KLAUS IOHANNIS – PRIMUL CORUPT AL ȚĂRII!

KLAUS IOHANNIS ESTE PRIMUL CORUPT AL ROMANIEI DEOARECE FURA INCREDEREA CELOR 3 MILIOANE DE CRESTINI CARE SUSTIN FAMILIA TRADITIONALA

Există foarte multe tipuri de corupție în România. Da, cea cu furtul de voturi de la Teleorman e doar un tip.

Mai grav decât acel tip de corupție, de acel tip de furt de voturi, este să lași impresia că ești creștin, să pozezi prin biserici, case de rugăciune, ca să îți atragi simpatia dar în realitate să ai o agendă clar împotriva Bisericii și a lui Dumnezeu pe care să o pui în practică pas cu pas.

Klaus Iohannis este categoric mai corupt moral decât Dragnea.

Se poate ca Dragnea să fi furat. Tot ce este posibil. Dar Klaus Iohannis a furat sigur. A furat încrederea a milioane de români, a sute de mii de evanghelici, pe care acum nu-i mai reprezintă. După ce Klaus Iohannis a furat încrederea creștinilor „fundamentaliști” din România acum luptă la front deschis împotriva lui Dumnezeu și a valorilor Lui.

Să fie o coincidență că pe la începutul anilor 30 și Hitler făcea poze în fața Bisericilor? Este clar că nu! Iohannis a jucat jocul de-a omul religios și integru. A jucat bine. Pe mine m-a înșelat.

Domnule Președinte, că tot îl atacați pe Dragnea etc., țin să vă spun că există o corupție mai mare decât a domnului Dragnea. Cea mai mare corupție este să lupți împotriva valorilor lui Dumnezeu, împotriva familiei, împotriva românilor, aducând mânia lui Dumnezeu peste țară.

Om fi noi creștinii evanghelici fundamentaliști dar dumneavoastră cum sunteți când vă luptați împotriva lui Dumnezeu, a valorilor sfinte și înșelați milioane de români care dacă știau ce „valori” aveți nici la Sibiu nu vă mai lăsau?

Domnule Președinte, ne rugăm ca Dumnezeu să intervină și să vă oprească din ofensiva împotriva valorilor Lui! Nu vrem ca România să devină Sodoma!

Domnule Președinte, sunteți primul corupt al țării! Corupția de care faceți dovadă este mult peste corupția lui Tăriceanu, Ponta sau Dragnea. Asta în cazul în care domniile lor nu luptă împotriva valorilor fundamentale lăsate de Dumnezeu!

Dumnezeu să mă ierte (ne ierte) că am votat un astfel de președinte!

Dumnezeu să păzească România!

Mircea Levi Brădeanu

SURSA:

http://albfaragri.blogspot.ro/2016/10/primul-corupt-al-tarii-iohannis.html

HITLER IESIND DIN BISERICA PENTRU IMAGINEA SA DE CRESTIN CA SA INSELE POPORUL GERMAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow