MINISTERUL COPIILOR, EGALITĂȚII ȘI INCLUZIUNII SOCIALE DIN NORVEGIA A RĂSPUNS OFICIAL LA SCRISOAREA ANALISTULUI POLITICO-MILITAR RADU TUDOR

SUSTINEM FAMILIA BODNARIU SI DEMASCAM GUVERNUL DIN NORVEGIA CARE A CONFISCAT CEI CINCI COPII PRIN ABUZ

Într-un moment extrem de sensibil în relațiile dintre România și Norvegia generat de situația familiei Bodnariu, căreia statul norvegian i-a luat toți cei 5 copii, un demers esențial este întreprins de Antena 3. În urma unui dialog și a insistenței postului nostru de televiziune, am reușit să corespondez cu oficialii de la cabinetul primului ministru norvegian și apoi cu cei din Ministerul Copilului. Zeci de mii de oameni au protestat în București și în peste 20 de capitale importante ale lumii.

PETIȚIA inițiată de Antena 3 pentru revenirea copiilor în sânul familiei Bodnariu a strâns deja un număr impresionant de semnături:

PESTE 113 MII DE SEMNĂTURI!

Având în vedere această emoție uriașă, solidaritatea zecilor de mii de oameni, implicarea oarecum tardivă dar totuși esențială a diplomației române și a parlamentarilor în efortul de eliberare a copiilor, un deznodământ va exista cu siguranță. Am apreciat mereu profilul Norvegiei de țară foarte solidă din punct de vedere economic, am fost curioși să vedem cine conduce un guvern care acceptă deviații atât de mari ale instituției ce are grijă de copiii din țara respectivă.

Nu mică mi-a fost surprinderea să văd că premierul Norvegiei este o femeie. Mamă a doi copii. Erna Solberg se numește. Oare acest respectabil politician și șef de guvern s-a întrebat măcar o secundă cum ar fi să-i fie luați copiii și dați spre adopție altei familii?

Emisiunea “Punctul de întâlnire” vă prezintă în exclusivitate răspunsul primit prin cabinetul premierului Norvegiei (Erna Solberg) de la Ministerul Copilului și Familiei.

RADU TUDOR - ANALIST POLITIC SI MILITAR - TELEVIZIUNEA ANTENA 3

Dragă Radu Tudor,

Iată răspunsurile pentru întrebările tale.

Te rog să citezi pe Kjetil Moen, director general în Departamentul pentru Serviciile de Protecția Copilului.

“AVEȚI CUNOȘTINȚĂ DESPRE URIAȘA DEZBATERE ȘI PROTESTELE PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU?”

Știm că acest caz a fost subiectul unor dezbateri și proteste în străinătate. Ministerul Copilului, Egalității și Incluziunii Sociale precum și Ministerul Afacerilor Externe și Directoratul Copilului, Tineretului și Familiei au primit scrisori cerând intervenții, în plus față de câteva cereri ale mass media în legătură cu acest caz.

“VREO AUTORITATE DIN ROMÂNIA A CERUT SĂ AIBĂ DISCUȚII OFICIALE CU GUVERNUL NORVEGIAN?”

La Ministerul Copiilor, Egalității și Incluziunii Sociale a avut loc întâlnirea cu ambasadorul României săptamâna aceasta. Săptămâna viitoare va fi o întâlnire cu delegația din Parlamentul României.

“CARE ESTE OPINIA DUMNEAVOASTRĂ ÎN CAZUL BODNARIU?”

Eu nu pot comenta un caz specific despre protecția copilului, nici Ministerul nu o poate face. Ministerul Copiilor, Egalității și Incluziunii Sociale este responsabil pentru politica generală în legătură cu protecția copiilor, autoritățile locale de protecția copilului sunt responsabile pentru felul în care gestionează cazurile particulare. Vă rog să aveți în vedere faptul că Ministerul nu are autoritatea să intervină ori să dea instrucțiuni serviciilor locale de protecție a copilului. Cazurile concrete fac subiectul unei stricte confidențialități și doar părțile implicate au acces la documentele din dosarul respectiv. Un comitet imparțial al autorităților locale cu atribuții sociale sau Judecătoria districtuală sunt responsabile pentru emiterea unui ordin de protecție. Aceste comitete nu pot primi instrucțiuni din afară. Un ordin de protecție este necesar și în interesul cel mai bun al copilului. Plasarea unui copil în afara familiei sale fără consimțământul părinților este o măsură de ultimă opțiune. Un ordin de protecție este emis doar când copilul este subiectul unei neglijențe grave, supus relelor tratamente sau abuzului.

Vreau să subliniez că practicile religioase ca atare, nu sunt un motiv care să justifice plasarea copilului spre adopție fără consimțământul părinților.

Pentru informarea dumneavoastră, atât mass media Norvegiană, cât și cea Română, au relatat despre faptul că părinții erau acuzați de violențe asupra copiilor lor.

Cele mai bune salutări,

Elisabeth Johansen
Communication Advisor and Web Editor
The Ministry of Children, Equality and Social Inclusion
Department of Communications

GUVERNUL NORVEGIEI A RASPUNS OFICIAL LA INTREBARILE ANALISTULUI POLITICO-MILITAR RADU TUDOR DE LA TELEVIZIUNEA ANTENA 3

SURSA:

http://radu-tudor.ro/raspunsul-guvernului-norvegiei-pentru-antena-3/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

CITEȘTE ȘI ARTICOLUL DE MAI JOS:

RUȘINE NORVEGIA!

Partea norvegiană are un discurs rigid care niciodată nu lasă loc liber probelor și argumentărilor de ultim moment. În orice situație, ei se prezintă din spatele unei legislații “Barnevernet” de tip nazist, de-a-ți închide gura, indiferent ce ai zice sau ai face, deloc străine de starea de lucruri din vremea lui Adolf Hitler sau de aceea a comunismului din România lui Nicolae Ceaușescu sau din Rusia sovietică a lui Lenin, Stalin, Brejnev și ceilalți.

Norvegienii “barnevernet”-iști se cred impecabili, apărați de o legislație stalinistă, abuzivă și nedreaptă, acționând împotriva drepturilor elementare ale libertății omului și moralei creștine. Dar toți cei care cercetează starea de lucruri din Norvegia, constată că legislația Barnevernet este dictatorială (de stat în Stat), care, în instanțele Norvegiei se manifestă ca o făcătură, pur și simplu un simulacru, un teatru ieftin și subțire, cu un limbaj de lemn apriori “gândit”, mergând (orice s-ar întâmpla) în direcția rigidă, iresponsabilă și prestabilită.

Toți actorii abuzului de care vorbim aici, sunt plătiți de Statul Norvegian (judecători, avocați, ziariști) care joacă după partitura prestabilită. E drept, mai sunt unii care ies din șablonism, unii istorici, avocați, ziariști – care sunt mai târziu condamnați de anumite instanțe și puși la stâlpul infamiei.

Una peste alta, din cele declarate mai jos de Elisabeth Johansen (Communication Advisor and Web Editor, The Ministry of Children, Equality and Social Inclusion, Department of Communications), ea spune cam ceea ce se știa, ba în plus (poate au aflat ei ceea ce se zice că e un secret, nedivulgat…) vine cu O MINCIUNĂ GROSOLANĂ:

“Pentru informarea dumneavoastră, atât mass media Norvegiană, cât și cea Română, au relatat despre faptul că părinții erau acuzați de violențe asupra copiilor lor” – Expresie (declarație) pe care noi o catalogăm drept CALOMNIOASĂ ȘI MINCINOASĂ, scoasă oricând din jobenul circarilor (clovnilor) la care ne-am referit mai sus.

RUȘINE, NORVEGIA!

“Am citit recent că mulţi dintre noii lideri politici, în special cei din Europa de Est, au studiat cu burse de la Fundaţia Soros, aşa că nu trebuie să ne mirăm de legile pe care ei le vor propune în viitor.

Norvegia se înscrie pe aceeaşi linie cu Europa şi America, dar probabil că ei au făcut un pas în faţă. Dacă ceilalţi lucrează deocamdată doar la capitolul îndoctrinare, Norvegia a trecut la politici agresive făţişe. Pe baza unor învinuiri închipuite, uneori de-a dreptul absurde, iar altele smulse prin intimidare de la minori cu vârste între 5 şi 10 ani, vin agenţii Barnevernet şi răpesc copiii din familiile lor, ca să-i încredinţeze apoi altor familii spre adopţie. O astfel de procedură, fără nici un fel de garanţie juridică, este demnă de un stat totalitar, unde funcţionarii slugarnici fac tot ce li se dictează de la centru, iar omul de rând nu ştie nici de ce este acuzat şi nici nu are posibilitatea să se apere“.

(Beni Drădici, în articolul său “Ce au în comun Faraonul Egiptului, Nebucadneţar, Irod şi Barnevernet?” din Accente)

*

După cum cazul de prigonire al sfântului apostol Pavel – ca martor al lui Iisus Hristos – a trebuit să ajungă la Roma, înaintea lui Cezar, probabil că și cazul de persecuție al unei famili de româno-norvegieni creștini din Norvegia – familia Bodnariu – trebuie să ajungă pe calea undelor peste tot în lume, să slujească de mărturie, într-un fel sau altul, fiecăruia care ia cunoștință de această dramă existențială!

SURSA:

http://armoniamagazineusa.com/2016/01/17/antena3-a-primit-un-raspuns-bazat-pe-un-comitet-impartial-al-autoritatilor-locale-din-norvegia/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

RADU TUDOR ESTE OMUL DE TELEVIZIUNE CARE A DESCOPERIT FRAUDA MIZERABILĂ EFECTUATĂ ÎN ZIUA DE 15 SEPTEMBRIE 2010 DUPĂ ORELE 22.00 DE CĂTRE PDL PRIN ROBERTA ANASTASE (PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR)

PRIVIȚI MINCIUNA ȘI ÎNȘELĂCIUNEA OAMENILOR FĂRĂ HRISTOS ȘI FĂRĂ DUMNEZEU CARE ȘI-AU PERMIS SĂ PROFITE DE ABSENȚA OPOZIȚIEI CARE A PĂRĂSIT SALA ÎN SEMN DE PROTEST!

INVITAȚI:

RENATE WEBER (EUROPARLAMENTAR)
TITUS CORLĂȚEAN (EX-MINISTRU DE EXTERNE)

VEȚI VEDEA PROBA VIDEO RUȘINOASĂ PREZENTATĂ DE DOMNUL RADU TUDOR ÎN TIMPUL EMISIUNII “PUNCTUL DE ÎNTÂLNIRE”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow