GERMANIA DISTRUGE EUROPA DIN NOU

GERMANIA DISTRUGE EUROPA PRIN POLITICA EI

(foto: cotidianul.ro)

Germania a distrus Europa de mai multe ori. O face din nou în aceste zile fierbinți de vară, în plin război al lui Putin în Ucraina. Nu suntem singurii care îndrăznim să spunem acest lucru. Tot mai multe voci agreează cu ce spunem.

În timp ce presa continentală o spune cu jumătate de gură, probabil de teama Germaniei și a înstăritelor fundații germane care finanțează breasla jurnalistică, britanicii sunt mai temerari. [Link: Germany is caught in Putin’s trap / Germania este prinsă în capcana lui Putin:

https://www.spectator.co.uk/article/germany-is-caught-in-putin-s-trap

În 100 de ani, Germania a distrus Europa de trei ori. Imperialismul german și Kaizerul au distrus-o în Primul Război Mondial. Nazismul și Fuhrerul au distrus-o în al Doilea Război Mondial. Iar hedonismul și Merkel au distrus-o din nou în 2015, când au deschis granițele Europei pentru un milion de musulmani care par a fi incapabili sau neinteresați de a se integra în cultura și civilizația europeană.

Iar în 2022, Germania contribuie din nou la distrugerea Europei. Prin acțiune ori inacțiune. Germania lui Scholz este fără îndoială culpabilă moral pentru reducerea la ruine a Ucrainei, dislocarea a 15 milioane de ucraineni și moartea a zeci de mii dintre ei. Germania pare mai mult îngrijorată că nu va avea gaze și energie pentru lunile de iarnă, decât de moartea a mii de ucraineni și reducerea Ucrainei la un morman de moloz.

Rostește din nou, vociferând, „solidaritate, solidaritate, solidaritate”! așa cum a țipat și în 2015 când un milion de migranți au rupt granițele de sud ale Europei și s-au îndreptat spre Berlin, „țara promisă”. Ne cere, prin gura Ursulei, să reducem temperatura în casele noastre pe timpul iernii la doar 19 grade!

Chiar așa? De ce să fim solidari?!? Europa de Est nu a facilitat războiul lui Putin. A fost Germania solidară cu noi în anii comunismului? Nicidecum. Dimpotrivă, a finanțat și a proptit sistemul totalitar sovietic si comunismul în România prin politica ei estică / Ostpolitik! A finanțat indirect gulagurile comuniste est-europene. A privit în altă parte când milioane de europeni înghețau, munceau până la epuizare, și mureau în lagărele comuniste.

Scăpată de imperialismul stalinist de prezența masivă a trupelor americane pe malurile Rinului, Germania de după război a descins rapid în hedonism și consumerism, devenind, dintr-o grămadă de moloz, invidia Europei și a lumii. Politicile de după prăbușirea comunismului au pregătit Germania pentru vremuri de și mai multă bunăstare dar politicile ei economice au dus Europa la marginea prăpastiei energetice. Clima e de mai mare importanță pentru politicienii din Bonn, decât securitatea și suveranitatea Ucrainei ori a Europei de Est.

TEHNICA GERMANĂ FALIMENTARĂ

Tehnica germană a falimentat și ea. Tocmai când era mai mare nevoie de ea. Putin ne spune că reducerea cantității de gaze către Europa se datorează și nefuncționării unei turbine Siemens pe care germanii au trimis-o (tocmai) în Canada pentru a fi reparată! Germania pune presiune pe Canada să repare turbina și să o trimită grabnic în Rusia pentru a fi instalată. Asta va însemna încălcarea sancțiunilor impuse de Occident, Rusiei.

Tactica lui Putin funcționează de minune în Germania. Germanii simt pe pielea lor lipsa de energie. Energia „sustenabilă” lipsește si a devenit rizibil să mai afirmi că energia solară ori eoliană va scăpa Germania de penuria de energie. Germanii vor pace cu Putin. Tot mai mulți germani devin dezinteresați de Ucraina și vor pace cu Putin. Conform sondajelor de opinie recente, tot mai mulți germani agreează că Ucraina trebuie să cedeze teritorii pentru a pune capăt războiului. Mai puțin de jumătate dintre germani agreează cu furnizarea de armament greu Ucrainei pentru a se apăra de Rusia.

Germania a făcut Europa dependentă de Rusia și a distrus sectorul energetic al Europei. Tocmai am intrat în luna august. Germanii vor merge în vacanță și la plajă. Pentru o vreme vor uita de problemele curente. Putin, însă, are timp la dispoziție și urmărește calendarul. În septembrie ne putem aștepta la un colaps al economiei germane. Până la sfârșitul anului, ne spun specialiștii, economia Germaniei se va reduce cu 15%.

SURSA:
Alianța Familiilor din România

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow