MOARTEA LA EA ACASĂ ÎN ROMÂNIA NEVACCINAȚILOR CARE NICI MĂCAR ÎN ULTIMELE LOR ZILE DE VIAȚĂ NU CRED CĂ EXISTĂ VIRUSUL SARS-COV-2 ȘI SPUN CĂ AU O SIMPLĂ RĂCEALĂ

BOLNAV INFECTAT CU VIRUSUL SARSCOV2 SI INGRIJIT IN SECTIA DE ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA

(Sursă foto: Getty Images)

ÎN ULTIMELE 24 DE ORE, începând de ieri 11 octombrie 2021 ora 10 și până azi 12 octombrie 2021 ora 10 ÎN ROMÂNIA AU MURIT 442 DE OAMENI (226 BĂRBAȚI ȘI 216 FEMEI) CARE AU CREZUT CĂ BOALA COVID-19 ESTE “O GRIPĂ CA TOATE GRIPELE” adică “O SIMPLĂ RĂCEALĂ”. Din totalul de 442 pacienți decedați, 397 ERAU NEVACCINAȚI și 45 vaccinați. Cei 45 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 49 și 91 de ani. 44 DINTRE PACIENȚII DECEDAȚI VACCINAȚI PREZENTAU COMORBIDITĂȚI iar unul dintre ei n-a avut comorbidități declarate. Numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 17141. Dintre acestea, 1667 sunt internate la ATI. Din totalul pacienților internați, 467 SUNT MINORI DINTRE CARE 39 SUNT LA ATI, restul de 428 fiind internați în secții.

ÎN ULTIMELE 24 DE ORE S-AU CONFIRMAT 16743 INFECTĂRI NOI (din cele peste 79000 de teste efectuate), conform Grupului de Comunicare Strategică.

Madam Dana Budeanu (o tipă extrem de vulgară pe care dacă o vezi într-o emisiune doar câteva secunde, îți vine să spargi televizorul și să-l arunci pe fereastră!) face un apel disperat și încă unul pe pagina ei de Facebook PENTRU TOCILIZUMAB, REMDESIVIR ȘI FAVIPIRAVIR (medicamente absolut necesare care previn ca pacienții cu Covid-19 să evolueze spre forme foarte grave de boală cu sfârșit tragic) spunând că este nevoie URGENT de aceste antivirale pentru pacienții tineri internați în secțiile ATI ale spitalelor. Ce nu înțeleg eu la această cucoană este altceva. Cum poate să facă un apel public disperat pentru procurarea acestor medicamente după ce DOMNIA SA A ZBIERAT DE DOI ANI ÎNCOACE CĂ PANDEMIA ACEASTA ESTE O VRĂJEALĂ, CĂ BOALA COVID-19 ESTE O RĂCEALĂ CA TOATE RĂCELILE ȘI CĂ VIRUSUL SARS-COV-2 NU EXISTĂ DECÂT ÎN MINTEA PROȘTILOR! Cam acestea sunt “tezele” și “antitezele” lansate nu la Paris ci la București de-a lungul timpului de această “specialistă în orice” care își permite să se pronunțe în spațiul public ca și când ar fi un fel de Academician Profesor Doctor Honoris Causa atotcunoscător și atotștiutor în orice domeniu de interes actual și vital. Mie mi-ar fi rușine (ce-o fi aia?!?) în locul ei! Dar în ziua de azi nu mai există rușinea și bunul simț! Au fost complet înlocuite cu opusul lor! Era de așteptat…

Aberațiile debitate de madama aceasta SUNT COMPLET DESFIINȚATE DE REALITATEA TRAGICĂ PRIN CARE TRECE ROMÂNIA ÎN ACESTE MOMENTE CUMPLITE! ÎN SPITALELE ROMÂNEȘTI BÂNTUIE MOARTEA CA LA EA ACASĂ ȘI SUNT SECERATE SUTE DE VIEȚI OMENEȘTI ÎN FIECARE ZI PENTRU CĂ OAMENII S-AU SPERIAT DE O SIMPLĂ ÎNȚEPĂTURĂ DE AC! AU CREZUT CĂ PANDEMIA ESTE “O INVENȚIE A LUI BILL GATES” ȘI LE-A FOST TEAMĂ CĂ VACCINURILE DE TIP ARN MESAGER LE VOR MODIFICA ADN-UL! (Prostia secolului!!!) MULȚI ROMÂNI (INCLUSIV CREDINCIOȘI DIN BISERICILE NOASTRE CREȘTINE!) AU CĂZUT ÎN PARANOIA ȘI AU ÎNCEPUT SĂ DELIREZE ȘI SĂ INVOCE PERICOLUL CIPULUI, AL FIAREI, AL SATANEI, REFUZÂND SISTEMATIC UN VACCIN REVOLUȚIONAR PUS LA PUNCT DE OAMENI DE ȘTIINȚĂ CARE AU FOST DĂRUIȚI DE BUNUL DUMNEZEU CU O INTELIGENȚĂ SCLIPITOARE CA SĂ SALVEZE MILIARDE DE OAMENI DE LA O MOARTE LENTĂ ÎN CARE TE ZBAȚI ÎN CHINURI GROAZNICE PENTRU FIECARE RESPIRAȚIE, PENTRU FIECARE GURĂ DE OXIGEN! Mulțumim Domnului că a îngăduit să apară acest vaccin care scutește omenirea de o suferință cumplită și care ar putea să-i vină de hac acestui virus nenorocit creat în laboratoarele chinezești și scăpat (din prostie sau poate din ticăloșie!) pentru a infecta și a ucide cât mai mulți oameni nevinovați.

Cine contestă tragediile îngrozitoare produse de coronavirusul SARS-CoV-2 are posibilitatea să vadă filmul-mărturie (cu o durată de 16 minute) de mai jos ca să se convingă care este realitatea dură și crudă prin care trecem în aceste zile aici în România. Îmi este imposibil să vă spun “Vizionare plăcută!” pentru că scenele sunt cutremurătoare și absolut șocante pentru orice om cu mintea întreagă. Trebuie să fii complet dus cu pluta ca să mai bați câmpii după ce vezi acest excelent film-mărturie care te lasă cu gura căscată!

Bunul Dumnezeu să se îndure de fiecare dintre noi, să ne dea minte și înțelepciune măcar în ceasul al 12-lea și să ne ajute să nu mai ascultăm minciunile și prostiile lansate în spațiul virtual online de coronascepticii conspiraționiști DIN CAUZA CĂRORA mor sute de oameni în fiecare zi! Domnul să-Și întoarcă fața spre România și să-i vindece pe toți cei grav bolnavi!

SURSĂ DE INFORMARE ȘI DOCUMENTARE:
https://www.rfi.ro/sites/default/files/buletin_de_presa_12_octombrie.pdf

2 thoughts on “MOARTEA LA EA ACASĂ ÎN ROMÂNIA NEVACCINAȚILOR CARE NICI MĂCAR ÎN ULTIMELE LOR ZILE DE VIAȚĂ NU CRED CĂ EXISTĂ VIRUSUL SARS-COV-2 ȘI SPUN CĂ AU O SIMPLĂ RĂCEALĂ”

  • Din păcate sunt mulți “coronasceptici” în țara noastră iar raportat la numărul de credincioși, mediul neoprotestant ocupă cam un loc de frunte în clasament. “Poporul piere din lipsă de cunoștință”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow