NORVEGIA, ÎNVINSĂ ÎN CAZUL BODNARIU. VICTORIE A ROMÂNILOR LA CONSILIUL EUROPEI.

FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA

(foto: crestinulazi.ro)

Reprezentanții României au reușit să impună un raport asupra abuzurilor Barnevernet, în Consiliul Europei, deși Norvegia a încercat atât formal, cât și prin manevre de culise să evite procedura. Parlamentarul Ben Oni Ardelean a anunțat pe pagina sa de Facebook că joi 2 iunie 2016, la Paris, a fost votată cu o largă majoritate, investigarea situației din Norvegia. Bogata națiune petrolieră a refuzat să facă parte din Uniunea Europeană, dar este membră a Consiliului Europei.

După ce autoritatea pentru protecția copiilor din Norvegia, Barnevernet, a sechestrat copiii familiei româno-norvegiene Bodnariu, membrii delegației române la APCE au demarat proceduri pentru a aduce cazul în fața instituțiilor democratice internaționale.

Norvegienii au încercat să blocheze acest demers, bazându-se pe sprijinul președintelui de Comisie, dar astăzi au avut ghinion. Acesta a lipsit, iar Comisia, la cererea părții române, a votat să nu se amâne discutarea proiectului. Votul final a dat satisfacție delegației din România.

SENATORUL BEN ONI ARDELEAN SI DEPUTATUL VALERIU GILETCHI IN SEDINTA APCE - RAPORT APROBAT IN FAVOAREA FAMILIEI BODNARIU IMPOTRIVA NORVEGIEI ATEOCRATE

Iată postarea senatorului Ben Oni Ardelean:

RAPORT PE CAZUL BODNARIU ÎN APCE
(ADUNAREA PARLAMENTARĂ A CONSILIULUI EUROPEI)

Comisia pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Durabilă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a decis astăzi, 2 iunie a.c., elaborarea unui Proiect de Raport intitulat: “Asigurarea unui echilibru între interesul superior al copilului și necesitatea de a menține familiile unite”, demers care concretizează moțiunea pentru rezoluție depusă în luna ianuarie a acestui an de către senatorii Ben-Oni Ardelean, Titus Corlățean și Viorel-Riceard Badea, membri ai Delegației române la APCE, susținut de reprezentanți din 14 țări. Raportul APCE va examina în ce măsură acțiunile abuzive din ultimii ani ale serviciilor sociale de protecția copilului (Barnevernet) din Norvegia, inclusiv în cazul familiei Bodnariu, sunt compatibile cu standardele relevante ale Consiliului Europei, iar rezoluția, care va sintetiza conținutul raportului, va cuprinde recomandări de lege ferenda în atenția autorităților de la Oslo.

SURSA:

http://www.dcnews.ro/norvegia-invinsa-in-cazul-bodnariu-victorie-a-romanilor-la-consiliul-europei_507300.html

http://bodnariufamily.org/articles/raport-pe-cazul-bodnariu-adunarea-parlamentara-consiliului-europei/

http://www.facebook.com/ArdeleanBenOni/posts/1070821716339160

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow