TOM THE CAT - BLOG EVANGHELIC EDUCATIV PENTRU ROMÂNI

IEȘIȚI LA VOT ÎN URMĂTOARELE ORE CA SĂ-L DĂRÂMAȚI PE GOLIAT!

DAVID SI GOLIAT

FII ȘI TU UN DAVID! TRÂNTEȘTE-L PE GOLIAT ÎN SEARA ACEASTA!

Am primit recent un mesaj mobilizator pentru toți creștinii din România, pentru toți cei care iubesc valorile și principiile fundamentale creștine, pentru familia tradițională și căsătoria naturală între un bărbat și o femeie, pentru toți cei care iubesc cu adevărat această țară și care se gândesc la viitorul copiilor și nepoților lor! Votați pe cei care reprezintă valorile creștine și care vă reprezintă cu adevărat! Mai aveți încă două ore! Piatra se apropie de fruntea lui Goliat! Trântește-l pe Goliat! Fă binele ca să fii fericit și binecuvântat de Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!