RADU TUDOR PUTERNIC IMPRESIONAT: O LECȚIE EXTRAORDINARĂ DE BĂTĂLIE ȘI SOLIDARITATE A BISERICILOR CREȘTINE PROTESTANTE

RADU TUDOR - ANALIST POLITIC SI MILITAR - TELEVIZIUNEA ANTENA 3

Foarte mulți români îl apreciază și-l respectă în mod deosebit pe analistul politico-militar Radu Tudor dar mai sunt și alții care îl disprețuiesc și-l urăsc cu o răutate greu de descris în cuvinte pentru că își permite să aibă alte puncte de vedere decât cele ale domniilor lor, o adevărată „crimă”… Eu nu cred că este o crimă să ai un punct de vedere personal pe care să-l susții întotdeauna cu fermitate și mai ales cu argumente solide și logice. Radu Tudor este genul de om care nu bate câmpii și care vorbește doar la obiect, îi place să spună lucrurilor pe nume și să pună punctul pe „i” și tocmai din acest motiv îi deranjează pe foarte mulți. Rolul jurnalistului profesionist nu este acela de a fi plăcut și simpatizat de cât mai mulți oameni (așa cum încearcă politicienii) ci dimpotrivă, de a prezenta cu orice risc faptele într-un mod cât mai obiectiv și fără menajamente chiar dacă acest lucru presupune să plătești un preț, să fii înjurat, să fii disprețuit și urât de cei care nu înțeleg ce înseamnă să ai un comportament civilizat și democratic într-o țară membră a Uniunii Europene.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în media românească şi internaţională, de-a lungul timpului fiind jurnalist în televiziune şi presa scrisă, analist politic şi militar, moderator şi realizator de emisiuni TV, dar şi corespondent în România al unor publicaţii internaţionale, Radu Tudor este cunoscut publicului român nu numai în calitate de moderator al emisiunii „Punctul de întâlnire” şi invitat permanent al emisiunii „La ordinea zilei” la Antena 3, ci şi ca editorialist la Jurnalul Naţional. Premiat de APTR (Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România) pentru cel mai bun talk show în 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 şi 2015, singur sau împreună cu alţi colegi din Antena 3, Radu Tudor este absolvent al Facultăţii de Jurnalism București, iar ca jurnalist specializat în probleme militare şi de securitate a urmat cursurile Colegiului Național de Apărare, al Colegiului Naţional de Securitate și deține un master în Securitate Naţională.

Să urmărim împreună mărturia impresionantă a analistului politico-militar Radu Tudor cu privire la lecția extraordinară de bătălie și solidaritate a bisericilor creștine protestante care au strâns rândurile mai mult ca niciodată pentru a apăra familia Bodnariu împotriva abuzurilor statului norvegian ateocrat.

SURSA:

http://live.antena3.ro/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

RADU TUDOR ESTE OMUL DE TELEVIZIUNE CARE A DESCOPERIT FRAUDA MIZERABILĂ EFECTUATĂ ÎN ZIUA DE 15 SEPTEMBRIE 2010 DUPĂ ORELE 22.00 DE CĂTRE PDL PRIN ROBERTA ANASTASE (PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR)

PRIVIȚI MINCIUNA ȘI ÎNȘELĂCIUNEA OAMENILOR FĂRĂ HRISTOS ȘI FĂRĂ DUMNEZEU CARE ȘI-AU PERMIS SĂ PROFITE DE ABSENȚA OPOZIȚIEI CARE PĂRĂSISE DEJA SALA ÎN SEMN DE PROTEST!

INVITAȚI:

RENATE WEBER (EUROPARLAMENTAR)
TITUS CORLĂȚEAN (EX-MINISTRU DE EXTERNE)

VEȚI VEDEA PROBA VIDEO RUȘINOASĂ PREZENTATĂ DE DOMNUL RADU TUDOR ÎN TIMPUL EMISIUNII „PUNCTUL DE ÎNTÂLNIRE”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow