NU NE DORIM UN BARNEVERNET SAU JUGENDAMT ROMÂNESC

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

COMUNICAT DE PRESĂ – NU NE DORIM UN JUGENDAMT ROMÂNESC

Partidul Alianța Renașterea Națională se declară surprins de declarația de astăzi a doamnei Gabriela Firea, Ministrul Familiei, care anunță înființarea Observatorului Național al Copilului.

Necesitatea monitorizării familiilor vulnerabile și necesitatea protecției copiilor aflați în dificultate sunt obiective evident demne de toată atenția. Partidul nostru a depus nenumărate sesizări legate de abuzuri din partea autorităților asupra unor familii și împotriva unor copii. Alianța Renașterea Națională sprijină orice inițiativă care vine cu adevărat în sprijinul familiei și a protecției vieții, demnității umane și a drepturilor fundamentale.

Lipsa unor persoane calificate aflate în funcții publice, care vor avea autoritatea de a decide “situațiile de risc” precum și “măsuri ce pot fi dispuse pentru a scoate copiii din astfel de situații” pot cauza erori grave și abuzuri de neimaginat.

Cazurile instrumentate de către instituția similară din Germania (Jugendamt) demonstrează că incapacitatea sau corupția pot distruge familii și destine.

Alianța Renașterea Națională va monitoriza îndeaproape proiectul propus și va aduce la cunoștința publicului pașii care se vor urma în acest demers.

Suntem dispuși să colaborăm cu instituțiile statului pentru a asigura promovarea unor legi drepte, benefice pentru români și România, care să țină cont de caracteristicile tradiționale românești și să respecte suveranitatea națională a României.

Profund implicați și preocupați pentru protecția copiilor noștri și a familiilor românilor de pretutindeni, membrii și simpatizanții Partidului Alianța Renașterea Națională consideră că o astfel de Instituție trebuie coordonată de specialiști calificați, cu pasiune pentru familie și copii, oameni cu valori și experiență în munca cu astfel de persoane aflate în situații de risc.

Dumnezeu să binecuvânteze familiile și națiunea română!

Timișoara
14 Februarie 2022

SURSA:
https://aliantarenastereanationala.ro/comunicate-presa/nu-ne-dorim-un-jugendamt-romanesc/

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow