PARADA ANORMALITĂȚII LA BUCUREȘTI

UNIUNEA EUROPEANA SI CLASA POLITICA DORESC CA HOMOSEXUALII SA NE ADOPTE COPIII

Mai și iunie este sezonul paradelor homosexuale în Europa, America și alte țări ale lumii. Din nou, străzile marilor orașe din lume, vor fi inundate de homosexuali, presa va fi de partea lor, propaganda homosexuală va fi la înălțime, media va exagera numărul participanților, ni se va spune că homosexualii sunt victime ale discriminării, și că discriminarea și violența împotriva homosexualilor sunt acțiuni zilnice perpetuate de restul societății. Grupuri de oameni, îmbrăcați în culori stridente, vor scanda și vor cere “căsătorii” între persoane de același sex, dreptul homosexualilor de a adopta copii, de a dona sânge, de a fi reprezentați în Parlament, în ierarhiile bisericești, de a li se recunoaște “contribuția” la societate, de a discrimina împotriva celor care nu sunt de acord cu ei. Vor fi îmbrăcați mai mult sau mai puțin decent. Vor fi vulgari, mai mult sau mai puțin. Vor fi obsceni, mai mult sau mai puțin. Se vor săruta în stradă. Vor țipa. Prin toate acestea, vor căuta să transmită un mesaj al veseliei.

România nu va face excepție acestui ritual anual. Sâmbătă e programat marșul homosexualității în România și media română, ca de obicei, va promova marșul, va lamenta “discriminarea” împotriva homosexualilor, va arăta fața “umană” a homosexualității, va promova agenda homosexualilor. Toate acestea, adică și parada și propaganda mediatică, pe banii Uniunii Europene, a unei Uniuni Europene pe moarte, care trăiește, în prezent, de pe banii viitorilor ei copii și nepoți. Dacă va mai avea copii ori nepoți. Căci avortul și homosexualitatea nu produc. Doar distrug. În acest context al “celebrării” anormalității homosexuale, media română va ignora cea mai tristă realitate a vieții de homosexual – sufletele lor goale.

VIAȚA TRISTĂ A HOMOSEXUALILOR

Discutăm astăzi acest subiect pentru că presa și media României nu o vor face, de teamă să nu fie acuzate de homofobie. Adevărul nu e important. Imaginea e. Așa cum o facem de fiecare dată, însă, susținem ce afirmăm astăzi cu date statistice, studii ori sondaje de opinie împotriva cărora e dificil să argumentezi. Mai ales când aceste date și scenarii tenebroase sunt făcute nu de oameni cu un comportament sexual normal, ci de institute pro-homosexuale. Aceste studii sunt făcute pentru că viața tristă a homosexualilor nu e prezentată în mass media dar distruge comunitatea homosexuală. Viața goală si tristă a homosexualilor a fost subiectul unui studiu publicat de Urban Institute, Justice Policy Center, un institut pro-homosexual din Washington DC, în 2013. Intitulat, “Dating Violence Experiences of Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender Youth”, studiul a fost condus și publicat de patru autori și a fost finanțat de Administrația Obama.

Studiul lui Urban Institute pune cărțile pe masă: se vorbește mult despre violență ori discriminarea împotriva homosexualilor din afara comunității homosexuale, dar puțin despre violența și abuzul pe care homosexualii și le cauzează unii, altora. Studiul a cuprins 5647 de tineri, 94% dintre ei heterosexuali și restul ne-heterosexuali. Tinerilor, li s-a pus o serie de întrebări și pe baza răspunsurilor lor, autorii au interpretat și publicat ce au aflat. Studiul conchide că la nivel fizic, psihologic, sexual ori din privinta hărțuirii, homosexualii se agresează reciproc, mult mai mult decât ceilalți tineri. Nivelul de agresiune e cel mai ridicat între tinerii transgenderi, adică cei care, la nivel al minții, se consideră de un sex diferit de cel biologic, ori se află în tranziție de la sexul biologic spre sexul opus. Pe lângă acest studiu, studiile sociologice făcute de mulți ani încoace denotă că homosexualii sunt mult mai agresivi între ei, privind viața sexuală, decât restul societății. Factorii care îi fac mai agresivi în relațiile dintre ei, sunt depresia, tendințele spre suicid, abuzul în familie, izolarea de societate, lipsa de interes în educație și școală, dependența de droguri, alcool ori tutun.

În 2004 a fost publicat probabil primul studiu în America privind violența între homosexualii adolescenți. Studiul însă a fost la o scară mică, implicând doar 117 de respondenți. 24% dintre ei au fost abuzați fizic ori psihologic de alți homosexuali. Fetele implicate în relații sexuale cu alte fete au raportat un nivel și mai ridicat de abuz din partea prietenelor lor. Un alt studiu, focalizat mai mult pe persoanele bisexuale, indică faptul că bisexualii au fost abuzați de patru ori mai mult decât adolescenții implicați în relații sexuale cu persoane de sex opus.

STUDIUL URBAN INSTITUTE 2013

Studiul Urban Institute 2013 e cel mai larg studiu făcut până acum în Statele Unite, privind violența în relațiile dintre adolescenții homosexuali. Studiul e important pentru că a comparat datele obținute de la grupul adolescenților homosexuali cu cele de la grupul adolescenților heterosexuali. Studiul a inclus tineri din 5 școli din New York, 3 din Pennsylvania, și 2 din New Jersey. Chestionare au fost date la 5647 de elevi dintre care au răspuns 3745.
94% dintre ei se identificau ca fiind heterosexuali și 6% de alte orientări (homosexuali, bisexuali, transgender). Jumătate din acești tineri erau minori între 12 și 15 ani, și jumătate, între 16 și 19 ani. 69% dintre persoanele care se identificau ca fiind ne-heterosexuale erau fete și restul băieți. 35% dintre ei locuiau doar cu un părinte. În contrast, doar 24% dintre tinerii heterosexuali trăiau doar cu un singur părinte. Discrepanța asta indică faptul că tendința tinerilor de a se identifica ca fiind homosexuali e mai ridicată la copiii ai căror părinți sunt divorțați ori nu trăiesc împreună. Motivul este că le lipsește unul din cele două modele de viață de care au nevoie pentru a-și dezvolta o identitate sexuală sănătoasă – adică o mamă și un tată.

REZULTATELE

Tinerii homosexuali au raportat un nivel de victimizare mult mai ridicat decât tinerii heterosexuali. 43% dintre tinerii homosexuali au raportat violența din partea partenerilor lor homosexuali, în comparație cu 29% la tinerii heterosexuali. 59% dintre tinerii homosexuali au raportat abuz psihologic în comparație cu 46% la tinerii heterosexuali. 37% dintre tinerii heterosexuali au raportat hărțuire online din partea partenerilor lor homosexuali, în comparație cu 26% la tinerii heterosexuali. În fine, 23% dintre tinerii homosexuali au raportat că au fost violați, adică obligați să facă sex împotriva voinței lor, de către partenerii lor homosexuali, în comparație cu 12% la tinerii heterosexuali. Conform studiului, victimele cele mai abuzate au fost persoanele transgender abuzate de alte persoane transgender.

Studiul 2013 mai este relevant și din alte puncte de vedere. El reflectă confuzia sexuală a minorilor și adolescenților.

3.7% dintre cei 3745 de respondenți se identificau ca fiind “bisexuali”, adică nesiguri de identitate sexuală proprie. Doar 0,1% dintre ei s-au identificat ca fiind homosexuali, și doar 0,4% ca fiind lesbiene. Confuzia sexuală era mai ridicată la tinerii care trăiau doar cu un singur părinte. Notele de la școală reflectau și ele discrepanțe serioase între tinerii homosexuali și cei heterosexuali. 52% dintre tinerii heterosexuali aveau note bune, 46% note mediocre, și 1.5% note rele. În contrast, 46% dintre tinerii homosexuali aveau note bune, 42% note mediocre, și 10.6% note rele. Privind consumul de droguri ori alte substanțe nocive, diferența între tinerii homosexuali și cei heterosexuali a fost la fel de semnificativă. 68% dintre tinerii heterosexuali raportau consum de droguri, alcool ori alte substanțe nocive, în comparație cu 88% la tinerii homosexuali. La nivel emoțional, 4% dintre tinerii heterosexuali raportau simptome de depresie, în comparație cu 6% la tinerii homosexuali.

CÂTEVA CONCLUZII

Homosexualitatea e un stil de viață. Unul anormal. Un mod de gândire și comportament care se impune a fi diferit de restul societății doar de dragul de a fi diferit. Datele statistice de mai sus indică faptul că o cauză majoră a faptului că unii tineri dezvoltă tendințe spre relații sexuale cu persoane de același sex, este lipsa unui părinte din casă. Incidența înclinației spre homosexualitate e cu mult mai ridicată la tinerii care locuiesc doar cu un părinte decât la tinerii care trăiesc cu ambii părinți. Tinerii văd în mama și tata, exemple de normalitate sexuală, iar în relațiile dintre ei, normalitate în comportament și complementaritate în relaționare. Atrage atenția și faptul că majoritatea dintre tinerii care se includ în grupul ne-heterosexual sunt tineri “bi-sexuali.” Grupul acesta forma 3,7% din totalul respondenților. Aceștia sunt tinerii care nu-și cunosc identitatea sexuală. Se află în stare de confuzie sexuală. La fel, datele acestea, care apar pe pagina 27 a studiului, indică cât de infim este numărul tinerilor care se identifică, fără ambiguități, ca fiind homosexuali: 0,1% la băieți și 0,4% la fete. Asta înseamnă că tot la o mie de băieți între 12 și 19 ani, unul se identifică ca fiind homosexual și că 4 fete la 1000 în aceeași categorie de vârstă, se identificau ca fiind lesbiene. Datele acestea, deci, NU constituie evidența competentă că “orientarea sexuală” homosexuală e înăscută. Dimpotrivă, ele denotă confuzia sexuală a tinerei generații, cauzată exclusiv de factori sociali, externi.

ANORMALITATE SI PERVERSIUNE - PACATUL SODOMIEI - O URACIUNE SCARBOASA

Acești tineri trebuie compătimiți. Ei sunt victimele propagandei homosexuale promovată cu agresivitate de media, de publicațiile online, de pornografie, de Uniunea Europeană, de stânga seculară, de elita academică. Sunt victimele educației sexuale occidentale. Sunt victimele secularismului. Sunt victimele revoluției sexuale. E ironic că acești tineri își doresc emanciparea sexuală fără a-și da seama că de fapt “emanciparea” lor îi transformă în victime ale revoluției sexuale.

CINE MERGE LA PARADA ANORMALITĂȚII?

Mass media publică numeroase poze cu grupuri imense de oameni care merg la paradele homosexuale. Ce nu știm, însă, este că majoritatea celor care merg, NU SUNT HOMOSEXUALI ci persoane heterosexuale. Studiul Urban Institute 2013 conține date interesante asupra acestui subiect. Pagina 5 a studiului discută date publicate pe acest subiect în 2002 în publicația “Journal of Adolescent Health”. Conform unui sondaj de opinie făcut la o paradă homosexuală din 2002, 35% dintre participanți erau homosexuali, 29% bisexuali, și 36% heterosexuali. La marșul de sâmbătă de la București, majoritatea participanților vor fi persoane heterosexuale, forțate să participe (și să zâmbească) de companiile care îi angajează și de ambasadele / consulatele străine de la București.

Români, e nevoie de discernământ și să fim bine informați!

IRLANDA – VOTAȚI PENTRU CĂSĂTORIA CREȘTINĂ!

Astăzi 22 mai 2015 va avea loc un referendum constituțional în Irlanda pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale. Rugăm pe toți românii care locuiesc în Irlanda și au drept de vot, să meargă la vot și să voteze PENTRU CĂSĂTORIA CREȘTINĂ și împotriva legalizării căsătoriilor homosexuale. Ce se întâmplă în îndepărtata Irlandă ne poate afecta și pe noi, românii de acasă.
Nu fiți indiferenți!

SITUL AFR ANTIPORNOGRAFIE

Vă invităm să continuați să vizitați situl antipornografie AFR pornografiaraneste.ro în număr cât mai mare. De asemenea, vă invităm să deveniți prietenii noștri pe site. De când a fost lansat cu câteva luni în urmă, pe site am postat zeci de articole, studii, materiale video și mărturii. Situl a fost făcut de domnul Alexandru Dragoman (AFR Constanta). Îi mulțumim.

SITUL AFR ANTIPROSTITUȚIE

Săptămâna aceasta, am început să postăm materiale și pe situl antiprostituție http://www.antiprostitutie.ro/. Vă rugăm să-l vizitați. Situl e administrat de domnul Sorin Bălăjel, voluntar AFR. Îi mulțumim. Ultima postare este mărturia unei femei constrânsă în sclavie sexuală.

SURSA: ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA
http://www.alianta-familiilor.ro/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AȘA ARATĂ NORMALITATEA ȘI CREDINȚA ÎN DUMNEZEU:

TINERI CASATORITI ASA CUM SPUNE BIBLIA

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AȘA ARATĂ ANORMALITATEA ȘI LIPSA CREDINȚEI ÎN DUMNEZEU:

SODOMIA ESTE O URACIUNE ȘI UN MARE PACAT INAINTEA LUI DUMNEZEU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow