MEDICUL OBSTETRICIAN GINECOLOG CARE A DECIS SĂ NU MAI ÎNTRERUPĂ SARCINILE

PRUNC CARE ASTEAPTA SA VADA LUMINA ZILEI

“MÂINILE MELE TREBUIE SĂ FIE DE-ACUM ÎNCOLO CURATE!
DE-ACUM ÎNCOLO VOI LUPTA PENTRU VIAȚĂ!
NIMENI NU NE POATE OBLIGA PE NOI, MEDICII OBSTETRICIENI,
CA SĂ FACEM ACEST PĂCAT!”
(Dr.Cioată Ionel Trifon)

De-a lungul multor ani de zile, domnul doctor Ionel Cioată a efectuat sute de întreruperi de sarcină pentru că aceasta era una dintre atribuțiile sale profesionale în calitate de medic specialist obstetrician-ginecolog. Întotdeauna avea o strângere de inimă și își dădea seama că nu este bine să ucidă pruncii din pântecele măicuțelor lor dar pe altă parte, se gândea că trebuie să-și facă “datoria” (meseria) și mergea înainte cu avorturile. Soția dânsului l-a sfătuit mereu ca să renunțe să mai practice acest păcat capital. Toată această dramă a vieții dumnealui a durat până într-o zi când Domnul i-a vorbit într-un mod deosebit așa cum veți putea vedea în materialul video de mai jos. Este bine să vedem cu toții această frumoasă mărturie și să luăm aminte. Fie ca bunul Dumnezeu să-l binecuvânteze pe doctorul Ionel Cioată și să-l ajute să ajungă pe Calea Mântuirii! Trebuie să ne rugăm pentru acest om care și-a deschis inima, s-a smerit și a hotărât să facă voia Domnului, acceptând să fie batjocorit și luat peste picior de unii colegi, prieteni sau chiar rude. Mulți dintre aceștia au crezut că dânsul și-a schimbat religia ortodoxă adică “a luat-o razna”, cum ar spune unii duși cu pluta, de parcă ar fi o crimă sau o tragedie să fii creștin baptist, evanghelic, etc.

Hai să urmărim împreună cum s-a schimbat viața domnului doctor Ionel Cioată.

https://www.tomisthecat.ro/2011/11/28/avortul-unul-dintre-cele-mai-mari-pacate-inventate-de-mintile-diabolice/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow