PROTESTE CARE AU AVUT LOC ÎN PREAJMA ZILEI UNIRII PENTRU REÎNTREGIREA FAMILIEI BODNARIU ȘI A CELORLALTE FAMILII CARE SUFERĂ DIN CAUZA ABUZURILOR NORVEGIENILOR

RUTH BODNARIU SI COPIII IN NORVEGIA

Peste o mie de oameni au protestat la Deva și peste două mii la Oradea, pentru reîntoarcerea celor cinci copii în cadrul familiei Bodnariu. Drama familiei i-a scos pe oameni în stradă și de ziua Unirii Principatelor Române.

Iată ce au declarat câțiva participanți la protestul din Deva:

“Am găsit potrivit ca în ziua Micii Uniri, de asemenea, în ultima zi a săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor, să suținem cea mai importantă valoare practică, morală, a creștinătății și anume, FAMILIA.”

“Dumnezeu cu puterea Lui să vină și să reîntregească familia din Norvegia”

“Cred din toată inima în valoarea familiei, de aceea sunt aici împreună cu membrii Bisericii pentru a susține cauza aceasta, susținem familia Bodnariu, familia Nan și celelalte familii care suferă în vremuri ca acestea datorită separării copiilor de părinți.”

“Am venit aici pentru că nici mie nu mi-ar place să fiu despărțit de familia mea și să fie familia Bodnariu întregită”

“Norvegienii n-au de ce să ia copiii noștri, ai românilor. Să ne dea copiii înapoi, sunt copii de români, nu sunt norvegieni.”

“Este extrem de important ca și copilul să rămână alături de familia lui. Nimeni nu poate înlocui dragostea mamei și protecția tatălui. Nimeni nu poate familia”

Femei cu copii, bătrâni și bărbați, au participat la mitingul de protest de la Deva. Mai bine de o oră, oamenii au rămas în piață să-și arate solidaritatea,
în ciuda celor minus zece grade de-afară.

SURSA:
http://live.antena3.ro/

NU VOM RENUNȚA LA LUPTĂ CHIAR DACĂ ESTE PAȘNICĂ PENTRU CĂ NOI SUNTEM CONVINȘI CĂ NORVEGIA A GREȘIT!

URMĂRIȚI ȘI DISCURSUL PUTERNIC AL PASTORULUI VIOREL IUGA – PREȘEDINTELE ALIANȚEI EVANGHELICE DIN ROMÂNIA – SUSȚINUT SÂMBĂTĂ 23 IANUARIE 2016 ÎN TIMPUL MANIFESTAȚIEI DE LA ORADEA CU OCAZIA ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE:

VIZIONAȚI TOT PROTESTUL DE LA ORADEA – 23 IANUARIE 2016:

SURSA:

https://aliantaevanghelica.wordpress.com/2016/01/24/pastor-viorel-iuga-nu-vom-renunta-la-lupta-chiar-daca-este-pasnica-pentru-ca-noi-suntem-convinsi-ca-norvegia-a-gresit/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow