ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

POȚI VOTA FIE PETRE COSTEA, FIE IULIAN CAPSALI, ATENȚIE UNDE PUI ȘTAMPILA !

“Sunt avocat. Vreau ca România să fie clientul meu în Parlamentul European. Acordați-mi onoarea de a vă reprezenta. Vreau să reprezint cu demnitate perspectiva creștină asupra familiei, vieții și libertății în Parlamentul European, din postura de europarlamentar independent.” (Peter Costea)

PETER COSTEA - CANDIDAT INDEPENDENT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 PENTRU O EUROPA CRESTINA

Întotdeauna, atunci când vrei să faci un lucru bun și folositor pentru gloria lui Dumnezeu, vine și vrăjmașul sufletelor noastre ca să încerce să saboteze, să încurce și chiar să distrugă tot. S-a strecurat o gravă eroare, în sensul că s-ar putea înțelege că-i putem vota SIMULTAN atât pe domnul Peter Costea, cât și pe domnul Iulian Capsali dar acum voi desființa această poveste și voi corecta :

MARE ATENȚIE UNDE PUI ȘTAMPILA PE BULETINUL DE VOT ! NU POȚI VOTA DECÂT PE UNUL DINTRE CEI DOI CANDIDAȚI ADICĂ FIE PETER COSTEA, FIE IULIAN CAPSALI ! N-AI VOIE SĂ PUI ȘTAMPILA DECÂT ÎNTR-UN SINGUR PATRULATER, PE UN SINGUR CANDIDAT ! DACĂ NU EȘTI ATENT ȘI PUI ȘTAMPILA PE AMBII CANDIDAȚI, BULETINUL DE VOT POATE FI ANULAT !

Sufletește, susțin ambii candidați dar este clar că Petre Costea va fi votat de creștinii neoprotestanți iar Iulian Capsali va fi votat de creștinii ortodocși.
Fiind INDEPENDENȚI, dânșii n-au avut cum să candideze pe o listă comună. N-ar fi fost rău deloc dacă ar fi putut candida împreună din partea Alianței Familiilor din România dar asta ar fi însemnat că nu sunt independenți, nu mai discutăm că AFR NU ESTE PARTID POLITIC ! În concluzie, rămâne ca noi, alegătorii, SĂ FIM FOARTE ATENȚI PE CARE DINTRE CANDIDAȚI PUNEM ȘTAMPILA, ADICĂ VOTĂM FIE PETER COSTEA, FIE IULIAN CAPSALI, NICIDECUM PE AMÂNDOI ODATĂ ! Să fim atenți ca nu cumva buletinul nostru de vot să fie aruncat la gunoi din cauza unui simplu defect de comunicare și a lipsei explicației necesare.

Este foarte important ca cei care au preluat articolul meu inițial, să modifice URL-ul pentru că am fost obligat să corectez atât titlul, cât și URL-ul.

Vă rog să trimiteți din nou articolul tuturor prietenilor, cu acest URL actual :

https://www.tomisthecat.ro/2014/05/23/votati-pozitia-21-peter-costea-sau-pozitia-20-iulian-capsali-pentru-o-europa-crestina/

Domnul să ne dea înțelepciune la aceste alegeri ! Fiți binecuvântați !

ATENȚIE ! FII FOARTE ATENT UNDE PUI ȘTAMPILA ! POȚI VOTA FIE PE DOMNUL PETER COSTEA, FIE PE DOMNUL IULIAN CAPSALI,
NU AI VOIE SĂ-I VOTEZI PE AMÂNDOI ODATĂ PENTRU CĂ BULETINUL DE VOT POATE FI ANULAT !!! PUNE ȘTAMPILA NUMAI ÎN PATRULATERUL CANDIDATULUI PREFERAT ! CITEȘTE MAI JOS ȘI VEI ÎNȚELEGE CARE ESTE PROCEDURA CORECTĂ DE VOT :

Sunt considerate voturi valabil exprimate:

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui singur patrulater;

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” depășește limitele patrulaterului, dar opțiunea alegătorului este evidentă și nu atinge laturile vreunui alt patrulater;

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui patrulater, dar pe buletinul de vot sunt înscrise diverse mențiuni ale alegătorului (votul este considerat valabil indiferent de mențiunile înscrise pe buletin);

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui patrulater, dar pe buletinul de vot alegătorul a mai aplicat una sau mai multe ștampile fără să atingă vreun alt patrulater.

2 thoughts on “POȚI VOTA FIE PETRE COSTEA, FIE IULIAN CAPSALI, ATENȚIE UNDE PUI ȘTAMPILA !”

 • Americanii vor să ne distrugă credința în Dumnezeu, dacii au crezut puternic în Dumnezeu, de aceea au fost atât de puternici. Nu înseamnă că apăr mafia din Biserica Ortodoxă, sau fățărnicia și bigotismul multora ce își spun ortodocși!

  • Gabi, DIAVOLUL este cel care vrea să ne distrugă credința în Dumnezeu, nu neapărat americanii sau mai știu eu cine !
   Până și românii vor să ne distrugă credința în Dumnezeu atunci când în loc să-l voteze pe Peter Costea sau pe Iulian Capsali, îi votează pe ATEI ca să ajungă europarlamentari și să ne “reprezinte” în Parlamentul European. Românii care aleg europarlamentari ATEI, nu fac altceva decât să îndepărteze și mai mult România de valorile creștine iar tu nu vezi acest lucru și dai vina pe americani, chinezi, patagonezi, marțieni, etc, când de fapt cauza este AICI ÎN ROMÂNIA !!!

   DE UNDE ȚI-A VENIT ACEASTĂ IDEE conform căreia dacii credeau în Dumnezeu ?!?!?!?!?
   Tu nu știi că dacii credeau în mai multe zeități ?
   Zeitatea supremă era considerată a fi Zamolxis (numit și Gebeleizis de către unii dintre daci).
   De asemenea, dacii mai credeau și în alte zeități (Derzelas și Bendis). Deci, te rog să reții că religia geților era POLITEISTĂ, precum erau și religiile celorlalte popoare indo-europene ! Așa că las-o mai ușor cu “credința în Dumnezeu” a dacilor !

   Oricare credincios și orice cult creștin trebuie să se păzească de pericolul mafiei și fățărniciei pentru că aceste păcate nu sunt întâlnite doar în Biserica Ortodoxă ci pot afecta grav orice creștin dacă nu veghează, dacă nu se roagă și dacă nu ascultă Cuvântul Sfânt al Domnului !

   Sper să nu te superi pe mine dar crede-mă că nu pot să linkez spre un site sau blog ortodox așa cum nu cred că există vreun site ortodox care să linkeze spre blogul meu… “Fiecare cu bucătăria lui”, cum se spune…

   O zi de Duminică frumoasă și binecuvântată !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!