MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2023

MARSUL PENTRU VIATA 2023

Punctul culminant al Lunii pentru viață bate la ușă:
Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”!

Sâmbătă, 25 martie 2023, la ora 12:00, vă dăm întâlnire în Parcul Unirii, de unde o să plecăm împreună, în marș, la ora 12:30, spre Parcul Tineretului (intrarea Șincai) pentru un viitor pro-viață, pentru a ne exprima iubirea pentru fiecare viață, prețuirea vieții și dorința de a ocroti viața în toate stadiile ei de dezvoltare.

Ne adresăm în special femeilor în criză de sarcină și copiilor lor, spunându-le: sunteți iubiți amândoi, mamă și copil, și veți avea parte de soluții, de sprijin și oameni care să vi le ofere!

La finalul Marșului pentru viață va avea loc recitalul „Live for life”, susținut de Iustina Irimia Cenușă, și vom asculta mărturiile unor invitați care au înțeles din propria experiență valoarea vieții.

Ne vedem la Marșul pentru viață 2023 pentru a ne asuma, încă o dată, responsabilitatea în construirea unui viitor pro-viață!

SURSA:
https://marsulpentruviata.ro/2023/03/06/detalii-despre-desfasurarea-marsului-pentru-viata-2023-viitorul-este-pro-viata-in-bucuresti/

Tagged with:

2 thoughts on “MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2023”

  • Privirea acestui marș este pur și simplu emoționantă și inspirațională! Îmi place cum se implică toata lumea împreună pentru a-și exprima că doresc să protejeze viața și să le ofere sprijin femeilor în criză de sarcină și copiilor lor. Sper că acest mesaj de susținere și dragoste se va răspândi în întreaga țară. Aștept cu nerăbdare să fiu acolo, iar Marșul pentru Viață 2023 va fi un punct culminant de neuitat!

    • @ Insta:

      În primul rând, HRISTOS A ÎNVIAT!

      Mă bucur foarte mult că doriți să participați la Marșul pentru Viață 2023. Singura problemă este că acest eveniment a avut deja loc în ziua de 25 martie 2023 deci nu prea mai puteți să participați decât la Marșul pentru Viață care va fi organizat anul viitor. Vă asigur că și evenimentul de anul viitor va fi de neuitat! Vă mai aștept cu drag și nu uitați că aici sunteți întotdeauna binevenită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow