ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

MĂȘTILE FASHION NU OFERĂ NICI O PROTECȚIE DAR SUNT CUMPĂRATE DE CEI CARE VOR SĂ ARATE BINE, NEGLIJÂND PERICOLUL CONTAMINĂRII CU VIRUSUL SARS-COV2

MASTILE FASHION NU ASIGURA NICI O PROTECTIE IMPOTRIVA VIRUSULUI SARS-COV2

În ultima vreme, am văzut zilnic pe stradă tot felul de măști fashion “de protecție” purtate în special de tineri. Există foarte multe modele cu tot felul de bulinuțe, desene, culori diverse care eventual se asortează cu ținuta vestimentară a persoanei respective. La prima vedere, îți vine să-ți cumperi una ca să fii și tu în ton cu moda, să te dai în spectacol, să fii “cool”. Nu e cazul unui copil al lui Dumnezeu care trebuie să se distingă prin modestie și bun simț, nu prin extravaganță și non-conformism. Nu discut acum acest aspect pentru că mulți tineri nu-L cunosc în mod personal pe Domnul Hristos și nu sunt întorși cu adevărat la Dumnezeu deci nici nu poți să ai pretenții la ei. În schimb, aș dori totuși să subliniez aspectul sanitar-medical al utilizării unor asemenea măști fashion care chiar dacă arată bine și sunt “moderne”, nu oferă nici un fel de protecție împotriva contaminării cu noul tip de coronavirus SARS-COV2. Cei care le poartă sunt induși în eroare, bazându-se pe o falsă protecție sau poate că nu cred în pericolul contaminării cu acest virus de tip zoonotic (care a suferit mutații genetice prin care a reușit să se transmită de la animal la om). Este foarte posibil ca acest virus să fi fost creat într-un laborator de unde a scăpat “întâmplător”… Sunt un anticonspiraționist convins dar această teorie mi se pare foarte plauzibilă. Acest microb are o virulență și o patogenitate ieșite din comun.

Vă invit să urmăriți un material video cu durata de aproape 7 minute ca să vedeți DE CE NU SUNT INDICATE MĂȘTILE FASHION în contextul pandemic sever în care ne aflăm cu toții. Cred că este bine să distribuiți acest articol tuturor prietenilor și cunoscuților voștri, în special celor tineri care vor să arate bine dar pierd din vedere că își pot pune în pericol sănătatea și chiar viața. Să urmărim împreună o secvență interesantă a emisiunii “PUNCTUL DE ÎNTÂLNIRE” al cărei realizator este analistul politico-militar Radu Tudor.

https://www.apc-romania.ro/ro/i-mastile-fashion-nu-ne-protejeaza-impotriva-sarscov2/NzAxLTE.html

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/avertisment-mastile-fashion-nu-protejeaza-contra-infectarii-1388193

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/medic-legist-se-moare-de-covid-de-ce-este-diferita-aceasta-boala-de-celelalte-pandemii-virale-1373494

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!