ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

PASTOR FLORIN ANTONIE – CREȘTINII AU VOIE SĂ PRIMEASCĂ VACCINUL ANTI-SARS-COV2 PENTRU A PREVENI BOALA COVID19

PASTOR FLORIN ANTONIE - BISERICA GENESIS - LONDRA

În sfârșit, văd și eu un slujitor al lui Dumnezeu care este cu picioarele pe pământ fără să aibă capul în nori! Îmi place să cred că un creștin este un om inteligent, nu un specimen limitat intelectual și un redus mintal irecuperabil. Din nefericire, există și mulți asemenea indivizi care refuză să apeleze la serviciile creierului cu care au fost înzestrați de Dumnezeu. Degeaba ai un creier dacă te complaci în lene intelectuală și refuzi să gândești. Mulți credincioși din bisericile noastre creștine (indiferent de confesiune) se comportă de parcă n-au făcut niciodată în viața lor niciun vaccin. Sunt sigur sută la sută că au fost vaccinați de mai multe ori (împotriva tusei convulsive, a tuberculozei, a poliomielitei, etc) și apoi au trăit bine-mersi până în ziua de azi dar ei nu-și mai aduc aminte deloc de acele injecții pentru că aveau o vârstă foarte fragedă.

Unii creștini cred că dacă vom face vaccinul, ni se va modifica ADN-ul (codul genetic) și vom începe să suferim modificări adică ne va mai crește încă o mână pe lângă cele două sau ne va mai crește un al treilea picior, un al treilea ochi, o a treia ureche, etc. Acești oameni nu înțeleg că acest vaccin nu este conceput de niște amatori inconștienți sau nebuni ci de cei mai buni și experimentați cercetători și specialiști în microbiologie și mai ales în genetică. Vaccinul utilizează substrat proteic viral (proteine extrase din constituția virusului) care induc în eroare (“păcălesc”) sistemul imunitar al organismului, determinându-l să “creadă” că are de-a face cu coronavirusul SARS-CoV2 și “convingându-l” să producă anticorpi specifici. Prin acest vaccin anti-SARS-CoV2, oamenii de știință au aruncat organismului uman o “momeală” suficient de înșelătoare și “convingătoare” încât să poată să-i dea de înțeles sistemului imunitar că este vorba de adevăratul coronavirus când în realitate este vorba doar de o copie (realizată în laborator) a acestui microb adică o tulpină patogenă inactivată și suficient de slăbită ca să nu poată îmbolnăvi organismul dar totuși suficient de puternică pentru a-l determina să producă anticorpi și imunitate. Există (dar nu este obligatoriu) și probabilitatea ca cei care vor fi vaccinați să dezvolte o formă ușoară de boală Covid-19 care se vindecă rapid și care generează o imunitate foarte bună pentru o perioadă de cel puțin 5-6 luni de zile.

Ca și în cazul virusului gripal, coronavirusul SARS-CoV2 este destul de instabil și suferă mutații genetice periodice care obligă specialiștii ca după 5-6 luni de zile să creeze un nou vaccin adaptat la noua tulpină derivată. Din acest motiv, este necesar și indicat ca oamenii să fie vaccinați anti-SARS-CoV2 o dată la 6 luni pentru prevenirea îmbolnăvirii cu Covid-19.

Vă invit cu drag să vizionați un material video excepțional în care puteți să observați cum pastorul Florin Antonie explică necesitatea și importanța vaccinării împotriva coronavirusului SARS-CoV2. Cred că merită ca fiecare creștin român să lase orice prejudecată deoparte și să își jertfească 10 minute din timpul său iar apoi să ia o decizie înțeleaptă care poate afecta pozitiv atât viitorul său, cât și pe cel al familiei sale dacă este un om responsabil și inteligent.

Să nu uităm că medicii, specialiștii și cercetătorii sunt îngăduiți tot de Dumnezeu care le-a dat talent, minte, înțelepciune și pasiune acestor oameni ca să facă toate aceste descoperiri științifice excepționale realizate în beneficiul omenirii! Un creștin care refuză categoric orice medicament, orice doctor, orice intervenție chirurgicală, orice transfuzie de sânge, etc, este un om fără minte și fără înțelepciune. Un asemenea om poate să-și piardă viața într-un mod stupid dar NU DIN CAUZA DOMNULUI ci din cauza ignoranței, încăpățânării și prostiei lui!

Domnul să ne deschidă ochii ca să înțelegem foarte clar expunerea pastorului Florin Antonie de la Biserica Genesis din Londra!

(Sursa: CREȘTIN TOTAL TUBE)

IATĂ CE VOR PĂȚI CEI CARE NU VOR SĂ SE VACCINEZE:

EFECTELE BENEFICE ALE VACCINARII

1 thought on “PASTOR FLORIN ANTONIE – CREȘTINII AU VOIE SĂ PRIMEASCĂ VACCINUL ANTI-SARS-COV2 PENTRU A PREVENI BOALA COVID19”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!