POLITICA ROMÂNEASCĂ ARE NEVOIE DE ELITE NAȚIONALE ȘI DE O REVOLUȚIE A BUNULUI SIMȚ, EXPLICĂ DEPUTATUL DANIEL GHEORGHE

DANIEL GHEORGHE - DEPUTAT CRESTIN IN PARLAMENTUL ROMANIEI

(foto: stiripentruviata.ro)

Politica românească are nevoie de elite naționale: patrioți responsabili, oameni onești și educați, gata să lupte pentru România cu adevărat! Din păcate, aici în România s-a tot „reformat” clasa politică până când s-a umplut politica românească de indivizi dubioși de la marginea societății și s-au populat funcții înalte din zone dintre cele mai diverse cu tot felul de băieți de cartier care cred că șmenul este valoarea supremă și care își pot permite să-și bată joc de oricine s-ar putea interpune în fața transformării puterii de stat într-un joc mizerabil și fără orizont.

Aici ne-a adus decăderea politicului și subminarea oricărei forme de autoritate legitimă în România, o țară unde sub tirul nedreptăților, cei merituoși fac un pas în spate în fața unui lumpen agresiv care știe să dea din coate în mod perfid și fără jenă!

Da, peste tot este tot mai plin de personaje dubioase adunate de pe la colțul străzii care n-au nicio legătură cu ceea ce înseamnă cu adevărat o țară care se respectă pe sine; persoane care deși sunt bune la rezolvat lucrurile murdare ale unora, reprezintă niște bombe cu ceas la adresa siguranței naționale pe termen lung.

Acum deja mai mulți ani, un liberal de reală valoare, domnul Crin Antonescu, vorbea de „revoluția bunului-simț”, un concept realist și actual atunci, precum este și astăzi. „Revoluția bunului-simț” trebuie privită precum o datorie fundamentală a viitorului nostru!

La nivel intern, bătălia viitorului se va da între România reală și luminoasă a oamenilor cu bun-simț, pregătire, credință și patriotism, a oamenilor care cred într-un viitor demn al României și această falsă țară a interlopilor și „jmecherilor” care acaparează totul în jur și care dacă vor fi lăsați să-și facă de cap, vor împinge definitiv România spre bezna dispariției ca Țară!

Marginalitatea ocupă centrul prin toate mijloacele și distruge totul în calea sa, de aceea este fundamental ca oamenii de bun-simț să strângă rândurile și să pună punct la un moment dat acestei transformări totale a chipului Țării care, parafrazând niște criminali odioși ai trecutului, s-ar putea sintetiza astfel: „toată puterea, periferiei”!

SURSA:
https://www.facebook.com/daniel.gheorghe.374549/posts/3075175679429734

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow