PEDOFILUL OLANDEZ A FOST PRODUSUL SOCIETĂȚII SALE

DECADEREA SOCIETATII DETERMINA ACTE REPROBABILE ABOMINABILE

Vă miră că pedofilul e olandez? De ce? Nu e el oare produsul societății sale? Nu e produsul unei societăți în care copilul nu mai înseamnă nimic?

În peste 20 de ani de domnie marxistă, oamenilor de acolo li s-a spus că un copil, dacă e nenăscut, nu e om; dacă e născut, e un avut obștesc, ce trebuie atent monitorizat de stat sau e un produs capitalist care emite carbon și otrăvește planeta.

În plus, orice deviație sexuală a devenit o virtute, normalitatea a devenit o rușine sau o faptă anti-socială. Dereglările sexuale sunt predate forțat în școli, familia e intens criticată și marginalizată.

Pedofilii și suspecții de crimă, cum a fost cazul psihopatului, sunt cercetați în libertate, în vreme ce „ultraconservatorii” sunt imediat pedepsiți exemplar.

Să nu uităm și de ce se întâmplă în alte țări „dezvoltate” de la care luăm lumină. Legat de Finlanda, are rost să mai reluăm tragedia familiei Smicală? Nu cred, am citit, am privit și ne-am crucit cu toții la ultimele sentințe prin care copiii sunt ținuți în “lagărele” finlandeze, pentru “binele” lor, pentru că atașamentul față de mama lor le face “rău”.

Am uitat că în Germania se discută intens despre decăderea din drepturile părintești a celor care se opun agendei progresiste? Sau că Suedia are grădinițe fără gen, în care copiii sunt învățați să-și aleagă sexul în funcție de „cum simt?” Și atunci de ce ne mirăm de nenorocitul ăsta?

E doar o consecință firească a nebuniei ultimilor ani. Ah, că a venit la noi? Bună dimineața! Erau deja aici cei ca el, știuți de stat, tolerați de stat, acoperiți de stat.

De asta s-au dus să-i ancheteze pe părinții fetiței în timp ce ăsta traversa țara ca pe tarlaua mă-sii. Ca să-i sperie pe amărâții din familie, să tacă, în timp ce omul păpa alune în aeroport, liniștit.

Nici să nu vă mire dacă prietenii, rudele, vecinii, colegii voștri vor vota pentru o astfel de societate, ca-n Vest, ca afară. Și o vor face, garantat. Pentru că… ăștia suntem! Și asta o să fim! Poate o merităm, prea am uitat, spurcat, batjocorit tot ce a fost frumos la poporul ăsta, tot ce ne-au lăsat străbunii noștri, unii omorâți tocmai ca să ne lase nouă ceva. Prea am luat de bun toate golăniile altora doar pentru că sunt „din Vest.”

Nu e cazul să fie nimeni mirat, asta e lumea mult dorită de o mare parte din confrații noștri, că asta înseamnă ca dereglații sexual să zburde liberi, să li se predea copiilor noștri normali, ideile unor bolnavi psihic, că mai mor niște fete ca să iasă unele socoteli, ce contează? O să avem o „țară ca afară”, cam sifilitică, dar măcar nu o să mai fie românească.

AUTOR: Alexander Edelweiss

SURSA:
www.facebook.com/photo.php?fbid=10157740798664642&set=a.10152024288904642&type=1&theater”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow