LA MULȚI ANI! DOMNUL SĂ NE PĂSTREZE ÎN HARUL SĂU ÎN NOUL AN 2023 ȘI SĂ BINECUVÂNTEZE ROMÂNIA!

ARTIFICII SUPERBE

Nu-mi vine să cred cum se scurge timpul și cât de repede am ajuns din nou la sfârșitul anului! S-a mai dus un an din viața noastră în timp ce unii scumpi prieteni sau cunoscuți de-ai noștri au plecat în veșnicie fără să mai apucăm să le auzim măcar glasul la telefon sau să-i mai vedem măcar o dată pe acest pământ. Ne pare rău că n-am luat legătura cu ei măcar atunci când încă se mai putea, ne pare rău că n-am avut timp sau că nu ne-am făcut timp dar acum este prea târziu pentru că ei s-au dus și despărțirea doare cumplit deși știm că ne vom revedea odată lângă Iisus când vom fi. Doamne, cât de greu este să dăm un simplu telefon, să spunem o vorbă caldă și bună, să încurajăm, să fim un balsam și un leac alinător pentru cei care au nevoie! De multe ori suntem copleșiți și aproape striviți de problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Nu mai găsim puterea necesară de a da măcar un telefon, de a lua legătura cu cei dragi de care ne leagă amintiri atât de frumoase, amintiri de neuitat. Vă spun sincer că am fost foarte întristat când mi-am luat inima în dinți și după ani de zile am sunat de două ori consecutiv pe cineva drag (care face parte din copilăria mea) dar persoana respectivă avea robotul telefonic activat și nu mi-a răspuns deloc. M-a cuprins descurajarea și parcă nu-mi vine să mai încerc să sun dar tocmai aici trebuie lucrat și insistat dacă nu vrem să facem jocul diavolului. Descurajarea nu este de la Dumnezeu ci de la cel rău. Diavolul vrea să distrugă toate relațiile bune și frumoase dintre oamenii plăcuți lui Dumnezeu! Nu-i convine când vede că domnesc pacea și buna înțelegere între oameni pentru că el nu știe decât să tulbure, să dezbine și să distrugă orice relație curată și frumoasă. El nu suportă comunicarea inimilor. El îngheață inimile oamenilor. Și o face într-un mod foarte “eficient” pentru că îi permitem acest lucru. Eu nu cred în predestinare ci în liberul arbitru (nu sunt calvinist ci arminian!) și cred că Dumnezeu respectă voința și decizia omului deși în suveranitatea și atotputernicia sa, AR PUTEA SĂ LE ÎNFRÂNGĂ DAR NU FACE ACEST LUCRU. Dacă ar face acest lucru, ar însemna că este un tiran. Ar însemna că-I place să fie slujit și iubit cu forța! S-ar autodiscredita și n-ar mai crede nimeni în El! N-ar mai fi Dumnezeu ci orice altceva! Eu cred că Tatăl Ceresc ne vorbește, ne arată Calea care duce la mântuire și ne lasă să alegem binele sau răul, lumina sau întunericul, viața sau moartea. Deciziile noastre au consecințe veșnice.

Hai să ne oprim un pic din forfota în care suntem, să renunțăm un pic la plăcerile noastre culinare exagerate, la nimicurile și bairamurile oferite în aceste zile de sărbătoare de această lume materialistă depravată care nu urmărește să ne facă mai buni ci mai răi! Hai să dăm niște telefoane, să spunem o vorbă caldă și bună, să încurajăm, să fim un balsam și un leac alinător pentru cei care au nevoie, să refacem relațiile care s-au răcit, să facem ceva care să demonstreze că suntem oameni ai lui Dumnezeu! Eu zic că merită! Ce părere aveți?

Tuturor celor care citesc aceste rânduri, le doresc din toată inima un An Nou 2023 binecuvântat de Dumnezeu în primul rând cu sănătate iar apoi cu împlinirea dorințelor care sunt după voia Domnului! Le spun un sincer și cald LA MULȚI ANI! tuturor celor dragi din familia mea extinsă, scumpilor mei prieteni și cunoscuți dar și vizitatorilor mei care mă onorează prin prezența lor online pe paginile blogului meu.

LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE, TUTUROR ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI!
VĂ DORESC UN AN 2023 SUB CĂLĂUZIREA ȘI BINECUVÂNTAREA DOMNULUI!

“Ce-aș mai putea acum să-ți spun
Când trecem pragul dintre ani?
Să duci o viață fericită
Să ai argint, averi și bani?
Si de-ai avea acestea toate
Ce poți cu ele cumpăra
Când dragostea nu are preț
Si pacea n-o poți măsura?
Deci, tot ce astăzi îți doresc
Este iubirea lui Iisus
Să te învăluie mereu
Cu multe binecuvântări de sus…
Sa ai pe masă veșnic pâine
Iar casa să îți fie plină…
Prin Duhul Sfânt să ai nădejde
Și mângâiere… și lumină…
În anul care va începe
Să ne rugăm cu mic cu mare
Ca Dumnezeu din Cer să lase
Un an de binecuvântare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow