PROTEST ÎN BUCUREȘTI PENTRU SUSȚINEREA FAMILIEI BODNARIU – IMAGINI DIN PIAȚA VICTORIEI

Mulțumim lui Dumnezeu pentru toți românii care au participat la acest protest public prin care s-a exprimat profunda indignare față de abuzurile de neimaginat ale autorităților din Norvegia asupra celor cinci copii confiscați de la părinții lor, Marius și Ruth Bodnariu, o familie deosebită pe care trebuie să o purtăm în rugăciunile noastre.

M-am gândit să preiau și eu pe blogul meu câteva secvențe video și pe această cale, doresc să le mulțumesc public celor de la PRODOCENS MEDIA care au efectuat transmisia live a evenimentului derulat astăzi cu voia și ajutorul Domnului.

PASTOR LECTOR UNIV.DR. IOAN BRIE A SPUS:


“TĂCEREA ÎNDELUNGATĂ A PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS
NE DEZAMĂGEȘTE PROFUND. ACEASTĂ TĂCERE NU ESTE DE AUR… ACEASTĂ TĂCERE E DOAR BOLNĂVICIOS GĂLBUIE… PENTRU MOMENT, CA CETĂȚEAN AL ACESTEI ȚĂRI ȘI CA SIBIAN, MĂ SIMT ABANDONAT DE PREȘEDINTELE PE CARE L-AM ALES CU ATÂTA ENTUZIASM ȘI CU ATÂTA SPERANȚĂ… ÎI CEREM SĂ AIBĂ ATITUDINE PUBLICĂ ȘI SĂ SE IMPLICE PERSONAL ÎN ACEST CAZ!”

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS NU ARE CURAJ SA SALVEZE CEI CINCI COPII CARE AU FOST RAPITI DE AUTORITATILE NORVEGIENE DE LA PARINTII LOR

SENATOR TITUS CORLĂȚEAN (DOCTOR ÎN DREPT)
Preşedintele Comisiei pentru politică externă din Senatul României. Membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei) A DECLARAT URMĂTOARELE:

“AVEM DE-A FACE NU DOAR CU UN ACCIDENT…
AVEM DE-A FACE CU UN SISTEM DENATURAT CARE MERGE ÎNTR-O DIRECȚIE GREȘITĂ, CARE RECURGE LA ABUZURI ÎMPOTRIVA FAMILIEI CARE ESTE SFÂNTĂ.”

“PUTEREA RUGĂCIUNII ESTE MAI MARE DECÂT ORICE DORINȚĂ REA A UNEI INSTITUȚII SAU A UNOR OAMENI!”

“AM FĂCUT DEMERSURI LA NIVEL EUROPEAN ȘI VOM CONTINUA SĂ LE FACEM. AM SESIZAT CONSILIUL EUROPEI, AM SEMNALAT O INTERPELARE COMITETULUI MINIȘTRILOR CONSILIULUI EUROPEI CU PRIVIRE LA CAZUL BODNARIU CARE VA CONSTITUI SEPARAT, SUBIECTUL UNUI RAPORT EFECTUAT DE UN MEMBRU, UN COLEG, DIN ADUNAREA PARLAMENTARĂ A CONSILIULUI EUROPEI.”

PASTOR PROF.UNIV. CORNEL BOINGEANU
FACULTATEA DE TEOLOGIE BAPTISTĂ – UNIVERSITATEA BUCUREȘTI
A DECLARAT:


“CEI CARE SE OCUPĂ DE DREPTURILE COPILULUI, PLASEAZĂ COPIII ACEȘTIA ÎNTR-O FAMILIE CARE NU SEAMĂNĂ DELOC CU FAMILIA BINECUVÂNTATĂ DE DUMNEZEU! NU VOM ACCEPTA SĂ FIE FĂCUTE ASTFEL DE NEDREPTĂȚI!”

PREZBITER VIRGIL ACHIHAI
SECRETAR GENERAL ALIANȚA EVANGHELICĂ DIN ROMÂNIA:

“SUNTEM AICI SĂ PROTESTĂM FAȚĂ DE UN STAT DEMOCRAT, BOGAT… DAR CARE… FURĂ COPIII FAMILIILOR! ȘI AȘA CEVA NU SE POATE TOLERA! ÎN FAȚA UNUI ASTFEL DE EVENIMENT NU PUTEM SĂ RĂMÂNEM TĂCUȚI CĂ DACĂ ASTĂZI TĂCEM, MÂINE VOR VENI ALTE ASTFEL DE CAZURI. […] NORVEGIE, NU UITA CĂ DEASUPRA TA ESTE DUMNEZEU!

COPIII PE CARE I-A DAT DUMNEZEU, SĂ FIE ÎNCREDINȚAȚI CUI? UNOR NECURAȚI?!? UNOR OAMENI DEPĂRTAȚI DE DUMNEZEU??? DOAMNE, AI MILĂ DE NOI!

EU AM LUAT O DECIZIE: NU MAI CUMPĂR NIMIC MADE IN NORWAY. PÂNĂ CÂND COPIII FAMILIEI BODNARIU NU VOR REVENI ACASĂ,
NU MAI CUMPĂRĂM NIMIC FABRICAT ÎN NORVEGIA!”

DEPUTAT AURELIAN MIHAI
COMISIA PENTRU COMUNITĂȚILE DE ROMÂNI DIN AFARA GRANIȚELOR ȚĂRII

A DECLARAT URMĂTOARELE:


“SĂ RĂPEȘTI COPILUL DE LA SÂNUL MAMEI, ESTE CEL MAI MARE PĂCAT! ACEASTĂ FAMILIE TREBUIE SALVATĂ IAR NOI, ROMÂNII, AVEM DATORIA SĂ NE APĂRĂM. ESTE UN AFRONT ADUS FAMILIEI, ESTE UN AFRONT ADUS POPORULUI ROMÂN… VOM FACE TOT CE NE STĂ ÎN PUTINȚĂ ÎN AFARA ȚĂRII, CA FAMILIA BODNARIU SĂ-ȘI PRIMEASCĂ PUII ACASĂ!”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

“DACĂ STATUL VREA COPII, SĂ ȘI-I FACĂ!
NOI AM VRUT ȘI NI I-AM FĂCUT!


DACĂ CEI DIN FAMILIILE ACESTEA “MODERNE”, CU ION ȘI GHEORGHE [CARE TRĂIESC] ÎMPREUNĂ (VĂ DAȚI SEAMA CUM SUNĂ DE “FRUMOS”…) DACĂ VOR COPII, SĂ SE STĂRUIE PÂNĂ ȘI-I FAC, NU SĂ VREA COPIII NOȘTRI! COPIII NOȘTRI SUNT DARUL LUI DUMNEZEU ȘI VREM SĂ-I CREȘTEM PENTRU NAȚIUNEA NOASTRĂ
ȘI PENTRU ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU!”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

http://www.antena3.ro/actualitate/social/bodnariu-familie-parinti-copii-norvegia-334050.html

SUSTINEM FAMILIA BODNARIU SI DEMASCAM GUVERNUL DIN NORVEGIA CARE A CONFISCAT CEI CINCI COPII PRIN ABUZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow