IMPOSIBILITATEA REFORMĂRII PARTIDELOR POLITICE DIN ROMÂNIA EXPLICATĂ DE AVOCAT PETER COSTEA

PETER COSTEA - PRESEDINTE ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

Am avut multă răbdare cu ele. Ne-am gândit că ne vor respecta valorile, suveranitatea națională și vor asculta mai mult de vocea noastră decât de vocea Bruxelles-ului. Au gafat, în repetate rânduri, și gafele lor au dovedit în timp că, de fapt, nu mai e vorba de gafe, ci de politici anti-românești, anti-creștine, demagogice. Ne confruntăm cu ceea ce eu aș numi „marea înșelăciune / the big scam” perpetuată de liderii partidelor politice actuale la guvernare.

Nici un alt subiect nu dovedește sciziunea ireconciliabilă dintre votantul creștin și partidele politice acum la guvernare ca subiectul dreptului la viață al copilului nenăscut. După 24 iunie 2022, presa din România a solicitat poziții oficiale privind avortul și privind decizia Tribunalului Suprem din SUA din partea partidelor politice parlamentare. Cele trei partide mari (PSD, PNL și USR) au răspuns, susținând fără echivoc, că sunt pro-avort. Adică „anti-viață”!

Nimeni nu a îndrăznit să aducă în discuție reversul subiectului, unul mult mai important și crucial: dreptul la viață al copilului nenăscut. Dl Ciolacu a vorbit în numele PSD, dna Alina Gorghiu pentru PNL, iar dl Drulă pentru USR.

De-a lungul anilor, mulți creștini mi-au spus: „Domnule Costea, noi, creștinii, trebuie să intrăm în aceste partide mari pentru a le reforma și redirecționa spre o orientare conservatoare, pro-creștină și pro-valori”. Le-am spus atunci și zic din nou astăzi: „Aceste partide sunt fie indiferente față de doleanțele și interesele creștinilor, fie anti-creștine ori anti-valori”.

Din fericire, tot mai mulți creștini părăsesc epavele politice actuale de la conducere (PSD, PNL și USR) și își caută o casă politică unde se simt confortabil. Unii încă ezită și insistă să mai am nițică răbdare, dând de înțeles că ar fi preferabil să nu mai atenționez creștinii că partidele de la guvernare ne-au folosit și manipulat exclusiv pentru a ne lua voturile și a-și asigura prezența în Parlament.

Mă întreb, cum este posibil pentru un creștin să facă parte dintr-un partid anti-creștin? Un partid care disprețuiește valorile creștine și unde pozițiile oficiale sunt perfect aliniate cu anti-valorile promovate în rezoluțiile Parlamentului European? Apartenența creștinilor, dar mai ales acordarea de către creștini a voturilor lor, acestor partide, este incompatibilă cu valorile creștine.

Votând aceste partide, creștinii facilitează politici anti-valori, masacrarea copilului nenăscut, distrugerea viitorului României și agravarea crizei demografice a țării. Astfel ne facem părtași unor crime clar condamnate de Dumnezeu.

Sunt aceste partide „reformabile” în sensul de a se realinia valoric cu interesele și valorile creștinilor? Răspunsul de astăzi este identic cu cel pe care vi l-am dat cu mai bine de 10 ani în urmă: categoric NU! Recent am postat un comentariu al domnului Bogdan Stanciu pe Facebook pe aceeași temă. Agreez cu el: PNL, PSD, USR NU POT FI REFORMATE! De fapt, nici nu doresc să se reorienteze înspre noi și valorile naționale tradiționale. Declarația dnei Gorghiu, exponentul anti-valori și radical al PNL, privind avortul, aduce la lumină faptul că PNL a devenit casa politică preferată a grupurilor extremiste și feministe din România.

Vestea bună, însă, este că există o alternativă viabilă: Alianța Renașterea Națională. Suntem un partid conservator, creștin-democrat. Pe unde ajung, sunt rugat să dau o definiție scurtă a orientării creștin-democrate. E simplu: democrația creștină înseamnă democrație plus valori creștine.

Partidele menționate mai sus reprezintă orientarea contrară: totalitarism secular și stat administrativ, plus “valorile” seculare pe care le menționez frecvent: avortul, masacrarea copilului nenăscut, confuzie sexuală, inflație, granițe deschise, migrație dezorganizată, marginalizarea creștinilor și a valorilor creștine, destrămarea căsătoriei și familiei naturale, instituirea păcatelor sociale condamnate de istorie la rang de lege, dispreț pentru ființa umană, strivirea cetățeanului de rând sub povara impozitelor, birocrației si a ideologiei de stat, suprimarea drepturilor parentale, confiscarea copiilor de la părinți, îndoctrinarea în perversiune a generației tinere, hedonism. Lista asta ar fi practic interminabilă.

Ne apropiem de anul 2024, cel mai important an electoral al secolului.
Vă recomand să alegeți opțiunea creștin-democrată: alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

AUTOR: AVOCAT PETER COSTEA – Președinte fondator Alianța Renașterea Națională
SURSA: https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/posts/pfbid02waL3KbYgVjEMRQW77vuC2arSjn7xjMQtfjw9w1A9UWdHH3GepPdkuPLaJa4PtZFbl

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow