HALLOWEEN = SATANISM PROMOVAT DE MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE – COMUNICAT C.F.C.

HALLOWEEN - SATANISM PAGANISM BATAIE DE JOC ANTICRESTINISM

Un grup de 28 ONG-uri, reunite sub titulatura “Coaliția pentru Familie și Constituție”, acuză Ministerul Educației Naționale de nerespectarea Legii Educației Naționale pentru că permite și promovează sărbătorirea Halloween în școlile românești, se arată într-un Comunicat primit la redacție.

Semnatarii Comunicatului afirmă că Ministerul Educației Naționale a închis ochii la numeroasele cereri făcute de către părinți și ONG-uri, de a stopa acest fenomen în timpul orelor de curs și “profesorii, învățătorii și educatorii au derulat și continuă să desfășoare activități prin care își propun să generalizeze această campanie de reeducare a elevilor români”, se arată în Comunicat.

Organizațiile semnatare se plâng că în fiecare an, părinții sunt obligați la cheltuieli din ce în ce mai mari pentru a susține această sărbătoare în grădinițe, școli și licee. Mai mult, de la an la an, exigențele „sărbătorii” cresc, astfel că membrii corpului didactic îi obligă pe părinți la eforturi financiare suplimentare pentru ca Halloween-ul să fie oficiat cu succes.

Ministerul Educației Naționale este avertizat “că dacă nu ia măsuri pentru oprirea acestor manifestări, care lezează sănătatea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor / tinerilor noștri şi încalcă Constituţia României şi Legea Educaţiei Naţionale, vom fi obligaţi, pe cale de consecinţă, să-l acţionăm în judecată, în scopul opririi acestor manifestări morbide în unităţile de învăţământ din România”, avertizează cele 28 de ONG-uri semnatare.

În final, inițiatorii invită părinții să doneze, Ministerului Educației, banii pe care-i cheltuiesc pe Haloween “pentru ca în toate unitățile de învățământ din România să fie introdusă APĂ CURENTĂ și GRUPURI SANITARE DECENTE”, se arată în Comunicat.

Iată Comunicatul integral:

HALLOWEEN-UL ESTE SATANISM PROMOVAT DE MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE

Coaliția pentru Familie și Constituție, for civic constituit din organizații nonguvernamentale ce au ca scop promovarea valorilor tradiționale ale poporului român, a luat act cu profundă îngrijorare de perpetuarea în sistemul educațional românesc a unei așa zise sărbători care exaltă frica, întunericul și moartea – Halloween-ul.

Este binecunoscut faptul că această manifestare are la bază practici oculte care promovează teroarea, cruzimea, violența, moartea, prin care, conștient sau nu, cu concursul cadrelor didactice, elevii români sunt implicați în lumea vrăjitoriei și a satanismului.

Și în acest an, la fel ca în anii precedenți, în numeroase instituții de învățământ, atât școli, cât și grădinițe, profesorii, învățătorii și educatorii, au derulat și continuă să desfășoare activități prin care își propun să generalizeze această campanie de reeducare a elevilor români, în spirit păgân, cu accente malefice.

Cu generosul concurs al Ministerului Educației Naționale, acest fenomen a căpătat o largă răspândire în sistemul de învățământ, contrar prevederilor Constituției României și Legii Educației Naționale care statuează că printre principiile care guvernează învățământul se numără „principiul asumării, promovării şi păstrării identităţii naţionale şi a valorilor culturale ale poporului român”, „principiul centrării educaţiei pe beneficiarii acesteia”, „principiul fundamentării deciziilor pe dialog şi consultare”, ș.a.

Deși în ultimii ani numeroase organizații nonguvernamentale au atras atenția asupra acestui fenomen, trimițând memorii Ministerului Educației și solicitând luarea unor măsuri în vederea scoaterii din sistemul de învățământ a acestei manifestări, până în acest moment, la nivelul Ministerului Educației Naționale și al inspectoratelor școlare județene, nu a fost luată nicio măsură, ba mai mult, Ministerul continuă să o gireze.

Mai mult, de la an la an, exigențele „sărbătorii” cresc, astfel că membrii corpului didactic îi obligă pe părinți la eforturi financiare suplimentare pentru ca Halloween-ul să fie oficiat cu succes.

Coaliția pentru Familie și Constituție, prin membrii și simpatizanții organizațiilor componente, în calitate de beneficiari secundari și terțiari ai procesului educațional, solicită Ministerului Educației Naționale luarea de măsuri pentru stoparea imediată a acestui fenomen.

În același timp, invităm toți părinții responsabili din România să boicoteze serbările organizate de instituțiile de învățământ cu ocazia Halloween-ului și să ne semnaleze eventualele consecințe negative pe care le va atrage neparticiparea copiilor la aceste evenimente. Recomandăm părinților ca banii pe care i-ar fi cheltuit pentru a asigura costumațiile de Halloween să îi doneze copiilor nevoiași sau să îi vireze în conturile Ministerului Educației Naționale pentru ca în toate unitățile de învățământ din România să fie introdusă APĂ CURENTĂ și GRUPURI SANITARE DECENTE.

Atenționăm Ministerul Educației Naționale asupra faptului că dacă nu ia măsuri pentru oprirea acestor manifestări, care lezează sănătatea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor şi tinerilor noștri şi încalcă Constituţia României şi Legea Educaţiei Naţionale, vom fi obligaţi, pe cale de consecinţă, să-l acţionăm în judecată, în scopul opririi acestor manifestări morbide în unităţile de învăţământ din România. Devine simptomatic faptul că, deși instituții ale statului se străduiesc ca să stopeze manifestările demonice, Ministerul Educației Naționale face din acestea o normă curriculară. Acest fapt oneros trebuie să înceteze.

Semnează:

01. Alianța pentru Demnitate Națională

02. Alianța Familiilor din România

03. Asociația Pro Vita filiala București

04. Asociația „Cercul Studențesc Floarea de foc”

05. Asociația „Basarabii”

06. Liga de Utilitate Publică

07. Asociația „Rost”

08. Asociația pentru Revigorarea Tradiției (ART), București

09. Asociația ”Sfântul Împărat Constantin cel Mare”

10.Asociația pentru Libertatea Românilor

11.Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești din județul Alba

12.Asociaţia Meșterilor Populari din Moldova, Iaşi

13.Asociația „Familia ortodoxă”

14.Asociația „Civic Media”

15.Asociația „Ortodoxia Tinerilor”

16.Fundația „Sfânta Irina”

17.Asociația „Prietenii de Familie”

18.Grupul „Ioan Alexandru”

19.Asociația pentru Cultură și Educație „Sfântul Daniil Sihastrul”

20.Liga Distributistă Română „Ion Mihalache”

21.Asociația Prologos

22.Asociația „Copil dorit”

23.Asociația „Casa Gratis Pro Deo”

24.Asociația „Triada”

25.Asociația „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

26.Asociația “Părintele Galeriu”, București

SURSA:

http://www.activenews.ro/prima-pagina/Coalitia-pentru-Familie-Ministerul-Educatiei-incalca-Legea-promovand-Halloween-ul-in-scoli.-Este-o-sarbatoare-a-fricii-si-a-mortii-acuza-ONG-istii-3355

Creștinii noștri mai puțin duși la Biserică serbează pe 31 octombrie așa zisa “sărbătoare” Halloween (aceasta fiind al doilea import în materie de sărbători, după celebra de pe acum “Valentine’s Day”). Mulți consideră că sărbătoarea Haloween-ului (All Hallow’s Eve) este doar seara (ajunul) de dinaintea Zilei Tuturor Sfinților (All Saint’s Day), praznicul romano-catolic din 1 noiembrie. Americanii își amintesc acum de morții lor, celebrează victoria lui Hristos asupra morții și puterilor întunericului, râd de… rău și de… moarte. Mulți americani consideră, deci, că este sărbătoare creștină, chiar dacă e importată, după toate probabilitățile, din păgânismul celt (druid). Greu însă de convins un om rațional că această “sărbătoare” ar avea duh creștinesc…

Adevărul este altul. Halloween este o sărbătoare 100% păgână, ocultă, „ziua când morții, fantasmele părăsesc mormintele”. E cea mai mare sărbătoare a slujitorilor satanei: vrăjitori, spiritiști sau sataniști. Americanii au dezvoltat o adevărată industrie legată de această sărbătoare. Se achiziționează, cu această ocazie, accesorii macabre: măști, costume de vampiri, diavoli, dragoni, zombi, leproși, schelete și nelipsiții dovleci, ajungându-se până la vânzări de o jumătate de miliard de dolari anual. Vânzările filmelor horror cresc în această perioadă, promotorii filmelor de groază, speculând și ei interesul mare pentru acest praznic. Industria filmelor horror exploatează la maximum setea de senzații tari, dovedind nepăsare față de psihicul omului, căruia nu-i oferă nimic altceva decât angoase.

America face – cu ocazia Halloween-ului – pregătiri mai mari decât cele de Crăciun sau de Paște. Copiii se costumează în stil horror, se amuză prin sperieturi și merg (“colindă”) din casă în casă pentru a primi prăjituri.
Tinerii, mai curajoși, merg în cimitire în miez de noapte și se distrează făcând spiritism. S-a constatat că în noaptea Halloween-ului se săvârșesc foarte multe crime în Statele Unite! De altfel, în cunoscutul documentar de televiziune “Invazia păgână” se spunea că la întrebarea „Cum ați vrea să petreceți Halloween-ul?”, 80% din elevii americani de clasa a IV-a de la o școală, au răspuns zâmbind: „Aș vrea să omor pe cineva…”
Iată care este impactul acestei “sărbători”!

Ca și în anii precedenți, și în acest an, la noi în România se va promova această “sărbătoare”, grădinițele, școlile și teatrele pentru copii vor specula momentul. Dacă nu vom fi cu luare-aminte, copiii noștri își vor forma treptat gustul pentru macabru, ocultism, sadism și violență (îi ajută în acest sens, desenele animate cu monștri, jocurile agresive pe calculator, filmele horror și cărțile pentru copii, deja clasice, din seria “Harry Potter”, etc)

Biserica, adică noi, mădularele ei vii, nu trebuie să luăm parte la această sărbătoare oribilă și demonică. Să sperăm că românii noștri care se bat cu pumnul în piept că sunt “creștini de 2000 de ani”, vor înțelege deșertăciunea acestei false sărbători și că pe viitor o vor ocoli.

SURSA:

https://ioan17.wordpress.com/2013/10/31/halloween-sarbatoare-pagana-demonica-anticristica-3/

CITEȘTE “SPUNE NU, HALLOWEEN-ULUI!”
(ARTICOL PUBLICAT DE ALEXANDRU FINȚOIU)

ciresarii.ro/index.php/spune-nu-halloween-ului-alexandru-fintoiu

CITEȘTE “DE MURIT, MURIM CU TOȚII SINGURI SAU ÎN COLECTIV”
(ARTICOL PUBLICAT DE VLADIMIR PUSTAN)

ciresarii.ro/index.php/de-murit-murim-cu-totii-singuri-sau-in-colectiv-vladimir-pustan/

Tagged with:

2 thoughts on “HALLOWEEN = SATANISM PROMOVAT DE MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE – COMUNICAT C.F.C.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow