MÂNTUITORUL A MURIT PE CRUCE PENTRU MINE ȘI PENTRU TINE!

DOMNUL IISUS HRISTOS A MURIT LA CRUCE PENTRU PACATELE MELE SI PENTRU PACATELE TALE

“Şi El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei.”

(2 Corinteni 5:15 – Biblia – Noul Testament)

“Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit şi S-a dat pe Sine însuşi pentru mine.”

(Galateni 2:20 – Biblia – Noul Testament)

Omule care spui că ești creștin, știai că a fi creștin înseamnă să fii URMAȘ AL LUI HRISTOS? Știai că a fi urmaș al lui Hristos nu înseamnă doar niște vorbe goale ci înseamnă să calci în fiecare zi pe urmele Domnului Iisus? Știai că Dumnezeu te-a iubit atât de mult încât L-a trimis pe acest pământ pe Fiul Său preaiubit ca să ia asupra Lui păcatul meu și păcatul tău?!? Știai că Dumnezeu te-a ajutat să trăiești în mod miraculos până în aceste clipe și ți-a dat o șansă deși puteai să fii mort demult? Știai că viața ta se poate termina oricând, chiar și astăzi, fără ca tu să mai apuci să te întorci la Dumnezeu și să-L primești cu adevărat pe Domnul nostru Iisus Hristos în inima și în viața ta? Știai că poți să-ți pierzi foarte ușor sufletul și că poți scăpa printre degete mântuirea? Știai că dacă nu-ți pasă cum trăiești pe acest pământ, poți să ajungi să fii despărțit de Dumnezeu pentru toată veșnicia?!?

Știai că obiceiurile religioase, tradițiile omenești, datinile și ritualurile păgâne infiltrate în creștinism nu fac altceva decât să te îndepărteze și mai mult de Dumnezeu? Știai că părerile și filozofiile oamenilor nu sunt mai presus de litera și spiritul Evangheliei? Știai că trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni, indiferent care va fi prețul plătit? Știai că de mii de ani ne-a fost lăsată Biblia – Sfânta Scriptură – Cartea Cărților – Cuvântul lui Dumnezeu – ca să o citim, să o primim ca pe un minunat dar divin și să o aplicăm cu grijă în viața noastră de zi cu zi?

Știai că în viața fiecăruia dintre noi trebuie să se producă NAȘTEREA DIN NOU adică lucrarea Duhului Sfânt în adâncul ființelor noastre? Știai că dacă nu ne naștem din nou, este imposibil să intrăm în Împărăția lui Dumnezeu, indiferent dacă am fost botezați în copilărie sau la maturitate? Știai că pentru a ajunge să fim născuți din nou și mântuiți, este necesar ca mai întâi SĂ FIM RĂSTIGNIȚI ÎMPREUNĂ CU HRISTOS ȘI SĂ MURIM FAȚĂ DE PĂCAT? Știai că această răstignire și moarte prin care trebuie să treci, va însemna umilință și batjocură din partea oamenilor, multă suferință, multă durere și chiar zdrobire totală dacă este necesar? Știai că această mântuire trebuie dusă până la capăt în sfințenie și frică de Dumnezeu? Știai că trebuie să păzim credința și să luptăm lupta cea bună până în clipa când ne vom isprăvi alergarea pe acest pământ?

Știai că viața ta va fi o luptă zilnică pe viață și pe moarte? Știai că în această luptă cumplită vei fi ținut de mână și protejat de Domnul Iisus Hristos care a plătit un preț enorm pentru tine ca să te așeze într-o stare de neprihănire, plăcută lui Dumnezeu? Ești gata să fii strămutat din împărăția întunericului în Împărăția Luminii? Vrei să fii eliberat de sub jugul legii păcatului și a morții și să intri sub protecția Legii Duhului de Viață? Ești gata să îngenunchezi cu o inimă smerită și zdrobită înaintea Domnului și să I te închini chiar acum?

Ești gata să renunți definitiv la stilul tău de viață păcătos și la această lume plină de întinăciune? Ești gata să accepți că pocăința și credința sunt cei doi pași indispensabili care te conduc spre Calea Mântuirii? Ești gata să fii o jertfă vie, plăcută, curată, duhovnicească înaintea Domnului? Ești gata să arzi pentru Domnul nostru Iisus Hristos? Ești gata să te pui la dispoziția lui Dumnezeu?!?

Dacă am răspuns cu “DA” la absolut toate întrebările de mai sus, înseamnă că suferințele Domnului Iisus Hristos n-au fost în zadar pentru mine, înseamnă că Mântuitorul n-a murit degeaba la cruce pentru mine, înseamnă că am înțeles ce înseamnă a fi creștin și înseamnă că pot deveni și eu un adevărat urmaș al lui Hristos. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu să fim! Amin.

Adu-ți aminte întotdeauna de suferințele Domnului nostru Iisus Hristos și nu zădărnici planul lui Dumnezeu de mântuire a sufletului tău!

ÎNVIEREA LUI HRISTOS SĂ ÎȚI FIE DE FOLOS!
ÎȚI DORESC UN PAȘTE FERICIT ȘI BINECUVÂNTAT ALĂTURI DE CEI DRAGI!

Te invit cu drag să vezi un videoclip excelent realizat prin care vei înțelege mai bine ceea ce a făcut Dumnezeu Tatăl Ceresc pentru tine și pentru mine. A sacrificat ce a avut mai scump…

CINA CEA DE TAINĂ (CINA DOMNULUI) EXPLICATĂ PENTRU COPII:

Tagged with:

1 thought on “MÂNTUITORUL A MURIT PE CRUCE PENTRU MINE ȘI PENTRU TINE!”

  • Aceste versete, aparținând Mântuitorului și apostolului Pavel, constituie esența creștinismului adevărat, ce ne îndeamnă la lupta supremă pentru “SFINȚIREA NOASTRĂ” fără de care nu putem vedea pe Dumnezeu în lumea cealaltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow