PEDOFILII RISCĂ SĂ FIE CASTRAŢI CHIMIC ÎN ROMÂNIA – SENATUL A APROBAT LEGEA CASTRĂRII CHIMICE A VIOLATORILOR DE COPII

Deputatul Alin Popoviciu

În ultimii ani am auzit atâtea poveşti oribile şi scârboase legate de indivizi care s-au dedat la tot felul de abuzuri sexuale îndreptate împotriva unor copilaşi nevinovaţi, lipsiţi complet de apărare. Pentru un om cu mintea normală, este imposibil de înţeles şi nu voi înţelege NICIODATĂ de ce oare aceşti indivizi nu se însoară ?!? Bănuiesc că dacă se căsătoresc, nu se vor mai deda la atrocităţile respective care pot lăsa urme adânci şi definitive în structura sufletească a copilului abuzat sexual. Sau mă înşel cumva ?!?
Te pomeneşti că aceşti indivizi ar fi în stare să abuzeze chiar şi de copiii lor ???
În acest caz, e clar că nu poate fi vorba decât de o problemă pur patologică… sau mai bine zis… o problemă de natură… demonică.

Pe vremea lui Ceauşescu, asemenea fapte odioase se petreceau mai mult în Occidentul „civilizat” în timp ce România era cât de cât mai ferită din acest punct de vedere. Poate că şi în România existau pedofili dar Securitatea avea o grijă deosebită să muşamalizeze orice ar fi putut aduce vreo pată asupra „societăţii socialiste multilateral dezvoltate”.
Comuniştii propovăduiau „etica şi eticheta socialistă” şi făceau tot posibilul să întreţină mitul „omului nou” care nu avea cum să fie pedofil, nu-i aşa ?!? Autorităţile acelor vremuri nu suflau o vorbă despre existenţa acestor monştri…

Nu tot aşa au stat lucrurile în democraţie… Ne-am trezit cu prostituate, proxeneţi, pedofili, lesbiene, homosexuali, pipi-guru, etc, toate acestea fiind din nefericire „importate” din Occident (nu mă refer numai la Europa ci şi la Statele Unite ale Americii). N-am „importat” numai din Occident ci şi din Orient (vezi manelele şi vezi tendinţele de ferentarizare a României). Am luat „tot ce-i bun” de peste tot… Doar suntem „creştini de 2000 de ani”, ortodocşi adevăraţi, corect ?!?

În sfârşit, după atâţia ani de la Revoluţie (evenimentele din 1989), un deputat al Puterii a luat taurul de coarne şi în iunie 2011 a iniţiat un proiect legislativ îndrăzneţ prin care propunea pedepsirea dură a pedofililor, închisoarea fiind o pedeapsă insuficientă pentru asemenea elemente. Domnul deputat Alin Popoviciu a propus CASTRAREA CHIMICĂ A PEDOFILILOR în aşa fel ca violatorii de copii să nu mai aibă „chef” să mai practice asemenea urâciuni scârboase. Iniţiativa legislativă a domnului deputat Alin Popoviciu a fost semnată şi de unii colegi democraţi-liberali cum ar fi : Claudia Boghicevici, Cătălin Croitoru, Tinel Gheorghe, Nicuşor Păduraru, Daniel Pirpiliu, Marius Spînu şi Mihaela Şandru.

Luni 28 noiembrie 2011, SENATUL ROMÂNIEI A ADOPTAT LEGEA PRIVIND PREVENIREA VIOLENŢEI ŞI ABUZURILOR SEXUALE ASUPRA MINORULUI care prevede CASTRAREA CHIMICĂ pentru pedofilii care recidivează, precum şi monitorizarea prin GPS a deţinuţilor condamnaţi pentru pedofilie. Proiectul de lege urmează să intre pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, care este for decizional. După adoptarea legii în Senat, domnul deputat Alin Popoviciu a făcut apel la deputaţi să-i voteze legea şi a declarat următoarele :

„Sper ca legea să fie votată şi de colegii mei deputaţi. Doar în felul acesta putem să stopăm acest fenomen grav care ia amploare şi la noi în ţară”.

De asemenea, deputatul Alin Popoviciu a mai precizat :

„ACEŞTI NEBUNI TREBUIE OPRIŢI ! Să lăsăm ipocrizia cu drepturile omului !”

Conform statisticilor oficiale, în prezent, în România sunt încarcerate 77 DE PERSOANE care au primit sentinţe definitive pentru infracţiunea de pedofilie.

SENATUL ROMANIEI IN SEDINTA

Click pe link-titlul color de mai jos ca să vedeţi cum arată legea castrării chimice a pedofililor :

LEGEA CASTRĂRII CHIMICE A PEDOFILILOR

VIZIONEAZĂ UN MATERIAL VIDEO INTERESANT DESPRE CAZURILE DE PEDOFILIE DIN REPUBLICA MOLDOVA

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Senat-castrare-tacit_0_599340653.html

http://www.antena3.ro/romania/castrarea-chimica-a-pedofililor-adoptata-tacit-de-senat-cum-comentati-145665.html

8 thoughts on “PEDOFILII RISCĂ SĂ FIE CASTRAŢI CHIMIC ÎN ROMÂNIA – SENATUL A APROBAT LEGEA CASTRĂRII CHIMICE A VIOLATORILOR DE COPII”

 • Unul dintre puţinele posturi care nu m-a deranjat cu preconcepţii şi concepte penibile.
  Două lucruri vreau să spun numai, pe care cred că le-am spus şi mai înainte:

  I) Pedofilia este o BOALĂ, este o problemă, dacă vrei, de natură patologică (aşa cum ai scris mai sus), nu o preferinţă pe care poţi sau nu să o îndepărtezi cu mai mult sau mai puţin efort. Să întrebi un pedofil „De ce îţi plac ţie mai mult copiii?” sau „De ce nu te însori odată?” este la fel de stupid ca şi când ai întreba „De ce nu vrei să te împerechezi cu o petunie?”. Pentru ei, asta este normal, şi NU trebuie trataţi ca nişte monştrii. Unde este iubirea aproapelui aici, Tomis? Nu văd să o manifeşti şi asupra fraţilor tăi pe care i-ai numit monştri.

  II) Nu am găsit varianta „Doar castrare chimică” în poll-ul de mai sus, te-aş ruga să o adaugi, pentru că mi se pare că este o variantă destul de pertinentă.

  • Cossu, DACĂ EŞTI ATEIST atunci este normal că aici pe un blog creştin evanghelic vei găsi multe „preconcepţii” şi multe concepte „penibile”… Sunt sigur că dacă aş fi ateu, aş avea şi eu această percepţie. Problema e că NU sunt ateu şi nici nu-mi propun să devin… Am de gând să rămân creştin. Greşesc cumva ?!?

   Am ţinut cont de sugestia ta şi am adăugat încă o variantă de răspuns la sondajul meu de opinie. Cititorii acestui blog au acum posibilitatea să opteze inclusiv pentru varianta “Doar castrare chimică” (mă refer, evident, la pedofili, nu la cititori :))

   Acum voi trece direct la miezul comentariului tău.

   Măi, omule, păi ştii ce zic eu ? Hai să le numim pe toate „boli” (ce sens are să le mai numim păcate, nu-i aşa ?) şi să spunem că prostituţia e o boală, proxenetismul e o boală, lesbianismul e o boală, homosexualismul e o boală şi pedofilia e o boală, corect ?!? E mult mai simplu aşa… oamenii ăştia pot să facă ce vor ei, pot să-şi permită orice, pot să încalce legile României, pot să corupă tinerii, pot să violeze copiii, pot să răvăşească şi să distrugă sufletele şi vieţile oamenilor pentru că oricum astea sunt doar nişte „boli” şi atunci nici nu trebuie să ne mai facem probleme, nu-i aşa ?!? Oamenii ăştia cu toţii sunt bolnavi, n-avem ce face, trebuie să-i înţelegem şi să le asigurăm şi condiţii, nu-i aşa ??? Ba chiar eu zic să-i considerăm fraţii noştri, parcă aşa sugerezi tu sau n-am înţeles eu bine ?!?

   Cossu, trebuie să înţelegi un lucru foarte clar. Pentru mine, „frate” este DOAR un om care a luat decizia de a-L urma pe Domnul nostru Iisus Hristos, un om care s-a întors la Dumnezeu cu adevărat, care mărturiseşte şi care DOVEDEŞTE acest lucru prin felul lui de vieţuire pe acest pământ. Restul nu sunt fraţi, ci „cumnaţi” sau cum vrei tu să le spui… De exemplu, este imposibil să fiu frate cu un ateu, n-avem cum să fim fraţi chiar dacă aş vrea… Putem să fim cunoştinţe, putem să mai vorbim, să ne mai împrietenim, dar NU PUTEM SĂ FIM FRAŢI !!!

   Aaa… dacă te întorci la Domnul şi renunţi la ateism, aia e cu totul altceva, se schimbă imediat datele problemei şi devii FRATELE MEU !!! Altfel… n-am cum să fiu frate cu un om care crede că noi toţi suntem nişte „animale raţionale”…
   Eu nu pot să fiu frate cu un animal raţional pentru că ar însemna să recunosc (contrar credinţei mele) că şi eu sunt un animal raţional. Ar însemna să-i dau dreptate lui Darwin. S-ar surpa brusc tot fundamentul existenţei şi vieţii mele.

   Îţi dai seama că dacă n-am cum să fiu frate cu un ateu, cum aş putea oare să fiu frate cu un homosexual sau cu un pedofil ?!? De ce încurci borcanele ? Despre ce „iubire a aproapelui” vorbeşti tu ? Despre „iubirea” pedofililor pentru aproapele lor, copiii ? Despre „iubirea” homosexualilor sau a lesbienelor ?!? Come on, forget it, man !

   Te-am mai întrebat eu altădată dar ai uitat…
   Dacă ai avea un băiat, ţi-ar conveni să devină homosexual şi să se transforme în „fetiţă” ???
   Dacă ai avea copii şi dacă ar cădea pradă abuzurilor sexuale ale unui pedofil, ai mai fi atât de „iubitor” şi i-ai mai considera fraţii tăi pe aceşti indivizi ??? Oare CUM AI REACŢIONA DACĂ S-AR ÎNTÂMPLA CEVA CU COPIII TĂI ?!? Să te ferească Dumnezeu să treci vreodată prin aceste tragedii !!! Nu te-aş vedea bine şi nu cred că m-ai mai judeca că nu manifest iubire faţă de „fraţii” noştri pedofili şi homosexuali…
   Sunt sigur c-ai începe şi tu să-i numeşti monştri pe pedofili !
   Cum altfel ai putea să-i numeşti ??? Fraţi ?!?
   Eu zic să te mai gândeşti…

 • Observ (din pacate, din nou) ca vezi numai ce vrei tu, iar restul ignori…

  In primul rand, UNDE ti se pare tie ca am zis ca trebuie sa-i lasam liberi? normal ca nu trebuie (ma refer doar la pedofili, pentru ca ei afecteaza pe copii, oameni care nu se pot „apara”, si nu la homosexuali; homosexuale sunt si lesbienele, nu are rost sa-i pui in 2 categorii diferite – care nu fac absolut nicio crima, decat din punctul de vedere foarte subiectivist al celor religiosi). Normal ca nu trebuie sa-i lasam liberi, ci trebuie AJUTATI. Prin a-i numi monstri si a-i exclude din viata sociala a comunitatii, nu ii ajuti… DELOC, ba chiar ii intarati. Oamenii astia au nevoie de ajutor psihologic, in sensul in care ii va determina sa vada ca acest comportament al lor ii poate afecta pe copii, si nu prin incercarea de a le schimba orientarea sexuala (cum ai sugerat tu, „de ce nu se insoara odata?”) pentru ca a schimba orientarea sexuala a cuiva este aproape imposibil si nu poate fi determinat de nimic exterior. Cat despre homosexualitate, am spus-o si o mai spun: NIMENI care s-a nascut homosexual nu va deveni heterosexual si nici invers. Prin simpla lor existenta, homosexualii nu „corup” pe nimeni, numarul ala de gay nu se schimba, insa se schimba numarul celor care au curajul sa spuna acest lucru si nu mai sunt intimidati in a crede ca sunt inferiori pentru ca s-au nascut intr-un fel, ceea ce mi se pare un lucru minunat.

  Tin minte cand m-ai intrebat ce as face daca fiul/fiica mea ar fi homosexuali (pe postul cu interzicerea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, parca), SI TI-AM SI RASPUNS… imi pare rau ca inca nu ai observat acest lucru. Daca te intereseaza cu adevarat raspunsul, te rog citeste-l acolo.

  Nu ti-am cerut niciodata sa-i consideri frati, ci doar sa dai dovada de EMPATIE, o calitate din ce in ce mai rara in ziua de astazi, se pare… Te-am intrebat cum dai tu (si multa alta lume, de altfel) dovada de iubire crestineasca prin folosirea apelativelor „monstri” sau „nebuni”…

  Si inca o idee… Faptul ca avem conceptii diferite asupra lumii NU trebuie sa ne opreasca de la a avea o discutie normala si respectuoasa. Nimeni nu-ti cere sa te „convertesti” la ateism, nu te mai simti asa atacat. Eu unul sunt fericit cand imi sunt puse la incercare convingerile, imi da ocazia de a invata ceva nou. Crede-ma, nu ai nimic de pierdut daca incerci macar sa nu refuzi instantaneu orice idee care contravine convingerilor tale deja existente. Tot ce-ti cer e putin respect, la fel cum am oferit si eu, si nu-mi amintesc sa te fi jignit cumva, iar daca am facut-o, imi cer scuze 🙂

 • Boală sau nu, pedofilia trebuie tratată. Cele mai bune efecte le dă însă varianta poloneză a legii unde castrarea chimică este obligatorie. În acest caz, ar fi nemaipomenit pentru că legea ar avea un caracter preventiv! Cred că pedofilii s-ar gândi de două ori înainte să încalce legea!

  • Sisqo, dacă pedofilia este o boală psihică (o obsesie sexuală maniacală) crezi că pedofilii au capacitatea de a se gândi de două ori înainte să încalce legea ?!? Eu mă cam îndoiesc dar să dea Dumnezeu să fie aşa cum spui tu şi să mă înşel eu !
   Singurul „tratament” eficient este castrarea chimică (unii compatrioţi recomandă chiar castrarea fizică dar asta ar însemna să ajungem ca în ţările islamice unde ţi se taie o mână dacă furi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow