ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

MESAJ CLAR PENTRU CEI CARE NU CRED CĂ ACEST NOU TIP DE CORONAVIRUS POATE UCIDE OAMENI DE ORICE VÂRSTĂ FĂRĂ PROBLEME DE SĂNĂTATE

CORONAVIRUSUL SARS-COV-2 PRODUCE BOALA COVID 19

Profesorul Valer Iosu de la Școala Gimnazială Albeni este consternat de cumplita veste că moșul copilului său, aflat la Paris, a decedat în această dimineață la un spital din Paris, unde a fost internat de săptămâna trecută, vineri, cu simptome de coronavirus. Puțin timp mai târziu, bărbatul de 47 de ani, șofer în Paris, și-a sunat rudele, vorbind vizibil afectat, că a fost infectat cu coronavirus. Practic, bărbatul care nu avusese probleme de sănătate, și-a luat rămas bun de la cei apropiați, inclusiv de la profesorul din Gorj, spunându-le tuturor să aibă grijă că nu e de glumă cu acest virus, deși el era sceptic în privința acestei boli.

“M-a sunat miercuri, abia vorbea, mi-a spus că are febră, că îl dor oasele și carnea de pe el, că e transpirat și că îi e greu să lupte cu boala. Eu vorbisem cu el înainte cu o lună de zile și i-am zis să vină acasă că nu mai lucra la Paris pentru că se restrânsese activitatea ca urmare a situației de urgență. A refuzat, spunând că mama sa era bolnavă și în vârstă, și nu vroia să o pună în pericol. Atunci l-am încurajat, spunându-i că e tânăr, în putere, că boala afectează grav persoanele vârstnice cu diverse afecțiuni și nu e cazul lui să fie îngrijorat. I-am spus că va trece peste boală și se va recupera, dar am simțit că nu mai era optimist, nu mai era aceeași persoană pe care o cunoscusem. Am rămas șocat astăzi, când sora mea m-a anunțat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat cu o săptămână în urmă”, a declarat Valer Iosu, profesorul din Albeni.

Acesta a transmis un mesaj de condoleanțe pentru pierderea lui Marian Giurea din Alunu, județul Vâlcea, care a lăsat în urmă doi copii și o mamă bolnavă îndurerată. Acesta, din fericire, are la Paris, sora și copiii. Acesta lucra de 20 de ani în Franța.

“S-a stins din viață o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe…! Marian (moșul copilului meu ) a fost cea mai bună, cea mai generoasă persoană pe care am cunoscut-o în viața mea. Acest virus periculos și ucigaș l-a răpus pe acest om atât de drag! Moșule, te vom păstra în amintire întreaga viață! Drum lin către Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!” a transmis dascălul din Gorj, dincolo de vorbele dureroase fiind și un mesaj clar pentru cei care nu cred că acest tip nou de coronavirus ucide la orice vârstă.

SURSA:
https://gorjeanul.ro/familia-unui-profesor-din-albeni-in-doliu-mosul-copilului-meu-a-decedat-de-coronavirus-la-doar-47-de-ani/

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!