIMALE SCÂRBOASE pentru că oameni nu putem să-i numim! Doar la biata Alexandra Măceșanu când mă gândesc mi se face rău și o iau razna.
A făcut imprudența să urce în mașina monstrului din Caracal și viața ei a fost distrusă pentru totdeauna. Câte fete și câți băieți din România or fi trecut prin asemenea orori despre care nu s-a aflat nimic niciodată?!? Doar dacă te uiți un pic pe site-ul Poliției Române, te îngrozești când vezi că despre atât de mulți copii dispăruți nu se mai știe absolut nimic. Nu este exclus ca o parte dintre ei să fi ajuns să fie batjocoriți sau chiar omorâți de pedofili. Orice e posibil într-o lume fără Hristos și fără Dumnezeu!

Cu atât mai mult apreciez poziția clară și fermă a doamnei primar general Gabriela Firea care și-a exprimat recent revolta (pe deplin justificată!) față de grija deosebită pe care o are guvernul liberal față de pedofili! Cred că merită ca toți românii să citească scrisoarea prin care doamna Gabriela Firea dă de pământ cu prim ministrul Ludovic Orban al cărui guwerner este mai preocupat de drepturile pedofililor decât de drepturile copiilor inocenți care trebuie apărați. Doamna Firea a luat o atitudine corectă și absolut normală pe care o așteaptă toți românii, mă refer la românii care au copii (este și cazul meu) și care au și ceva creier în cap. Ar fi foarte bine și indicat ca cei care n-au copii să nu-și prea dea cu părerea în privința pedofililor pentru că ei nu știu și nu pot înțelege ce înseamnă să stai îngrijorat și să-ți aștepți copilul să ajungă cu bine acasă. Dacă vreți să înțelegeți ce înseamnă acest lucru, vă recomand SĂ FACEȚI COPII sau eventual SĂ ÎNFIAȚI COPII! Abia după aceea puteți să deschideți gura! Un exemplu concludent ar fi președintele Klaus Iohannis care ar trebui să se abțină să se pronunțe în acest domeniu pentru că nu are copii, e târziu să mai facă și se pare că nici n-are de gând să înfieze. De-a lungul vieții sale, domnia sa a considerat că e mult mai rentabil să investești în case decât în copii. Foarte frumos! Spre deosebire de dumnealui, doamna Gabriela Firea ARE DOI COPII și are autoritatea morală să vorbească despre copii și despre apărarea lor de pedofili și de orice alt pericol.

SCRISOAREA DOAMNEI PRIMAR GENERAL GABRIELA FIREA PRIN CARE SOMEAZĂ GUVERNUL LIBERAL LUDOVIC ORBAN SĂ RENUNȚE LA APĂRAREA PEDOFILILOR

„Somez Guvernul PNL Ludovic Orban să renunțe la a-i apăra pe pedofili! Drepturile copiilor trebuie apărate, nu cele ale agresorilor sexuali! Cer imperativ Guvernului liberal să revină asupra deciziei de a contesta la Curtea Constituțională legea care înăsprește pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor.

Trag un puternic semnal de alarmă asupra efectelor pe termen lung pe care le va avea o astfel de decizie, în condițiile în care România se confruntă cu un număr mare de violuri sau cazuri de maltratare sexuală a minorilor.

Domnule prim-ministru Orban, perseverența dumneavoastră în greșeală este periculoasă pentru societate, tăcerea în acest caz, ca, de altfel, în toate situațiile dificile, înseamnă lașitate și complicitate.

Deveniți, pe zi ce trece, un Guvern care acționează împotriva propriilor cetățeni.

Suntem în al doisprezecelea ceas: criza sanitară deplorabil gestionată produce efecte pentru toată societatea, iar copiii sunt ținte directe ale greșelilor guvernamentale.

Este imperativ să ne îndreptăm grija și preocuparea către protejarea drepturilor copiilor, fie că acest lucru înseamnă siguranță, servicii medicale sau educație de calitate.

Solicit ferm Guvernului și prim-ministrului Ludovic Orban o dezbatere serioasă asupra pregătirii începerii noului an școlar, în condiții de siguranță sanitară.

Domnule prim-ministru Orban, faptul că ignorați problemele reale, nu înseamnă că ele nu există! Cetățenii se confruntă cu ele zi de zi și așteaptă soluții.”

Gabriela Firea – Primar General al Bucureștiului și mamă a doi copii

SURSA:
https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3423692871026829

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow