KLAUS IOHANNIS A LUAT-O ÎN FREZĂ PENTRU CĂ SENATUL ROMÂNIEI I-A RESPINS OBSESIA EDUCAȚIEI SEXUALE CARE NU POATE FI IMPUSĂ ÎN ȘCOLI FĂRĂ ACORDUL SCRIS AL PĂRINȚILOR

KLAUS IOHANNIS IN RAZBOI CU PARINTII COPIILOR CARORA DORESTE SA LE IMPUNA EDUCATIA SEXUALA

Astăzi 22 iunie 2021 este o zi istorică în România. Președintele Klaus Iohannis și-a luat-o în freză! Știți de ce? Pentru că senatorii DIN TOATE PARTIDELE POLITICE PARLAMENTARE (atât de stânga, cât și de dreapta) S-AU COALIZAT pentru că au înțeles jocul userist mizerabil pe care îl făcea președintele Iohannis. Acest personaj nefericit (pentru mine nu este președintele României ci este doar un om fără Dumnezeu care n-are absolut nimic în comun cu credința creștină) a atacat Legea Educației Sanitare la Curtea Constituțională doar ca să se afle în treabă. CCR nu i-a dat câștig de cauză lui Iohannis și a decis că Legea Educației Sanitare (în forma aprobată de Parlament pe vremea când majoritatea parlamentară era constituită de PSD-ALDE) era perfect constituțională și foarte bine gândită pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. Acela a fost momentul când președintele Iohannis și-a luat-o pentru prima oară în freză dar tot nu s-a învățat minte și a vrut să vadă cum e să ți-o mai iei în freză și a doua oară. Pentru împlinirea acestui deziderat, neastâmpăratul Klaus Iohannis a refuzat să promulge (așa cum era normal și firesc dacă era creștin) Legea Educației Sanitare și în marea sa „înțelepciune” a retrimis-o „pentru reexaminare” către Parlamentul României.

CE VROIA DE FAPT, KLAUS IOHANNIS?!? CE NU-I CONVENEA ÎN LEGEA EDUCAȚIEI SANITARE APROBATE DE FOSTA MAJORITATE PARLAMENTARĂ PSD-ALDE DIN LEGISLATURA TRECUTĂ?!?

1) Lui Klaus nu-i plăcea deloc că educația nu se numește „sexuală” (obsesia dumnealui!) ci SANITARĂ!

Adică Iohannis dorea sexualizarea (inclusiv HOMOSEXUALIZAREA) cu orice preț a copiilor și nepoților noștri ÎNCĂ DIN PRIMII ANI AI COPILĂRIEI iar acest lucru nu se poate face cu educație sanitară ci doar cu cu educație sexuală (inclusiv HOMOSEXUALĂ!) că așa vor deștepții atei de la USR-Plus care consideră că prioritatea numărul 1 a României este implementarea agendei ideologice neomarxiste așa zise „progresiste” pe care Uniunea Europeană dorește să o impună în toate țările membre. Lui Iohannis nu-i pasă de distrugerea inocenței copiilor români, nu-l interesează pericolul pervertirii minților și sufletelor curate ale copiilor și nepoților noștri. Nici n-are cum să-i pese. De unde atâta sensibilitate? Cum să-ți pese de copii, de moralitatea lor, de inocența lor, de viitorul lor, când tu personal n-ai avut niciodată în viața ta nici măcar un copil?!? Cum îndrăznești să spui că ești preocupat de copii, când tu n-ai copii? Klaus Iohannis n-a fost în stare nici măcar să adopte un copil dar își permite să dea sfaturi „prețioase” cu privire la educația copiilor și aici se poate lua de mână cu Dan Barna, un alt personaj bizar care n-a avut copii niciodată în viața dumnealui.

2) Lui Klaus nu-i plăcea deloc că Legea Educației Sanitare prevedea că educația sanitară se poate face DOAR CU ACORDUL PĂRINȚILOR!

Știți de ce nu-i convenea acest lucru lui Iohannis? Pentru că „nazistul” din el (e doar o metaforă!) dorea ca EDUCAȚIA SEXUALĂ SĂ FIE OBLIGATORIE ÎN TOATE INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN ROMÂNIA și chiar din fragedă copilărie!!! Deci Iohannis vroia să-i învețe pe copiii de 4 ani cum se face masturbarea și alte mizerii asemănătoare care șochează orice mamă și orice tată cu bun simț și cu mintea întreagă. Slavă Domnului că Iohannis n-are copii (făcuți sau adoptați) pentru că dacă ar fi avut, cine știe ce scârboșenii i-ar fi învățat, nici nu vreau să mă gândesc că mi se face greață!

Da, știu… Dacă nu stăm drepți și nu facem ce zice Klaus Iohannis, suntem fanatici religioși, infatuați și medievali. O fi mai bine să fim „naziști” (limbaj metaforic!) sau neomarxiști?!? Doamne ferește! Eu zic că cel mai bine e să fim creștini! Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

Domnule Klaus Iohannis, azi ți-ai luat-o în freză pentru a doua oară! Ai căutat-o cu lumânarea și asta meriți! Mai ai și alte idei proaste și aberante? De la dumneata mă aștept la orice!

Lupta continuă! Să ne rugăm Domnului ca Legea Educației Sanitare să fie aprobată și de Camera Deputaților în aceeași formă așa cum a fost aprobată astăzi de Senat. Camera Deputaților este for decizional.

Tagged with:

1 thought on “KLAUS IOHANNIS A LUAT-O ÎN FREZĂ PENTRU CĂ SENATUL ROMÂNIEI I-A RESPINS OBSESIA EDUCAȚIEI SEXUALE CARE NU POATE FI IMPUSĂ ÎN ȘCOLI FĂRĂ ACORDUL SCRIS AL PĂRINȚILOR”

  • Din păcate, Iohannis a fost și este o decepție completă. Dacă prima oară am gresit, alegându-l pe el din necunoștință, dându-se drept luteran și având și un contracandidat lamentabil, a doua oară am fost într-o situație și mai teribilă cu o contracandidată incultă și de cea mai proastă speță. Cum a fost posibil așa ceva?!? De ce oare partidele n-au venit cu niște candidați care să reflecte iubirea de țară și nu iubirea de sine, incompetența și mai ales servilismul față de comunista și globalista Merkel ca și de aerele de bonjurist globalist ale lui „Micron”! Din ce în ce mai vizibil pe plan mondial este că toți acești lideri au fost împinși de „elita mondială” care conduce lumea din umbră (Rothschild, Rockefeller, Soros și alții) și cu bani grei au impus multor țări marionetele lor în vederea pregătirii venirii omului satanic numit antihrist. Tragic, dar lumea merge rapid în direcția instaurării „Noii Ordini Mondiale” sub conducerea acestui „om al fărădelegii”, care, după răpirea Bisericii adevărate a lui Iisus Hristos, va impune teroarea celei mai crunte dictaturi din istoria omenirii! Repet cuvântul „tragic”, dar cea mai mare parte a omenirii merge ca oile spre autodistrugere, depărtându-se complet de Creator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow