ÎN NUMELE COPILULUI – REPORTAJ TVR DESPRE FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA

MARIUS SI RUTH BODNARIU DIN NORVEGIA

Cei care n-au putut să vizioneze aseară pe micile ecrane filmul realizat de Televiziunea Română, o pot face chiar acum în fața calculatorului, laptopului, tabletei sau smartphone-ului. Cu această ocazie, mulțumim doamnei Irina Păcurariu, realizator TVR, care ne-a oferit acest material video prin care putem să ne facem o imagine și mai clară asupra cazului familiei Marius și Ruth Bodnariu din Norvegia. De asemenea, veți vedea și mărturia unei norvegience aflată într-o situație asemănătoare cu cea a familiei Bodnariu, o doamnă care a avut curajul să explice în fața camerei de luat vederi, drama îngrozitoare prin care a trecut din cauza funcționarilor de la Barnevernet, în contextul în care APROAPE NICIUN JURNALIST DIN PRESA NORVEGIANĂ N-ARE CURAJUL NECESAR CA SĂ IA TAURUL DE COARNE ȘI SĂ DEMAȘTE ABUZURILE ACESTEI INSTITUȚII CU APUCĂTURI NAZISTE DE TIP GESTAPO! Aceste specimene ateiste consideră că dacă nu fac parte din Uniunea Europeană pot să-și facă de cap, încălcând flagrant normele de drept european și internațional. Iată că această norvegiancă a venit în fața presei românești și a spus lucrurilor pe nume, fără frică, motiv pentru care a fost aplaudată de toți cei prezenți pentru că nu prea găsești norvegieni care să atace sistemul Barnevernet și să riște ca ulterior, să suporte consecințe pentru îndrăzneala lor. Să urmărim împreună ambele materiale deosebite și să încercăm să tragem concluziile care se impun.

Producător: Irina Păcurariu
Director de imagine: Silviu Andrei

ÎN NUMELE COPILULUI – O POVESTE FĂRĂ EGAL!

FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA

MĂRTURIA NORVEGIENCEI CARE A AVUT CURAJUL SĂ VORBEASCĂ DESPRE ABUZURILE ȘI ACUZAȚIILE MIZERABILE FABRICATE DE AUTORITĂȚILE NORVEGIENE SPECIALIZATE ÎN AȘA ZISA “PROTECȚIA COPILULUI” (ADICĂ TRAUMATIZAREA COPILULUI):

1 thought on “ÎN NUMELE COPILULUI – REPORTAJ TVR DESPRE FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow