PASTOR CRISTIAN IONESCU – ȚARA ARDE, NOI PIEPTĂNĂM… CUVINTE

PASTOR CRISTIAN IONESCU

Când, în sfârșit, valul mișcării pro-familie s-a întețit iar, nu în mică măsură datorită demersului mediatic stârnit de pastorul Viorel Iuga, poftim ciudățenie: tunurile s-au întors spre el!

Că președintele Iohannis ne-a insultat cu „fanatism religios” și, parafrazat, lipsa iubirii frățești față de minorități, asta nu mai contează acum! Neînțelesul politician s-a strecurat printre scândurile eșafodului opiniei publice, cerând o dezbatere calmă, dându-ne cu dreptatea în cap. Fiți liniștiți, președintele Iohannis a fost rece, nu calm, atunci când a răspuns interpelării președintelui Iuga!

Dar, de ce l-a luat la rost fratele Iuga, vă mai amintiți? A reacționat – justificat, cred eu – în mod ultimativ la tăcerea de oțel a președintelui și, intuitiv sau instinctiv, la stingerea mișcării pe fondul tergiversărilor judiciare și politice.

Răbdarea, calmul și pășnicia clasei moderne de tehnocrați nu sunt un temperament ci o strategie politică!

Pe acești oameni nu-i scoate nimeni și nimic din ritmul lor, dar încet și sigur, ei manipulează masele în direcția aservirii totale scopurilor sinistre pe care le reprezintă.

Îngenuncherea forțelor care luptă pentru moralitate și decență într-o societate este un imperativ al asimilării globaliste.

Cele trei arme pe care le folosesc sunt: calmitatea dialogului (când sunt ei la putere, dar să-i vedeți când sunt în opoziție), furtul și redefinirea noțiunilor (îngăduința creștină, iubirea de aproapele, toleranța și ecumenismul) și timpul (memoria colectivă este scurtă).

Iată de ce mi se pare inoportun și lipsit de onestitate să atacăm intervenția pastorului Iuga la stil și maniere, ca apoi să urcăm bucuroși pe valul stârnit tocmai de această intervenție.

Din experiență personală, dar și după nenumărate modele biblice, când ești „calm” nu te aude nimeni!

Nu zic să fim… virulenți sau violenți! N-avem voie! Dar a-i spune președintelui Iohannis că a tăcut (adică ne-a ignorat) destul, că decența și bunul simț se cer și lipsa acestora se taxează și în (sau mai ales în) dreptul unui președinte, mie nu mi se pare deloc insultător! Poate doar asurzitor în cazul domnului președinte, al cărui calm poate fi asociat și cu bănuiala că nu prea vrea să (ne) audă!

Iar dacă zicem că vorbim în dreptul a 3 milioane, trebuie să fie un pic mai strident, nu?

Încă un lucru, ieșirile ulterioare la rampă, normal că sunt „magistrale” pentru că sunt gândite în virtutea unui nou echilibru. Dar, pentru a găsi echilibrul, trebuie să te pună cineva pe sârmă, adică să te trezească din… calm.
Altfel, dormeam și acum.

SURSA:

https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/10/22/tara-arde-noi-pieptanam-cuvinte/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow