PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI ACORDĂ 2500 LEI PENTRU ORICE COPIL NĂSCUT ÎNCEPÂND CU DATA DE 26 IUNIE 2017

GABRIELA FIREA - PRIMAR GENERAL BUCURESTI

(foto: psnews.ro)

O veste foarte bună pentru multe mămici și mulți tătici care au domiciliul stabilit legal în București (proprietari sau chiriași cu acte în regulă, respectiv locuitorii care au viză de flotant). Doamna primar general Gabriela Vrânceanu Firea a reușit să convingă CGMB (Consiliul General al Municipiului București) să aprobe Hotărârea nr.209/2017 prin care toți copiii născuți într-o maternitate din Capitală începând cu data de 26 iunie 2017, POT PRIMI SUMA DE 2500 LEI (adică 25 milioane lei vechi). Acest stimulent financiar are rolul de a încuraja familiile tinere să conceapă copii, dat fiind faptul că în România ne confruntăm cu o criză demografică gravă care pe termen mediu și lung, ar putea pune în pericol chiar viitorul națiunii române. Dacă această măsură financiară s-ar fi luat imediat după Revoluția (lovitura de stat) din 1989, sunt convins că astăzi, România n-ar mai fi fost pe primele locuri din Europa și din lume la capitolul avorturi (pruncucideri). De la 23 milioane de români, am ajuns unde am ajuns.

Tot timpul ne batem cu pumnul în piept că suntem un popor creștin dar de fapt, suntem un popor de ucigași de copii nenăscuți, OAMENI PLINI DE EGOISM care preferă să adopte un câine sau o pisică, eventual să-și trăiască viața în pofte și plăceri trecătoare și pieritoare. Nu am absolut nimic cu animalele dar e clar că acestea nu vor putea înlocui niciodată un copil decât în mintea bolnavă de egoism a multor semeni ai noștri. Decât să am doi câini care să-mi latre în cap zi și noapte până o iau razna, eu zic că e mai bine că am doi copii, asta e părerea mea chiar dacă iubitorii de animale vor sări în sus ca arși.

Dacă nu poți să faci un copil (din motive de sănătate care nu pot fi imputate nimănui) CINE TE OPREȘTE SĂ ÎNFIEZI UN COPIL, ROMÂNULE, AȘA ZIS „CREȘTIN”?!? E mai bine să înfiem un câine sau o pisică??? Vom fi oare mai fericiți decât dacă am primi în familia noastră un copil sărman și necăjit care are nevoie disperată de grija deosebită, afecțiunea și dragostea unor părinți, fie ei chiar și adoptivi? Ar fi foarte bine să medităm cu toții la aceste aspecte…

De reținut faptul că pentru a beneficia de cei 2500 LEI, este necesar ca cel puțin unul dintre părinți să aibă domiciliul sau rezidența în București iar nașterea copilașului trebuie să fi fost obligatoriu înregistrată într-o maternitate publică sau privată. Părinții pot deja depune documentele pentru obținerea stimulentului financiar pentru nou-născuți. Dosarele pot fi depuse în decurs de o lună de la nașterea copilului.

Cererile vor fi depuse la sediul Centrului de Informare și Consiliere pentru Cetățeni din Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 38, sector 2, și la sediul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) din strada Foișorului nr. 56-58, sector 3, de luni până vineri, între orele 9,00-15.00.

Banii se pot acorda cash sau prin virament bancar.

Pentru mai multe informații, se poate suna gratuit la TelVerde 0800-821218, de luni până vineri, între orele 8.30-16.30

GABRIELA FIREA - PRIMAR GENERAL MUNICIPIUL BUCURESTI

(foto: expresspress.ro)

SURSA:

https://www.agerpres.ro/social/2017/07/03/firea-stimulentul-financiar-pentru-nou-nascuti-este-acordat-si-parintilor-cu-viza-de-flotant-in-bucuresti-13-48-45

https://www.agerpres.ro/social/2017/07/02/pmb-parintii-pot-depune-incepand-de-luni-documentele-pentru-stimulentul-financiar-pentru-nou-nascuti-17-33-46

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow