ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

GUVERNUL ORBAN ÎȘI BATE JOC DE COPIII ȘI ADULȚII BOLNAVI SĂRMANI CARE NU VOR MAI PUTEA BENEFICIA DE HRANĂ, MEDICAMENTE ȘI ÎNGRIJIRI SPECIALE

FLORIN CITU SI LUDOVIC ORBAN TAIE CHELTUIELILE PENTRU COPIII SI ADULTII CU HANDICAP

(foto: national.ro)

Am scăpat de ăia de la PSD-ALDE care erau “răi” și am dat de ăștia de la PNL care sunt “buni”! Am scăpat de “ciuma roșie” și ne-am pricopsit cu “ciuma portocalie”. O să ne iasă pe urechi ca să ne învățăm minte să mai votăm aiurea fără înțelepciune. Eu nu zic că nu s-au făcut greșeli în timpul guvernării PSD-ALDE. Aș fi într-o ureche dacă aș declara acest lucru. Greșelile sunt omenești. Pe de altă parte, oricâtă ură (că despre asta e vorba) am avea pe “ciuma roșie”, dacă Îl avem cu adevărat pe Dumnezeu în inimile noastre și dacă suntem oameni ai adevărului, trebuie să recunoaștem că guvernul PSD-ALDE măcar avea bunul simț să plătească cu regularitate și LA TIMP atât cheltuielile pentru copiii/adulții cu handicap, cât și cele pentru personalul care deservește domeniul protecției sociale. De asemenea, aveau bunul simț să le plătească bătrânilor pensiile LA TIMP, nu după două săptămâni, așa cum se întâmplă din nefericire la ora actuală cu o parte dintre pensionari. Una e că s-or fi făcut și șmecherii când s-au dat certificate de handicap unor persoane care n-au nicio boală și nicio suferință (orice e posibil în țara asta!) și alta e să generalizezi și să nu asiguri banii necesari pentru îngrijirea copiilor și adulților cu adevărat bolnavi care acum au de suferit din cauza nesimțirii și ticăloșiei guvernului Iohannis-Orban.

ROMANIA SE AFLA PE ULTIMUL LOC IN UNIUNEA EUROPEANA LA CAPITOLUL CHELTUIELI PENTRU PROTECTIE SOCIALA

În București, au tăiat deja stimulentul financiar pentru persoane adulte cu handicap care era 500 lei pe lună iar acum este doar 240 lei pe lună. Nu le-a păsat că acei 260 lei pe care i-au tăiat, contau foarte mult pentru oamenii amărâți și bolnavi. Această tăiere este REALĂ deci nu delirez și nu vorbesc din auzite ci mi-au spus oameni sinceri care au în familie un om bolnav.

Aceste tăieri din banii absolut necesari copiilor și adulților bolnavi nu sunt niște simple greșeli omenești ci mai degrabă înseamnă condamnarea la moarte a unor oameni prin lipsa hranei speciale, a medicamentelor și a îngrijirii speciale de care au nevoie. Comunism sau fascism…

Urmăriți reportajul de mai jos ca să vedeți ce face guvernul Orban, cum își bate joc de oamenii aflați deja în suferință care au nevoie de hrană, medicamente și îngrijire specială. Nu le pasă!

Să-i mai votați și altădată pe nemernicii ăștia!

”Având în vedere gravele constrângeri bugetare cu care se confruntă Primăria Municipiului București determinate de refuzul Guvernului de a aloca sumele necesare funcționării optime a serviciilor publice din municipiul București în acest final de an, vă informăm cu regret că pentru luna decembrie, plata stimulentelor financiare destinate categoriilor defavorizate se va face parțial. Astfel, copiiilor cu dizabilități li se va face plata integrală a sumei de 1000 lei. Adulții cu dizabilități vor primi stimulentul pentru integrare socială în cuantum de 240 lei pentru această lună. Ne exprimăm speranța ca în noul an 2020 să depășim aceste constrângeri financiare și să existe consens pentru a asigura persoanelor cele mai vulnerabile din Capitală un mic sprijn pentru traiul de zi cu zi”, se arată în răspunsul Primăriei Municipiului București, transmis la solicitarea HotNews.ro.

PRIMARUL GENERAL GABRIELA FIREA EXPLICĂ ÎN DETALIU PE BAZĂ DE CIFRE, ARGUMENTE ȘI DOVEZI, CUM MINISTRUL FINANȚELOR FLORIN CÎȚU O ACUZĂ PE NEDREPT, MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ POPULAȚIA BUCUREȘTIULUI:

#PeManaCuiAIncaputTara
#NoapteaCaIncompetentii
#MinistrulGaura #Pinocchio

Ministrul finanțelor publice mă acuză de minciună într-o postare de azi dimineață pe FB. Pentru că lucrez doar cu cifre, argumente și dovezi împotriva dezinformărilor de orice tip, iată realitatea :

Ministerul de finanțe NU a virat „ieri” sumele necesare pentru luna ianuarie, conform LEGII BUGETULUI, “ieri” în înțeles administrativ și legal, înseamnă în timpul orelor de program oficial al funcționarilor publici, adică PÂNĂ LA ORA 16.00 pentru Primăria Capitalei. (aveți mai jos documentul). Un Ministru-Pinocchio, deci!!

DOVADA CA TREZORERIA BUCURESTI NU A VIRAT NICIUN LEU CATRE PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI DESI ERA APROAPE ORA 17 IN ZIUA DE 9 IANUARIE 2020

Cu siguranță nu ar fi avut nicio intenție să respecte legea, dacă nu aș fi semnalat eu, public, faptul că peste 40 000 de salariați nu-și vor lua azi leafa: medici din cabinetele de medicină școlară, actori, funcționari publici, etc. Plus AJUTOARELE SOCIALE PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI, femei însărcinate, copii nou-născuți, etc, care nu vor putea fi plătite la timp.

Văzând că scandalul ia amploare și zeci de mii de angajați pregătesc o grevă generală, NOAPTEA CA HOȚII ȘI INCOMPETENȚII, LA ORA 22.13, Ministerul de finanțe a virat DOAR O PARTE din suma cuvenită Primăriei Capitalei (aveți mai jos documentul!)

DOVADA CA MINISTERUL FINANTELOR A TRIMIS BANII CATRE PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI IN 9 IANUARIE 2020 ABIA DUPA ORA 22 CAND DEJA ERA PREA TARZIU

Concret, a fost virată suma de DOAR 134,9 milioane lei care reprezintă doar un procent din sumele cuvenite, prin Legea Bugetului, pentru Capitală! Unde-i lege, nu-i tocmeală!!! Văd că este tocmeală și prosteală!

DOVADA CA MINISTERUL FINANTELOR DIN GUVERNUL ORBAN A VIRAT CATRE PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI DOAR 134 MILIOANE LEI IN ZIUA DE 9 IANUARIE 2020

Anul trecut, în ianuarie 2019, Primăria Municipiului București a primit din cotele defalcate din impozitul pe venit suma de 306 milioane lei

DOVADA CA MINISTERUL FINANTELOR DIN GUVERNUL DANCILA A VIRAT CATRE PMB 306 MILIOANE LEI IN IANUARIE 2019

Potrivit prevederilor în vigoare până în decembrie 2019, cotele defalcate din sume, reprezentând impozit pe venit, aferente lunii ianuarie 2020, erau virate până pe data de 8 a lunii. Și tot așa, în fiecare lună. Astfel, erau asigurate plata salariilor, factura socială și plățile pentru investiții la data de 12 ale fiecărei luni.

Trageți Dvs concluziile!
Praf!! Praf!!Prafuri!!! Și pulbere!!!

SURSA DECLARAȚIEI DE MAI SUS A PRIMARULUI GENERAL GABRIELA FIREA:
https://www.facebook.com/gabifirea/photos/pcb.2895244267205028/2895234807205974/?type=1&theater

ALTE SURSE DE INFORMARE ȘI DOCUMENTARE:

https://www.capital.ro/bomba-serii-anuntul-facut-de-gabriela-firea-nu-s-au-platit-salariile.html

http://www.jurnal-social.ro/gabriela-firea-in-ciuda-zvonurilor-alarmiste-si-a-dificultatilor-financiare-nu-voi-opri-platile-lunare-pentru-copiii-si-adultii-cu-dizabilitati/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!