ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

KLAUS IOHANNIS ESTE ÎNDEMNAT DE PASTORUL BAPTIST SORIN CIGHER SĂ CHEME POPORUL ROMÂN LA RUGĂCIUNE TIMP DE 30 DE ZILE DIN CAUZA PANDEMIEI SARS-COV-2

Pastorul bisericii baptiste Sion din Sibiu, Sorin Cigher, a transmis o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis prin care îl îndeamnă să se roage pentru țară.
”Așteptăm un semnal național, vrem și așteptăm din partea dumneavoastră să rostiți Numele Domnului peste acest popor. Vrem ca poporul român să fie binecuvântat și prin poziția dumneavoastră de conducător al acestei națiuni, să transmiteți o chemare la rugăciune, singura soluție în aceste momente!”, susține pastorul în document.

Sorin Cigher îi cere președintelui ca pe lângă cele 30 de zile de stare de urgență să ceară poporului român 30 de zile de rugăciune. ”Indiferent de religie, indiferent de gruparea politică, de la mic la mare, tot românul să strige către Dumnezeu! Dați tonul public și veți vedea rezultate mari! Sunteți responsabil de aceasta și oamenii vă vor urma exemplul. Așa cum ați decretat stare de urgență pentru 30 de zile, declarați o stare de urgență în ce privește mijlocirea în fața Creatorului nostru! Nu dorim ca mânia Lui să se reverse asupra națiunii noastre, ci vrem ca acest popor să rămână ocrotit și toate popoarele lumii să vadă că românii au un Dumnezeu viu și mare!”, scrie pastorul în scrisoare.

SCRISOARE CĂTRE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI

Stimate domnule președinte Klaus Iohannis,

Cu toții privim surprinși la avalanșa de nestăvilit a acestei pandemii și încercăm printr-o implicare comună și o colaborare fără precedent, să diminuăm răspândirea ei.

Apreciem implicarea directă a dumneavoastră și interesul asiduu pe care îl arătați, dar și direcția pe care o trasați, ca lider al acestui popor. Vă asigurăm de toată susținerea și toată colaborarea noastră în ce privește eradicarea ei dar și de rugăciunile înălțate spre Dumnezeu.

Stimate domnule președinte, într-o zi ați afirmat că Biblia este cartea care v-a influențat viața și după care vă orientați deciziile. Acum este un moment crucial al acestei națiuni, iar dumneavoastră sunteți comandantul după care trebuie să meargă armata… Gândiți-vă că în istoria biblică, împărații care au fost martori ai atrocităților naționale și au realizat pericolul iminent, și-au întors privirea către Creator, îndemnați fiind și de consilierii lor. Când împărații au făcut un gest mic înspre Dumnezeu, rezultatul a fost mare. Regii i-au chemat pe oameni să-și întoarcă fața spre El și Dumnezeu a binecuvântat acel popor.

Suntem în situația în care privim spre dumneavoastră și așteptăm un semnal național. Vrem și așteptăm din partea dumneavoastră să rostiți Numele Domnului peste acest popor. Vrem ca poporul român să fie binecuvântat și prin poziția dumneavoastră de conducător al acestei națiuni, să transmiteți o chemare la rugăciune, singura soluție în aceste momente!

Domnule președinte, nu este de glumit! Nu este timp de pierdut! Istoria se repetă, Dumnezeu rămâne Același. Aceeași soluție este la îndemâna noastră, acum când vedem că numărul îmbolnăvirilor crește alarmant, numărul morților crește și noi trebuie să facem ceva. Dacă avem soluția la îndemână, pe care, sunt convins că o știți, și nu o folosim, veți rămâne in istorie ca un președinte laș; dar dacă ne veți determina că singura soluție este Dumnezeu, veți fi amintit ca un conducător cu respect și cu frică de Dumnezeu!

Vă rog să chemați public poporul român la rugăciune! Indiferent de religie, indiferent de gruparea politică, de la mic la mare, tot românul să strige către Dumnezeu! Dați tonul public și veți vedea rezultate mari! Sunteți responsabil de aceasta și oamenii vă vor urma exemplul. Așa cum ați decretat stare de urgență pentru 30 de zile, declarați o stare de urgență în ce privește mijlocirea în fața Creatorului nostru! Nu dorim ca mânia Lui să se reverse asupra națiunii noastre, ci vrem ca acest popor să rămână ocrotit și toate popoarele lumii să vadă că românii au un Dumnezeu viu și mare!

Domnule președinte, este momentul de smerenie în fața Lui Dumnezeu! Nu este loc de mândrie politică sau de altă natură! Smerenia a fost calitatea împăraților înțelepți și binecuvântați de Dumnezeu! Aplecați-vă în fața lui Dumnezeu și împreună cu dumneavoastră ne vom apleca și noi! Anunțați acest lucru de la pupitrul administrației prezidențiale și Cerul va asista la curajul și credința dumneavoastră. Dumnezeu nu va rămâne indiferent la necazul nostru! Treceți peste orice protocol, depășiți orice barieră care ar putea să vă oprească, nu vă lăsați împiedicat de nimeni și de nimic, avem nevoie de Dumnezeu! Dacă nu apelăm la Singurul care are răspunsul la problema acestei atrocități, lucrurile se vor extinde, vom fi loviți adânc în sufletele noastre și vom asista cu neputință la nestăvilirea virusului și a morții. Vom îngropa pe mulți… Mânia lui Dumnezeu se va revărsa asupra noastră, dacă nu ne vom întoarce urgent cu fața spre El!

Problemele vizibile au și o implicație spirituală. Pentru aceasta, declarați domnia lui Hristos asupra României și protecția Lui să vină asupra noastră și vom fi cu toții binecuvântați!
Se va scrie istoria cu un conducător care nu s-a rușinat de Hristos și a apelat în umilință la ajutorul Lui! Este cea mai mare onoare pe care o veți primi vreodată!

Vă îndemn, insistent, nu ezitați, urgentați apelul public și veți vedea ce poate face Dumnezeu cu un popor care își întoarce fața spre El!

Așteptăm o direcție publică spre o soluție sigură!

Cu respect,
pastor al bisericii baptiste Sion din Sibiu,

Sorin Cigher
25 martie 2020

SORIN CIGHER - PASTOR BISERICA BAPTISTA SION SIBIU

(foto: bisericabaptistasion.ro)

SURSA:
http://www.turnulsfatului.ro/2020/03/26/mesaj-catre-presedintele-iohannis-de-la-baptistii-din-sibiu-chemati-public-poporul-roman-la-rugaciune/

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!