OTILIA BUNACIU A TRECUT ASTĂZI ÎN VEȘNICIE

OTILIA BUNACIU (18.05.1928 - 14.01.2015)

Sora Otilia Bunaciu a trecut astăzi în veșnicie în jurul orei 15.00 după ce starea dânsei de sănătate se deteriorase progresiv din cauza vârstei înaintate.
În ultimele luni de zile, dânsa nu mai avea poftă de mâncare și de aceea se hrănea insuficient pentru că organismul nu mai primea nici măcar alimentele foarte gustoase care îi erau pregătite. Nici suplimentele cu vitamine, proteine, etc. nu mai erau asimilate de trupul dumneaei. În consecință, a pierdut mult în greutate, era extrem de slăbită și în ultimele două săptămâni, dânsa nu mai avea puterea să se ridice din pat. Bunul Dumnezeu a iubit-o mult, a avut foarte multă milă de dânsa și a luat-o destul de repede Acasă ca să nu facă escare, așa cum se întâmplă în cazul multor bătrâni care nu se mai pot mobiliza.

Sora Otilia Bunaciu a fost soția fratelui păstor prof.univ.dr. Ioan Bunaciu Senior (dânsul a împlinit 90 de ani în urmă cu o săptămână) cu care s-a căsătorit în iunie 1951. De asemenea, dânsa a fost mama fratelui păstor Otniel Ioan Bunaciu care slujește în Biserica Baptistă “Providența” și este președintele Uniunii Bisericilor Baptiste din România și al Federației Europene Baptiste.

Sora Otilia (născută Turcu) Bunaciu s-a născut la data de 18 mai 1928
în Almaș, județul Arad. După căsătorie, dânsa a urmat cursurile Institutului Teologic Protestant din Cluj iar ulterior a slujit timp de 25 de ani ca secretară a Uniunii Bisericilor Baptiste din România. De asemenea, sora Otilia a rămas în memoria multor studenți teologi baptiști, ca fiind ca o mamă pentru dânșii, având o inimă mare pentru toți sărmanii. A slujit și la școala duminicală la care participau copiii din Biserică.

Toți cei care au iubit-o și vor să o mai vadă în zilele următoare, sunt invitați să participe la serviciile de priveghi care vor avea loc în zilele de joi și vineri (15 și 16 ianuarie 2015) de la ora 18 la Biserica Baptistă “Providența” din București, cartierul Ferentari, unde sora Otilia Bunaciu a fost membră.

Serviciul de înmormântare va avea loc sâmbătă, 17 ianuarie 2015, ora 12
la Biserica Baptistă „Providența” Ferentari, Str Talazului nr 16, București
.

Îl rog din toată inima pe Domnul să mângâie inimile îndurerate ale membrilor familiei și să-i întărească în aceste zile în care se despart temporar de scumpa lor soție, mamă și bunică.

„Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El!”
(Psalmul 116:15)

1 thought on “OTILIA BUNACIU A TRECUT ASTĂZI ÎN VEȘNICIE”

  • Domnul să mângâie și să dea putere familiei să treacă cu bine peste această grea încercare.

    Sincere condoleanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow