PETIȚIA PENTRU SALVAREA CELOR CINCI COPII AI FAMILIEI BODNARIU A DEPĂȘIT O SUTĂ DE MII DE SEMNĂTURI

Iată că există și români cu suflet care au trecut peste orice fel de ranchiună sau antipatie, au trecut peste orice preferință sau opțiune politică și au semnat online petiția inițiată recent de Mihai Gâdea și Adrian Ursu de la televiziunea ANTENA 3. Mai mult decât orice altceva, aici este vorba de solidaritate. Solidaritate în fața unei situații puțin spus dramatice, mă refer la Marius și Ruth Bodnariu, cărora autoritățile norvegiene pentru “protecția copilului” le-au smuls din brațe cei cinci copii, printr-un abuz monstruos care ne aduce aminte de comportamentul odios al fasciștilor în timpul celui de-al doilea război mondial.

De fapt, dacă vă aduceți aminte, această solidaritate s-a manifestat chiar și în Parlamentul României în ziua de 21 decembrie 2015, când senatorii Titus Corlățean și Ben Oni Ardelean, au depus o interpelare la Senatul României prin care s-au adresat primului-ministru Dacian Cioloș și altor miniștri în legătură cu situația familiei Marius și Ruth Bodnariu din Norvegia. În acea zi, interpelarea respectivă s-a bucurat (fapt fără precedent pentru acest tip de instrument parlamentar) de susținerea a 102 SEMNĂTURI, aparținând senatorilor din toate grupurile parlamentare (PSD, PNL, ALDE, UDMR) ceea ce nu-i de colo…

Iată că acum nu mai este vorba doar de semnăturile a 102 parlamentari ci este vorba de SEMNĂTURILE A PESTE 100 DE MII DE ROMÂNI care au înțeles nenorocirea care s-a abătut asupra celor doi părinți răniți, umiliți și traumatizați sufletește de un sistem oribil care funcționează “ceas” și acționează ca o mașină automată de distrus familii. Acest sistem norvegian care a îngrozit atâția oameni, se numește BARNEVERNET.

Petiția mai poate fi semnată până la începutul săptămânii viitoare când va fi trimisă Regelui Harald al V-lea al Norvegiei, premierului norvegian Erna Solberg, preşedintelui Parlamentului European Martin Schulz, secretarului general al ONU Ban Ki-Moon şi preşedintelui UNICEF Maleeha Lodhi.

Oricine are SUFLET și OMENIE poate să intre pe linkul de mai jos ca să semneze online această Petiție, să-și exprime revolta față de abuzurile de neconceput ale norvegienilor cu apucături de vikingi și să fie alături de Marius și Ruth Bodnariu în disperarea lor de a-și recăpăta cât mai rapid cei cinci scumpi copilași. Doamne ajută!

CLICK PE LINK PENTRU A SEMNA PETIȚIA INTITULATĂ:
ROMÂNIA-NORVEGIA, ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII BODNARIU

http://www.petitieonline.com/romania-norvegia_impreuna_pentru_copiii_bodnariu

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow