LIBERTATE, EGALITATE, PATERNITATE! 600 DE MII DE FRANCEZI AU DEMONSTRAT ÎN PARIS ȘI AU CERUT ABROGAREA LEGII REPRODUCERII ASISTATE PENTRU LESBIENE

600 DE MII FRANCEZI AU DEMONSTRAT IN PARIS CONTRA LEGII REPRODUCERII ASISTATE PENTRU LESBIENE

(foto: stiripentruviata.ro)

„La Manif pour tous”, mișcarea pro-familie din Franța, a mobilizat duminică, 19 ianuarie 2020, sute de mii de francezi pe străzile Parisului după ce Camera Deputaților a aprobat o lege care le va permite cuplurilor de lesbiene să aibă copii creați în eprubetă. Deși, pentru a „crea” copilul, materialul genetic al unui tată este indispensabil, legea va permite și ștergerea tatălui din actele de identitate.

Este, practic, vorba despre o refondare a conceptului de familie. Dacă și Senatul francez aprobă marți, 21 ianuarie, legea, aceasta va însemna că tatăl nu mai este indispensabil pentru definirea familiei.

Manifestarea de pe străzile Parisului a fost organizată de „La Manif pour tous” împreună cu alte 20 de asociații religioase și laice, printre care și „La Voix des Sans Pères” (Vocea Celor fără de Tată).

„La Manif pour tous” („Manifestația pentru toți”) s-a înființat în 2012 pentru a contesta legalizarea căsătoriei între persoane de același sex și are ca scop «respectarea interesului superior și a nevoilor elementare ale copilului, amenințate astăzi de reforme societale inspirate de ideologia de gen».

Mișcarea a scos în mod repetat câte un milion de francezi pe străzile Parisului în 2013, dar „căsătoria pentru toți” (eufemism egalitarist care desemnează „căsătoria între persoane de același sex”) a fost legiferată în Franța.

Extinderea reproducerii asistate pentru cuplurile homosexuale este consecința legii „căsătoriei pentru toți”, căci politicienii pretind că sunt discriminate cuplurile homosexuale, cărora nu li se permite să aibă o „familie”, chiar dacă de fapt, natura însăși este cea care de fapt nu le permite.

„La Manif pour tous” spune că de fapt legea discriminează copiii, permițând CREAREA DE ORFANI DE TATĂ PRIN LEGE, nu prin accident. Așadar, de la bun început, o categorie de copii sunt lipsiți de prezența tatălui în viața lor, o prezență formatoare care nu va putea fi suplinită de două femei.

Manifestanții se mai tem că, odată acceptată noua lege, se va deschide cutia Pandorei și se vor legifera gestația pentru terți, reproducerea asistată după moartea tatălui (cu material biologic congelat) și multe asemenea practici care transformă conceperea copilului într-un serviciu prestat pe foarte mulți bani și pentru persoane care-și doresc un copil ca pe o achiziție, nu ca pe rod al unei relații de iubire.

Presa de mainstream (RFI, de exemplu) pune accentul pe faptul că legea le va da posibilitatea femeilor singure să aibă copii și spune că manifestația a fost organizată de fundamentaliștii catolici.

Au fost remarcabile din nou organizarea impecabilă și lipsa incidentelor violente, mai ales într-o perioadă în care în Franța au loc confruntări dure de stradă din cauza reformei legii pensiilor.

Manifestările „La Manif pour tous” continuă marți și miercuri în fața Senatului francez, anunță pagina de Facebook „La Manif pour tous”.

FOTOGRAFII CU MESAJELE MANIFESTANȚILOR

„Libertate, egalitate, paternitate!”

LIBERTATE, EGALITATE, PATERNITATE

– Unde e Tati?
– La raionul „Congelate”

UNDE E TATA? LA RAIONUL CONGELATE...

„Cine plătește?” (stânga)
„A avea un tată este în codul meu genetic” (dreapta)

CINE PLATESTE? A AVEA UN TATA ESTE IN CODUL MEU GENETIC

„Interesul superior al copilului = NU reproducerii asistate fără tată!”

INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI INSEAMNA NU REPRODUCERII ASISTATE FARA TATA

TINERI PARIZIENI CARE DEMONSTREAZA IMPOTRIVA LEGII REPRODUCERII ASISTATE PENTRU LESBIENE

PARIZIENII DEMONSTREAZA IMPOTRIVA LEGII REPRODUCERII ASISTATE PENTRU LESBIENE

PARIZIENII DEMONSTREAZA CONTRA LEGII REPRODUCERII ASISTATE PENTRU LESBIENE

– Tu de ce nu ai tătic?!?
– Pentru că un tată nu e bun la nimic…

EU NU AM TATIC PENTRU CA UN TATA NU E BUN LA NIMIC

SURSA:
http://stiripentruviata.ro/libertate-egalitate-paternitate-toti-copiii-au-un-tata-sute-de-mii-de-francezi-cer-oprirea-legii-reproducerii-asistate-pentru-lesbiene/

BERNARD BONNE A SPUS ÎN SENATUL FRANCEZ CĂ PROIECTUL DE LEGE IGNORĂ INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI CARE VA FI PRIVAT DE PREZENȚA TATĂLUI ↓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow