REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE ȘI CĂSĂTORIE DIN 2018 A FOST PENTRU DOMNUL HRISTOS, NU PENTRU DRAGNEA!

FAMILIA ACCEPTATA DE ROMANII CARE AU BOICOTAT REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE DIN OCTOMBRIE 2018

Azi se împlinesc patru ani… Propaganda mincinoasă neomarxistă așa zisă “progresistă” antireferendum a prins foarte bine la mulți români nu prea duși la Biserică (sau duși la Biserică doar de Paște și de Crăciun) și nu prea citiți din Biblie (sau care citesc Biblia din An în Paște sau deloc). Efectele dezastruoase ale acestui rar exemplu de hipermanipulare odioasă s-au văzut în zilele de 6 și 7 octombrie 2018. La Referendumul pentru Familie și Căsătorie, românii au dat cu piciorul unei șanse istorice UNICE prin care puteau demonstra că sunt creștini nu doar prin vorbe ci și prin fapte. În acea perioadă când mai aveam mai puțin de două luni și sărbătoream Ziua Națională a României (100 DE ANI de la Marea Unire), am fi putut să dovedim întregii lumi că noi, românii, suntem niște oameni verticali și demni care ne respectăm valorile și principiile fundamentale creștine pentru care și-au dat viața atât de mulți martiri. Când colo, în lipsa lor de înțelepciune, românii au călcat în picioare (printr-un boicot mizerabil complet nejustificat) un Referendum care nu era consultativ (organizat doar de formă, ca să fie ignorat de politicieni) ci DECIZIONAL (adică de pus obligatoriu în practică de către politicieni, de aplicat imediat în sensul revizuirii rapide a articolului 48 alineatul 1 din Constituție). Ar fi fost pentru prima dată în istoria postdecembristă a României când o inițiativă cetățenească (compromisă ulterior de reavoința și/sau prostia politicienilor din PNL, PSD și PMP) ar fi putut ridica la rang constituțional un principiu elementar de bun simț: Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între UN BĂRBAT și O FEMEIE, nu între “soți” cum scrie acum în Constituție ca să înțeleagă fiecare ce îi convine.

În zilele premergătoare Referendumului pentru Familie și Căsătorie din 2018, pastorul Iosif Țon spunea un lucru foarte corect și absolut normal pentru orice creștin cu creier în cap. Dânsul le atrăgea atenția românilor că cine va participa la acel Referendum și va vota cu “DA” (pentru definirea familiei ca fiind întemeiată pe căsătoria liber consimţită între UN BĂRBAT și O FEMEIE și pentru consfințirea acestui adevăr în Constituție) VA VOTA DE FAPT PENTRU DOMNUL HRISTOS!!!!! Adică va mărturisi și va demonstra că ESTE UN URMAȘ AL LUI HRISTOS!!!!! Cu alte cuvinte, cine a participat și a votat cu “DA” la Referendumul pentru Familie și Căsătorie din 6 și 7 octombrie 2018, NU A VOTAT PENTRU DRAGNEA CI PENTRU DOMNUL HRISTOS!!!!!!!! Asta trebuie să înțeleagă toți boicotiștii care au dovedit ce fel de creștini sunt (sau NU SUNT!) cu ocazia acelui Referendum vital și esențial pentru sănătatea morală și spirituală a poporului român, pentru viitorul copiilor și nepoților noștri și chiar (privind din perspectivă demografică) pentru soarta națiunii române care ar putea fi condamnată la dispariție din cauză că românii nu se mai căsătoresc și nu mai fac copii.

Prin contrast, cei care au stat acasă și au boicotat Referendumul pentru Familie și Căsătorie din 2018, s-au poziționat de partea dușmanilor credinței creștine adică au făcut jocul ATEILOR, al seculariștilor, al celor care luptă pentru aruncarea credinței creștine la lada de gunoi a istoriei, uitând că atât părinții fondatori ai Europei moderne, cât și cei ai Statelor Unite ale Americii (deci ai lumii civilizate!), AU FOST OAMENI CREDINCIOȘI care au apărat, consolidat și implementat valorile și principiile fundamentale creștine în societate. Cei care au boicotat Referendumul pentru Familie și Căsătorie din 2018, au fost (poate fără să-și dea seama de ceea ce fac) de partea promotorilor ideilor aberante ale Școlii de la Frankfurt, de partea adepților revoluției sexuale, de partea celor care susțin ideologia de gen (confuzia sexuală), hedonizarea vieții de zi cu zi și sexualizarea societății. Asta au făcut cei care și-au permis să boicoteze prima inițiativă cetățenească demarată în România de la căderea comunismului în 1989 și singurul Referendum DECIZIONAL care a existat vreodată în România postdecembristă. Asta au făcut, asta o să aibă! (vezi fotografia de mai sus…)

Să urmărim împreună ce spunea pastorul Iosif Țon (profesor doctor în teologie) în zilele premergătoare acelui Referendum și să ne gândim ce ar fi însemnat pentru România dacă cetățenii ei ar fi ținut cont de sfatul înțelept al dumnealui!

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow