MICHAEL W. SMITH VA SUSŢINE UN CONCERT LA BRAŞOV – VINERI 12 NOIEMBRIE 2010

MICHAEL W SMITH - CONCERT BRASOV - 12 NOIEMBRIE 2010

Nu-mi vine să cred că MICHAEL W. SMITH nu vine la Bucureşti şi nu pot să pricep care sunt cauzele! Oare nu era mult mai bine să se organizeze acest concert în Capitala României?!? Pe de altă parte, eu zic să-I mulţumim lui Dumnezeu că acest mare artist (excelent solist vocal, poli-instrumentist, compozitor, textier) va veni la Braşov chiar dacă acest lucru va presupune ca noi, bucureştenii, să ne deplasăm până acolo. Oricum, nu ne-ar strica să petrecem un weekend superb pe-acolo, nu-i aşa?

Nu rataţi această OCAZIE UNICĂ şi gândiţi-vă că Michael W. Smith nu vine în fiecare zi în România şi cine ştie câţi ani vor mai trece până îl vom putea revedea şi asculta live! Aşa că nu mai contează nici banii, nici nimic altceva decât să mergem la concert în ziua de vineri 12 noiembrie 2010, vezi posterul de mai jos în care puteţi găsi şi o schemă a locurilor disponibile în Sala Sporturilor din Braşov.

Dacă vreţi să vedeţi posterul la dimensiuni mai mari, daţi un click pe poster şi veţi avea o rezoluţie mult mai bună (va creşte semnificativ claritatea imaginii).

Dacă printre voi se află şi unii care nu ştiu cine este Michael W. Smith, am postat câteva supervideoclipuri şi înregistrări live ca să faceţi cunoştinţă încă de pe acum cu acest mare artist american. Vă asigur că nu veţi regreta concertul lui Michael W. Smith.

În concluzie, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne vedem cu bine la concert! 🙂
Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni!

POSTER CONCERT MICHAEL W SMITH - BRASOV 2010

DIVERSE VIDEOCLIPURI MAI VECHI ŞI MAI NOI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow