REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI (UN BĂRBAT CU O FEMEIE) ÎN CONSTITUȚIE VA AVEA LOC ÎN 30 SEPTEMBRIE 2018

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA REFERENDUMULUI

(foto: stiripesurse.ro)

După cum știți, președintele Klaus Werner Iohannis „evanghelic de-al nostru”, a dovedit că a făcut tot ce a putut pentru A BLOCA inițiativa cetățenească a celor peste trei milioane de români care au semnat Petiția prin care solicită definirea CLARĂ a căsătoriei naturale (uniunea liber consimțită dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE) în Constituția României. Pentru tot răul enorm pe care Klaus Iohannis l-a făcut în această țară, pentru că nu i-a păsat deloc de cei cinci copii ai familiei Bodnariu, pentru faptul că i-a numit pe creștinii români „fanatici religioși”, pentru faptul că a frânat cât a putut evoluția normală către Referendumul pentru familia și căsătoria naturală, pentru că nu-i pasă deloc de români și de soarta României, SĂ-L MAI VOTEZE MUTU’!

Din fericire pentru poporul român, Herr Werner n-a avut încotro și chiar dacă nu i-a convenit, în ziua istorică de vineri 6 iulie 2018 a fost obligat să promulge, scrâșnind din dinți, Legea privind organizarea şi desfăşurarea Referendumului. Anterior, la data de 19 iunie 2018, Curtea Constituţională a României a decis că SUNT CONSTITUȚIONALE modificările aduse Legii privind organizarea Referendumului și a respins ca inadmisibilă sesizarea preşedintelui Iohannis făcută aiurea fără sens, doar ca să mai pună niște bețe în roate Coaliției pentru Familie și să ne convingă să nu-l mai votăm niciodată în vecii vecilor, amin.

Din acest moment, lucrurile merg într-o direcție foarte bună în opinia mea și a mai rămas doar un singur pas adică mai e nevoie doar de un vot al Senatului pentru a se convoca Referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul definirii căsătoriei ca uniune liber consimțită între UN BĂRBAT şi O FEMEIE.

Pe 9 mai 2017, Camera Deputaţilor a adoptat deja legea de modificare a articolului 48 alineatul 1 din Constituţie, ca urmare a iniţiativei cetăţeneşti a Coaliţiei pentru Familie, care a strâns peste 3 milioane de semnături. După ce legea va fi votată şi de Senat în prima săptămână din septembrie, va urma Referendumul în termen de 30 de zile. Conform unor surse de încredere, data exactă a votului, urmează a fi stabilită pentru ziua de 30 SEPTEMBRIE 2018.

Să ne rugăm ca bunul Dumnezeu să le dea biruință tuturor acelora care luptă pentru ocrotirea și apărarea familiei și căsătoriei naturale în România, pentru viitorul copiilor și nepoților noștri, pentru soarta națiunii române decimate de avorturi și prăbușită demografic așa cum n-a mai fost niciodată în istoria ei.

Doamne, ajută! Doamne, dă izbândă! (Psalmul 118:25)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow